Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 3/6/2018 στις 11:21 ΜΜ, Malthador είπε

PSV με henkaku (ή όποιο άλλο hack) παίζει PS2 games;

Απο οσο ξέρω ,  όχι . Μεχρι Ps1 τα καταφερνει και psp .

• Like 1
Δημοσ.

παιδια εχω πελαγωσει τελιως εχω κατεβασει το hen και θελω να βαλω enso δεν εχω καλοδιο.....γινεται με wifi? εχω μια καρτα με τον ανταπτορα πανω και μια sony κατω δεν εχω καταλαβει πως μπορω να βαλω τον installer του enso........γιατι με τον explorer του βιτα μου βγαζει error. Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος δια τηλεφωνου?

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ερώτηση. Έχω ένα PS Vita στο 3.67.

Έχω και το PS4 Pro με συνδρομή PS Plus.

Δεν έχω δοκιμάσει καθόλου το remote play.

Δε με ενδιαφέρει για μέσα στο σπίτι αλλά στο μαγαζί.

Είναι βιώσιμο; Μπορείς να παίξεις χωρίς να σπας τα νεύρα σου; Είμαι πλέον casual gamer. Θα παίξω λίγο God of War, λίγο Assassin's Creed. Παίζω και FIFA και Rocket League αλλά φαντάζομαι αυτά δεν έχουν ελπίδα.

Το PS4 Pro είναι συνδεδεμένο με Ethernet σε γραμμή VDSL 50/5. Είμαι αρκετά τυχερός και πιάνει κοντά στα 46/4,8.

Στο μαγαζί έχω VDSL που πιάνει κοντά στο 11 download ασύρματα. 

Η ερώτηση λοιπόν. Αξίζει να παίζω remote play ή να περιμένω να σπάσει το 3.67; Γενικά, όπως είπα δεν παίζω πολύ. Απλά έχω κάποια κενά στο μαγαζί και θέλω να τα γεμίζω με λίγο gaming! Τα παιχνίδια που έχω στο PS4 Pro μου είναι υπεραρκετά, αν δεν είναι τραγικό το lag. 

• Moderators
Δημοσ.

Με 5άρι upload στον host και 11άρι download στον client εύκολα κάνεις remote play σε 720p.

Απορώ γιατί δεν το έχεις κάνει ήδη tbh. Keep in mind ότι δεν θα καταφέρεις να παίξεις στα σοβαρά χωρίς physical R2/L2 πλήκτρα, οπότε έχε στα υπόψιν σου για κάποιο σχετικό case.

• Thanks 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Malthador είπε

Με 5άρι upload στον host και 11άρι download στον client εύκολα κάνεις remote play σε 720p.

Απορώ γιατί δεν το έχεις κάνει ήδη tbh. Keep in mind ότι δεν θα καταφέρεις να παίξεις στα σοβαρά χωρίς physical R2/L2 πλήκτρα, οπότε έχε στα υπόψιν σου για κάποιο σχετικό case.

Είμαι καινούργιος στο άθλημα. Συνήθως έπαιζα στο PC. Ευχαριστώ πάντως. Κάποια πρόταση για θήκη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω δεν μπορω να καταλαβω αφου περναω το  enso-VitaShell-PSP2UPDAT  μου βγαζει συνέχεια αυτο το μινιμα

2.jpg

Επισης δεν μπορω να καταλαβω ο ανταπτορας που βαζεις επανω και μπαινει sd καρτα δουλευει σινδιαστικα με την καρτα του βιτα που ειναι απο την κατω πλευρα? η μπορεις να βαλεις και μονο την καρτα του ανταπτρορα? επιση το enso εκτος απο το οτι δεν χρειαζεται internet για να μπει τι διαφορες εχει με το απλο hen που θελει νετ για να μπαινεις καθε φορα? παιζει μεταγενεστερα παιχνιδια πανω απο 3,60? που με το 3,60 δεν θα μπορουσες να παιξεις?

Επεξ/σία από dukepapass
Δημοσ.

Μια ερώτηση και από εμένα. Προσπαθώ να περάσω μια micro sd 16GB με sd2vita σε Psvita fat. Τρέχει Henkaku (όχι το enso). Ενώ ακολουθώ όλα τα βήματα σωστά, έχω περάσει το gamesd.skprx στο σωστό path, προσθέτω και την διεύθυνση στο config.txt, φορμάρω και τοποθετώ την sd2vita, κάνω επανεκκίνηση και μόλις πάω να τρέξω το Henkaku κολλάει αρκετή ώρα στην εγκατάσταση του Henkaku. Κάποια στιγμή μπαίνει στο μενού του Psvita αλλά δεν τρέχει το exploit. Σε όλη αυτή την ώρα το λαμπάκι της κάρτας αναβοσβήνει κανονικά δείχνοντας ότι διαβάζει. Έχω δοκιμάσει τρεις διαφορετικές κάρτες και σε όλες κάνει το ίδιο.

Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο;

Υπάρχει περίπτωση να δουλεύει μόνο σε enso και όχι σε κανονικό Henkaku?

Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, polog40 είπε

Μια ερώτηση και από εμένα. Προσπαθώ να περάσω μια micro sd 16GB με sd2vita σε Psvita fat. Τρέχει Henkaku (όχι το enso). Ενώ ακολουθώ όλα τα βήματα σωστά, έχω περάσει το gamesd.skprx στο σωστό path, προσθέτω και την διεύθυνση στο config.txt, φορμάρω και τοποθετώ την sd2vita, κάνω επανεκκίνηση και μόλις πάω να τρέξω το Henkaku κολλάει αρκετή ώρα στην εγκατάσταση του Henkaku. Κάποια στιγμή μπαίνει στο μενού του Psvita αλλά δεν τρέχει το exploit. Σε όλη αυτή την ώρα το λαμπάκι της κάρτας αναβοσβήνει κανονικά δείχνοντας ότι διαβάζει. Έχω δοκιμάσει τρεις διαφορετικές κάρτες και σε όλες κάνει το ίδιο.

Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο;

Υπάρχει περίπτωση να δουλεύει μόνο σε enso και όχι σε κανονικό Henkaku?

Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Φιλε μου ειχα και εγω θεματα .... πολλα αλλα τελικα μεσω της εφαρμογής homebrew net αν την λεω σωστα αυτη που κατεβαζεις διαφορα παιχνιδια κ Προγράμματα  κατεβασα την εφαρμογη sd2vita install την ετρεξα μια φορα  και απο τοτε ολα δουλευουν άριστα βεβαια μου εσβησε τα παντα που ειχα μεσα saves ktl..... παντα ομως σε enzo μόνιμα το οποιο το εγκατεστησα και αυτο μεσω της εφαρμογης......οπως και το adrenaline 

Επεξ/σία από sils
Δημοσ.

Δεν ήθελα να περάσω το enso προτιμώ να τρέχω το Henkaku κάθε φορά, εξάλλου με τον offline installer δεν είναι τίποτα δύσκολο. Το μόνο πρόβλημα μου είναι πως δεν μου βλέπει την κάρτα sd και ήθελα να μάθω αν είναι απαραίτητο το enso ή κάνω κάπου λάθος εγώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...