Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, nikx είπε

Παιδια μια ερωτηση εχω περασει το HENKAKU πως το λενε πριν κατι μηνες και εχω ξεχασει τι παιζετε ,η ερωτηση μου ειναι οτι αμα χρησιμοποιησω το PSTV μονο για remote play (με το ps4 μου) το οποιο θα πρεπει να συνδεθει με τον λογαριασμο μου στο νετ θα υπαρχει κινδυνος για μπαναρισμα λογαριασμου...

Αφου υπαρχει αλλη εφαρμογή και οχι η στοκ ps4 link

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα  έχω περάσει οοολα τα update  στο ps vita της  Sony ούτε θυμάμαι σε ποιο είναι υπάρχει τρόπος να χακαρω την κονσόλα κ να παίξω κ γω κάνα game? Λογικά όχι ε;; .. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Καλημέρα  έχω περάσει οοολα τα update  στο ps vita της  Sony ούτε θυμάμαι σε ποιο είναι υπάρχει τρόπος να χακαρω την κονσόλα κ να παίξω κ γω κάνα game? Λογικά όχι ε;; .. 

Όχι!!

4 ώρες πριν, shadowlike είπε

έχω ένα βίτα σε 3.68 , πότε να περιμένω να βγεί henkaku ; :mrgreen: ελπίζω στη σύνταξη να το "σπάσω"

Τέλος 2018 - Αρχές 2019 αν δεν αλλάξει κάτι.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

μισό λεπτό , δηλαδή εγώ που το αγόρασα σε 3.65 και το αναβάθμισα σε 3.68 θα μπορώ να βάλω henkaku στο τέλος του χρόνου; H μήπως αναφέρεται σε υποστήρηξη 3.68 για ήδη henkakued vitas;

Επεξ/σία από shadowlike
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά στο Playstation TV που έχω βγάζει μόνο μια μαύρη οθόνη ενώ συνδεεται με το χειριστηριο κανονικά.Επίσης η οθόνη αναγνωρίζει οτι έχει συνδεθει. Τι έγινε? (Συγγνωμη αν είμαι σε λάθος θέμα αλλά μόνο αυτό έχει σχέση με το Pstv)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, soclvs είπε

Παιδιά στο Playstation TV που έχω βγάζει μόνο μια μαύρη οθόνη ενώ συνδεεται με το χειριστηριο κανονικά.Επίσης η οθόνη αναγνωρίζει οτι έχει συνδεθει. Τι έγινε? (Συγγνωμη αν είμαι σε λάθος θέμα αλλά μόνο αυτό έχει σχέση με το Pstv)

Δες μηπως δεν ειναι καλα συνδεμενο καποιο καλωδιο η εχει καποιο προβλημα πχ το HDMI

Δημοσ.
2 ώρες πριν, soclvs είπε

Δοκίμασα και με αλλο HDMI και σε άλλη θύρα αλλά τιποτα.

Μηπως κατι παιζει με την αναλυση της τηλεορασης?

Googlare να δεις πως να το ξεκινησεις με εργοστασιακες ρυθμισεις

Δημοσ.

Γεια σας.θελω να αγορασω ps vita εστω και μεταχειρισμενο.και αν ειναι ηδη τσιπαρισμενο ακομα καλυτερα.αλλιως τι firmware να εχει για να μπορει να τσιπαριστει.για οποιοδηποτε μοντελο ψαχω.και που μου προτεινετε να ψαξω.σας ευχαριστω για ολες τις απαντησεις σας.

Δημοσ.

Γεια σας.θελω να αγορασω ps vita τσιπαρισμενο.και αν δεν βρισκω τσιπαρισμενο μεχρι ποσο firmware  θα πρεπει να εχει επανω του για να τσιπαριστει.και που μου προτεινετε να ψαξω.και παλι σας ευχαριστω!!

Δημοσ.

3.60 είναι η τελευταία που έχει Henkaku. 

Θα σου πρότεινα να αγοράσεις μία 3.67 αν δε βιάζεσαι γιατί πέφτει τραγικά η τιμή. Αλλά να υπολογίζεις για τέλος του χρόνου το σπάσιμο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...