Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sils είπε

Δηλαδη εβγαλαν exploit για 3.67?

Δεν ξέρουμε ακόμα αλλά από τα υπονοούμενα εκεί πάει το πράγμα.Τουλαχιστον εγώ αυτό κατάλαβα.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

HENKAKU ENSO SOURCE CODE

Είναι διαθέσιμος ο πηγαίος κώδικας του Enso εδώ.

Επίσης από το blog του Yifan:

As far as we know, 3.61-3.65 are still vulnerable. However, as I’ve said in the beginning, you need a kernel exploit to modify the MBR (needed to exploit) as well as to dump the non-secure bootloader (to find the offsets to patch). Nobody in molecule is interested in hacking anything beyond 3.60 because Sony isn’t shipping any new consoles globally with newer firmware versions–anyone who wishes to run homebrew can choose not to update. However, if you’re already updated past 3.60 and you wish to run homebrew possibly in the future, my advice is to not update past 3.65 because someone else might find a new kernel exploit and allow you to install this hack on 3.65. Don’t hold your breath though. Anyone can dump and reverse the kernel code with HENkaku, so maybe there will be extra motivation for outsiders to find a new hack now.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς αν το παιχνίδι Rocky Balboa του psp παίζει και στο ps vita? Είναι φανατικός ο ανιψιός μου με τον Rocky! Έχει όλες τις ταινίες και θέλει να το έχει και σε παιχνίδι. :D

Θέλει psp πιο πολύ γι'αυτό το παιχνίδι αλλά είπαμε να πηγαίναμε στο ps vita λόγω καλύτερης και μεγαλύτερης οθόνης.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Παιδιά ξέρει κανείς αν το παιχνίδι Rocky Balboa του psp παίζει και στο ps vita? Είναι φανατικός ο ανιψιός μου με τον Rocky! Έχει όλες τις ταινίες και θέλει να το έχει και σε παιχνίδι. :D

Θέλει psp πιο πολύ γι'αυτό το παιχνίδι αλλά είπαμε να πηγαίναμε στο ps vita λόγω καλύτερης και μεγαλύτερης οθόνης.

Αν υπαρχουν τα χρηματα παρε ενα βιτα χακαρισμενο κ θα τρεχει τα παντα ΚΑΙ απο psp

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Μα έχω διαβάσει πως και χακαρισμένο να είναι το ps vita δεν παίζει και πάλι όλα τα παιχνίδια του psp!

Τι να σου πω.. Καμια 10αρια που εχω βαλει, μια χαρα πανε, αν θελεις περναω το ροκυ κ σου λεω να ξερεις στανταρ

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pollop είπε

Τι να σου πω.. Καμια 10αρια που εχω βαλει, μια χαρα πανε, αν θελεις περναω το ροκυ κ σου λεω να ξερεις στανταρ

Ναι φίλε μου! Αν δεν σου κάνει κόπο δοκίμασε το για να σιγουρευτώ πριν την αγορά. Σε ευχαριστώ!:)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση οπότε μόνο υποθέσεις υπάρχουν.. Αλλά αν αυτόαυτό και το σημαντικότερο για πολλούς, αυτό, είναι ενδεικτικά, την απάντηση την μαντεύεις.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εχει αλλαξει κατι στο να περνάς το sd2vita se PS TV? Μιας και μου ηρθε η καρτουλα σημερα μπορει καποιος να μου πει τα βηματα  για το ps tv .

Αφου αναβαθμισω πρωτα molecule k vitashell μιας και εχω κανα 4μηνο να το ανοιξω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά τωρα είδα βγάλαν ανακοίνωση οτι μπορεί;Έγινε;Port το VitaShell σε 3.67,οποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας το διευκρινίση https://github.com/TheOfficialFloW/VitaShell/commit/0a399ea2c4537c9d8de08f81dd69f4dcae9cc50c

sorry τωρα ειδα το παραπανω.... 

Επεξ/σία από NickTheGamer95
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...