Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε

Ωπα, βγήκε τελικά kernel exploit για 3.65 κατευθείαν; Χωρίς update από henkaku;

Το decrypted 3.65 είναι για να μπορέσουν να το μελετήσουν όλοι ώστε να βρεθεί γρηγορότερα exploit.

Αν θες Henkaku 3.65, μόνο από 3.60 προς το παρόν μέχρι νεοτέρας.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχω ενα pstv με εξωτερικο δισκο.πηρα τον ανταπτορα για να βαλω sd γιατι τα παιδια δεν τα πηγαιναν καλα με τη διαδικασια με το δισκο.η ερωτηση μου ειναι αν θα χρειαστει να ξαναπερασω τα παιχνδια ενα ενα η απλα θα κανω αντιγραφη απο τον δισκο στην καρτα?ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω για να το ετοιμασω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά πάει η εξέλιξη !          Quake 3

Δύσκολο χωρίς ποντίκι βέβαια αλλά καλά παίζει !

Επεξ/σία από Galaxy
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Kαλημερα γκαηζ, ειμαι με Henkaku Enso στο Vita μου και μολις δοκιμασα να ανοιξω το Vita Shell και μου πεταξε error πως ο λογαριασμος μου στο PS Network ειναι suspended κλπ. 

Κανενα προβλημα με αυτο, ετσι κι αλλιως δεν τον χρησιμοποιω, αλλα θελω να ρωτησω πως μπορω να παρακαμψω το error και να ανοιξω τις εφαρμογες μου?

EDIT: Σκαλωσα τωρα. Το προβλημα error το πεταει μονο στο Vita Shell και οχι στα παιχνιδια. Δεν στεκει αυτο, ειμαι σε Airplane Mode, ολες οι εφαρμογες δουλευουν κανονικα, πλην του Vita Shell που λεει πως Unauthorised software was found μπλα μπλα. Κατι δεν παει καλα.

ΕΝΤΙΤ2: Παει καλα ο τυπος  που εφτιαξε το VitaShell? Ψυλιαστηκα κατι για πρωταπριλια και γυρισα την ημερομηνια εναν μηνα πριν και τωρα δουλευει κανονικα. Almost got me :lol::lol:

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω ενα ps tv εχω με firmware 3.60 kai henkaku οχι την μόνιμη εκδοση .

Λοιπον εχω την sd2vita adaptor μπορει καποιος να μοθ στειλει εναν οδηγο η να μου πει τι να κανω γιατι στο Vita kati ekana στραβα στην αρχη και παιδευτικα πολυ μετα.

Αυτος ο οδηγος ισχυει?

• Insert the Micro SD in the pc and extract in it the contents of the file "SDFiles.zip"
  • With the console on and Henkaku / Henkaku loaded, we open VitaShell or MolecularShell, we go to ur0 delete the folder "Tai" and turn off the console.
  • We removed the official memory of the PS Vita with the console off and inserted the SD2Vita with the Micro SD.
  • We turn on the console, open the browser and go to the following link "http://mlthaku.tk".
  • When the process finishes, we open the installer of "Henkaku ensō" and install "Henkaku Ensō" (if you had it previously installed, reinstall it).
  • When the vita is restarted, the SD2Vita will be permanently mounted.

το κακο ειναι οτι το λινκ για το sdfiles δεν δουλεύει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/1/2018 στις 10:49 ΠΜ, stormrain είπε

Kαλημερα γκαηζ, ειμαι με Henkaku Enso στο Vita μου και μολις δοκιμασα να ανοιξω το Vita Shell και μου πεταξε error πως ο λογαριασμος μου στο PS Network ειναι suspended κλπ. 

ΕΝΤΙΤ2: Παει καλα ο τυπος  που εφτιαξε το VitaShell? Ψυλιαστηκα κατι για πρωταπριλια και γυρισα την ημερομηνια εναν μηνα πριν και τωρα δουλευει κανονικα. Almost got me :lol::lol:

Το είδα και εγώ αυτό το μήνυμα, μάλλον δεν το άφησες αρκετή ώρα γιατί μετά από λίγο σου πετάει μια φάτσα τύπου:

Spoiler

LennyFace.jpg

PS Vita Emulator

Για όποιον θέλει να το κοιτάξει, εδώ.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση εχω περασει το HENKAKU πως το λενε πριν κατι μηνες και εχω ξεχασει τι παιζετε ,η ερωτηση μου ειναι οτι αμα χρησιμοποιησω το PSTV μονο για remote play (με το ps4 μου) το οποιο θα πρεπει να συνδεθει με τον λογαριασμο μου στο νετ θα υπαρχει κινδυνος για μπαναρισμα λογαριασμου...

Δημοσ.

Οτιδήποτε έχει να κάνει με online η απάντηση είναι πάντα μία:

"δεν έχει φάει κανένας ban, ότι κάνεις όμως το κάνεις με δική σου ευθύνη".

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...