Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή πραγματικά θα ανεβούν οι τιμές;

Σκέφτομαι να πάρω για emu και με παραξενεύει η συγκυρία.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λογικά θα ανέβουν όπως γίνεται κάθε φορά που χακάρεται μια κονσόλα.

Ο άλλος που πουλάει PS Vita και ξέρει πως πλέον χακάρεται θα το εκμεταλλευτει πιστευω για έστω ένα 30αρι παραπάνω, εκτός και αν απλά το πουλάει όσο όσο λόγο ανάγκης.

• Moderators
Δημοσ.

Θέλω να παραγγείλω αυτό. Το δίνει για αποστολή στις 7 Ιουλίου. Υπάρχει περίπτωση μέχρι τότε να έχει βγει update που να κοβει το hack, να μου στείλουν από το καινούριο batch και να ξενερώσω τη ζωή μου; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε έκοψα από πριν ότι το έβαλες στο μάτι 😁

Και να βγει update που σταματάει το hack θα πρέπει να βγούνε νέα PS Vita από το εργοστάσιο που να το εχουν προεγκατεστημένο κάτι που δεν παίζει... Απλά σιγουρέψου ότι είναι σφραγισμένο ή ότι δε θα χρησιμοποιηθεί άλλο. Επίσης υπάρχει και άλλο kernel hack έτοιμο που τρέχει Henkaku που θα βγει τέλος του έτους, και να βγει νέο firmware τώρα υπάρχει περίπτωση το επόμενο hack να το παρακάμπτει και αυτό.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 29/6/2018 στις 9:45 ΜΜ, xaerialtwistx είπε

Να υπενθυμίσω πως την Κυριακή 01/07/2018 (σε λίγο παραπάνω από μια μέρα δηλαδή), θα έχουμε το πρώτο hack που θα επιτρέπει την εκτέλεση του Henkaku σε ΚΑΘΕ firmware, μεχρι και στο τελευταίο 3.68. Όποιος δεν έχει PS Vita και θέλει ένα, καλά θα είναι να το κάνει ακόμα και αύριο αν μπορεί μιας και όποιος νομίζει πως οι τιμές των 3.60 θα πέσουν επειδή τώρα θα σπάει κάθε firmware, εγώ θα έλεγα να το ξανασκεφτεί αφού προβλέπω άνοδο τιμής σε όλα (ήδη τα PSTV έχουν ανέβει στα 80 -100 ευρώ στο eBay). 

Η συνέχεια μεθαύριο. 

ρε γιατρέ πως θα ανέβει, αν εκεί που έχει 50 σύνολο τα 10 είναι hackable και πωλούντε τα 5 απο αυτά . Αν κάποια στιγμή γίνουν όλα hackable θα έχεις πειρισσότερη προσφορά (5+), ζήτηση δε νομίζω μιας και όσοι ήταν να πάρουν βιτα το πήρα απο πριν και ούτε είνια και καμιά υποσχόμενη κονσόλα, μιλάμε πρακτικά για μια "νεκρή" για την εταιρία κονσόλα. Το ebay θα γίνει flood με hacked 3.65+ vita, άρα οι τιμές αναγκαστικά θα πέσουν.

Δημοσ.

Για να κατακλειστεί η αγορά από PS Vita θα πρέπει να κατακλειστεί η αγορά από αγγελίες. Κάνε μια επίσκεψη στις αγγελίες του insomnia και δες πόσοι πουλάνε από ένα. Όταν έχεις 5 άτομα όλα και όλα, άνετα ο καθενας μπορεί να ανεβάσει την τιμή και κανένας δε θα του πει τίποτα, η ζήτηση άνετα μπορεί να ξεπεράσει την προσφορά. Μέχρι η αγγελίες πώλησης να γίνουν 20 (χλωμό τώρα που οι περισσότεροι που ήθελαν να το πουλήσουν θα το κρατήσουν), ο ανταγωνισμός είναι ανύπαρκτος..

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι αγγελίες του insomnia δεν αποδεικνύουν τίποτα περισσότερο από το ότι οι Έλληνες πωλητές πάσχουν από σχιζοφρένεια στην πλειοψηφία τους. Αντί να κοιτάξουν οι πωλητές πόσο κοστίζει μια συσκευή καινούρια, σκέφτονται πόσο την αγόρασαν πριν από 2 χρονια και την πουλάνε σε τιμή προσφοράς, 10% κάτω από την καινούρια. 

Στο δίπλα νήμα αναφέρθηκε ότι για μεταχειρισμένο 3DS ζητάνε 160 ευρω, όταν η τιμή του καινούριου είναι 180 - 200. Καμία επαφή με την πραγματικότητα γενικώς. Το ebay είναι πολλές κλάσεις πιο αξιόπιστο. 

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.

Μα δεν έχει σημασία από τι πάσχουν οι Έλληνες πωλητές αλλά το ότι οι περισσότεροι αγοραστές δε ψωνίζουν από eBay (παρόλο που ανέφερα ήδη πως τα PSTV στο eBay ανεβηκαν στα 100 ευρώ την τελευταία εβδομάδα αλλά μάλλον κανένας δεν έδωσε σημασία). Επίσης στο eBay η μέθοδος είναι γνωστή, ο ένας πουλάει ένα αντικείμενο στα 100 ευρώ με 15 ευρώ μεταφορικά, και άλλος το ίδιο αντικείμενο στα 80 ευρώ και εκεί που λες ότι το βρήκες σε καλή τιμή βλέπεις 35 ευρώ μεταφορικά.

Εγώ απλά προειδοποίησα τον κάθε πιθανό αγοραστή για να μη βρεθεί προ εκπλήξεως, ειδικά όταν δεν έχει σκοπό να ψωνίσει από έξω.

• Moderators
Δημοσ.

Εγω πάντως ενημερώνω ξανά: καινούριο PSV slim από ιαπωνικό Amazon με τελωνείο μέσα κοστίζει 180 ευρώ. Έρχεται σε 5 μέρες με κουριερ και δεν πληρώνετε κάτι επιπλέον. Επίσης έχει επιλογές για χρώματα, για έξτρας κλπ. 

Οπότε όποιος θέλει να αγοράσει ας έχει υπόψιν του την τιμή του καινούριου. Αν φτάσουν τα used 130-140 ευρώ, για μένα το καινούριο θα είναι μονόδρομος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, pollop είπε

να ρωτησω και εγω 2 πραγματακια, υπαρχει homebrew σαν το freeshop του 3ds για backup των games μας;

και αν οι κινεζιες καρουλες που παιρνουν microsd sto vita ειναι τιςπροκοπης και  plug and play;

1) Υπάρχει (googlαρε pkgj)

2) Της προκοπής δεν είναι αλλά κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει (και επίσης δεν είναι plug and play, πρέπει να περάσεις drivers).

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...