Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 1/24/2018 στις 2:15 ΜΜ, Spiroth είπε

Αυτό είναι μεγάλη αδικία. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να λειτουργεί το Whitelist Remover στα VITA games και όχι στα PSP games. FAIL.

Ο τρόπος έχει δημοσιευτεί στο παρελθόν αλλά λες ότι ήδη παίζεις τα παιχνίδια του PS Vita, δεν ξέρω τι τρόπο ακριβώς χρησιμοποίησες.

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 1/27/2018 στις 2:44 ΜΜ, xaerialtwistx είπε

Ο τρόπος έχει δημοσιευτεί στο παρελθόν αλλά λες ότι ήδη παίζεις τα παιχνίδια του PS Vita, δεν ξέρω τι τρόπο ακριβώς χρησιμοποίησες.

Χρησιμοποίησα αυτόν τον τρόπο, και είμαι στο τελευταίο official firmpware.

Παίζω όλα τα παιχνίδια VITA που έχω αλλά δεν μου παίζει τα non-whitelisted παινίδια μου του PSP που έχω αγοράσει από το PSN.

Μεγάλη αποτυχία των hackers.

Δημοσ.

Κατά πόσο είσαι σίγουρος ότι παίζεις παιχνίδια που κανονικά δεν θα μπορούσες να παίξεις; Τι παιχνίδια δοκίμασες;

Επισης η whitelist δεν κανει για ολα τα psp παιχνίδια όπως πχ το Metal Gear Solid: Peace Walker.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

VitaShell 1.81

Με υποστήριξη Ad-Hoc αποστολή και λήψη αρχείων μεταξύ 2 PS Vita / PSTV ή PSVita με PSTV (επιλογές Send / Receive κάτω δεξιά στην φωτογραφία).

2018-01-28-175957.jpg

Κατέβασμα από εδώ.

Spoiler

Ουσιαστικά ήταν η μόνη λειτουργία που ήθελα να προστεθεί για να θυμίζει τις παλιές εποχές του PSP και τον εξαιρετικό του file manager 'Filer' ο οποίος είχε μια ίδια λειτουργία και την χρησιμοποιούσα για να περνάω μόνιμο custom firmware -on the go- σε άλλα psp :P Υπήρχε και το AdHoc File Transfer βέβαια που ήταν αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό. 

PR549l.jpg

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Κατά πόσο είσαι σίγουρος ότι παίζεις παιχνίδια που κανονικά δεν θα μπορούσες να παίξεις; Τι παιχνίδια δοκίμασες;

Επισης η whitelist δεν κανει για ολα τα psp παιχνίδια όπως πχ το Metal Gear Solid: Peace Walker.

100% σίγουρος.

Παίζω World of FINAL FANTASY, UNCHARTED Golden Abyss και Danganronopa 1 τα οποία μέχρι πριν δεν μπορουσα.

Δεν παίζει κανένα PSP game από αυτά που δεν έπαιζαν. Και ο μόνος λόγος που το έκανα ήταν για τα PSP games. :(

Δημοσ.

Και ο Xplora που είχε και ωραία εμφάνιση, αν και δεν με βόλευε στην περιήγηση.

playstation-42730-11332957886.png

Μόλις μάθαινες τον χειρισμό του Filer δύσκολα πήγαινες σε άλλο πρόγραμμα.

1 λεπτό πριν, Spiroth είπε

100% σίγουρος.

Παίζω World of FINAL FANTASY, UNCHARTED Golden Abyss και Danganronopa 1 τα οποία μέχρι πριν δεν μπορουσα.

Δεν παίζει κανένα PSP game από αυτά που δεν έπαιζαν. Και ο μόνος λόγος που το έκανα ήταν για τα PSP games. :(

Τι να σου πω, δεν έχω ασχοληθεί και με PSP στο PS Vita εκτός Adrenaline / Ark / VHBL. 

Αυτα είναι απο τα σχόλια στο βίντεο που μου εστειλες παντως.

2018-01-28_23-28-22.jpg?dl=1

2018-01-28_23-27-42.jpg?dl=1

Δημοσ.
12 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Και ο Xplora που είχε και ωραία εμφάνιση, αν και δεν με βόλευε στην περιήγηση.

playstation-42730-11332957886.png

Μόλις μάθαινες τον χειρισμό του Filer δύσκολα πήγαινες σε άλλο πρόγραμμα.

Τι να σου πω, δεν έχω ασχοληθεί και με PSP στο PS Vita εκτός Adrenaline / Ark / VHBL. 

Αυτα είναι απο τα σχόλια στο βίντεο που μου εστειλες παντως.

2018-01-28_23-28-22.jpg?dl=1

2018-01-28_23-27-42.jpg?dl=1

Δυστυχώς έτσι είναι. Κι εγώ ήθελα να παίξω FINAL FANTASY games και κατά τύχη  και το Tactics Ogre εγώ, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Μεγάλη απογοήτευση.

Δημοσ.

Εχω ενα ps tv 3.60  CFW λοιπον σκεφτομαι να το συνδεσω μεσω ethernet για να παιζω remote play με το ps4 που βρισκεται σε αλλον χωρο .Υπαρχει καμια περιπτωση BAN!!!? Γιατι εχω τεραστια βιβλιοθηκη απο games PS4,PS3,vita........!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...