Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, B.lee92 είπε

Εχεις κανενα 3.60 να αγορασω?

Δυστυχως όχι, δεν τα πουλάω.

Αν βάλεις αγγελία ζήτησης πάντως δεν νομίζω να δυσκολευτείς να βρεις.

Δημοσ.

Μην κοιτας απλα τι βαζουν οι αλλοι, βαλε αγγελία ζήτησης.

Μπορεί κάποιος να μην έχει σκοπό να το πουλήσει αλλά αν δει ότι κάποιος το ζητάει το σκέφτεται αλλιώς εκείνη τη στιγμή.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Παρακαλώ :D Αν και το ενδιαφερον εχει πέσει πολύ και για αυτό δεν πολυμπαίνω πλέον αλλά έχω την εντύπωση πως έχω το καλύτερο thread για το PS Vita στην Ελλάδα και έκανα πολλά άτομα να πάρουν ps tv / ps vita :P

Προσφατα βρηκα ενα δευτερο PS Vita 3G σε 3.55 στα 70 ευρω, και γενικα συχνα πετυχαινω ατομα που τα σκοτωνουν (ενταξει αυτο με το 3G ηταν εξαιρεση αλλα με 80-100 ευρω και μερικα παιχνιδια πετυχαινω συχνα, παιρνεις το PS Vita και πουλας τα παιχνιδια αν δεν τα θες, κοιτα και καθε μερα αγγελιες αν εχεις την ορεξη και θα βρεις σιγουρα κατι.

Το online κομμάτι δεν με ενδιαφέρει, για να ακριβολογώ μισώ τα online multiplayer, αλλά επειδή ασχολούμαι με trophies έχω αναγκαστικά ένα δεύτερο για official, και στο σπασμένο μόνο homebrew παιζω αφού έχω αγοράσει κάθε παιχνίδι που θέλω μέχρι 3.60 firmware.

Κάνε ένα βίντεο σε youtube που να δείχνει την όλη διαδικασία από το μηδέν και θα είσαι άρχοντας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ελληνική αγορά είναι υπερβολικά μικρή για να μπω σε τέτοιον κόπο.

Ένας πολύ καλός (ξένος) γραπτός οδηγός από το μηδέν πάντως είναι εδώ.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ.

Δεν αξίζουν τα βίντεο μιας και πολύ εύκολα μπορούν να αχρηστευθούν όταν βγει νέο τρόπος για σπάσιμο μετά από λίγο καιρό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Παρακαλώ :D Αν και το ενδιαφερον εχει πέσει πολύ και για αυτό δεν πολυμπαίνω πλέον αλλά έχω την εντύπωση πως έχω το καλύτερο thread για το PS Vita στην Ελλάδα και έκανα πολλά άτομα να πάρουν ps tv / ps vita :P

Προσφατα βρηκα ενα δευτερο PS Vita 3G σε 3.55 στα 70 ευρω, και γενικα συχνα πετυχαινω ατομα που τα σκοτωνουν (ενταξει αυτο με το 3G ηταν εξαιρεση αλλα με 80-100 ευρω και μερικα παιχνιδια πετυχαινω συχνα, παιρνεις το PS Vita και πουλας τα παιχνιδια αν δεν τα θες, κοιτα και καθε μερα αγγελιες αν εχεις την ορεξη και θα βρεις σιγουρα κατι.

Το online κομμάτι δεν με ενδιαφέρει, για να ακριβολογώ μισώ τα online multiplayer, αλλά επειδή ασχολούμαι με trophies έχω αναγκαστικά ένα δεύτερο για official, και στο σπασμένο μόνο homebrew παιζω αφού έχω αγοράσει κάθε παιχνίδι που θέλω μέχρι 3.60 firmware.

Εχεις οντως τον καλυτερο ελληνικο οδηγο και γενικοτερα αν καποιος διαβασει ολο το thread καλυπτονται οι περισσοτερες αποριες, τουλαχιστον για αρχη.

Συμφωνω ειναι ευκολο να βρεις Vita με 3.60, απλα εγω εχω το κολλημα και τα θελω σε κατασταση καινουριου, μονο υπερπληρη στα κουτια τους κλπ.. αρα λιγοστευουν οι επιλογες μου. Παντως γενικα ειναι πολυ πιο ευκολο να βρει καποιος εδω στις αγγελιες (σε καλυτερη τιμη) παρα στο ebay π.χ.

Ξεχασα να αναφερω το PS TV που πηρα επισης προσφατα, ετοιμο με Henkaku, εχω και DS4 χειριστηριο, περιμενω να βρω απλα τον χρονο να ασχοληθω. Ηδη ειναι πολυ λιγος για να ασχοληθω οσο θελω με το Vita! Εκτος αυτου οκ, δε με ενθουσιαζε απο την αρχη τοσο η ιδεα οικιακης κονσολας η οποια ειναι βασισμενη σε φορητη :ρ

Επεξ/σία από asemnos
Δημοσ.
Στις 7/1/2018 στις 1:14 ΜΜ, Damachi είπε

ενεργοποίησε το κρυφά αρχεία στις επιλογές φακέλων των  windows τσίου....

ουτε ετσι δουλευει.να ξεκαθαρισω ποιο ειναι το προβλημα.στα windows ο δισκος φαινεται αδειος με αρκετο ελευθερο χωρο που ουσιαστικα δεν υπαρχει γιατι ειναι σχεδον πληρης.αν ηταν κρυφα θα φαινοταν γεματος αλλα δεν θα φαινοταν τα iso.θα τον κανω mount στο pstv και θα δοκιμασω να αντιγραψω 1-2 εκτος του φακελου με τον file manager να δω αν θα φανουν μετα αυτα.ftp θααφησω σαν τελευταια επιλογη λογω ταχυτητων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

VitaQuake 2.5 released – Now 3D (GPU) hardware accelerated!

Καλή μας συνέχεια λοιπόν !    

Vitaquake GL

Το δοκίμασα και σε συνδιασμό με ενα Ps4 controller είναι άψογο με 60 fps σταθερά . Αξίζει σίγουρα !

Επεξ/σία από Galaxy
Test QuakeGL
  • Like 2
Δημοσ.

Kαλησπέρα σας φιλαράκια,

Πρόσφατα κατάφερα να ξάνω το PSTV μου (latest firmware) να με αφήνει να παίξω όλα τα παιχνίδια του VITA ακόμα και αν δεν θεωρούνται "συμβατά".

Όλο αυτό έγινε χωρίς HENkaku και νε το latest firmware και τον κανονικό μου λογαριασμό να λειτουργεί συνδεδεμένος online.

Πλέον μπορώ να παίξω όλα τα παιχνίδια μου που μπορώ να παίζω και στο VITA μου.... εκτός αυτών του PSP. :(

Μπορώ να παίχω τα παιχνίδια μου του PSP αλλά μόνο αν είναι "συμβατά".

Υπάρχει τρόπος να καταφέρω να ξεκλειδώσω και αυτά για να καταφέρω να παίξω επιτέλους και να κάνω capture τα:

FINAL FANTASY I Anniversary

FINAL FANTASY II Anniversary

FINAL FANTASY III

FINAL FANTASY IV COMPLETE COLLECTION

FINAL FANTASY TACTICS: War of the Lions

Μπορώ ήδη να παίξω τα PS1 games μου και το Dissidia: FINAL FANTASY.

Παρακαλώ για τα φώτα σας, διότι μπορώ να πω πως μέχρι και στεναχωρήθηκα...

ΥΣ: Να τονίσω πως δεν ενδιαφέρομαι να hack-άρω σοβαρά το PSTV μου, ούτε να παίξω πειρατικά. Να παίξω τα παιχνίδια που έχω αγοράσει στο PSN θέλω. :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Galaxy είπε

VitaQuake 2.5 released – Now 3D (GPU) hardware accelerated!

Καλή μας συνέχεια λοιπόν !    

Vitaquake GL

Το δοκίμασα και σε συνδιασμό με ενα Ps4 controller είναι άψογο με 60 fps σταθερά . Αξίζει σίγουρα !

Το εχω τσεκάρει, το θαύμα το έκανε πάλι ο Rinnegatamante με το VitaGL επιτρέπωντας την αξιοποίηση της GPU σχετικά εύκολα.

Ομοίως και το VitaQuake II

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5 ώρες πριν, Spiroth είπε

Kαλησπέρα σας φιλαράκια,

Πρόσφατα κατάφερα να ξάνω το PSTV μου (latest firmware) να με αφήνει να παίξω όλα τα παιχνίδια του VITA ακόμα και αν δεν θεωρούνται "συμβατά".

Όλο αυτό έγινε χωρίς HENkaku και νε το latest firmware και τον κανονικό μου λογαριασμό να λειτουργεί συνδεδεμένος online.

Πλέον μπορώ να παίξω όλα τα παιχνίδια μου που μπορώ να παίζω και στο VITA μου.... εκτός αυτών του PSP. :(

Μπορώ να παίχω τα παιχνίδια μου του PSP αλλά μόνο αν είναι "συμβατά".

Υπάρχει τρόπος να καταφέρω να ξεκλειδώσω και αυτά για να καταφέρω να παίξω επιτέλους και να κάνω capture τα:

FINAL FANTASY I Anniversary

FINAL FANTASY II Anniversary

FINAL FANTASY III

FINAL FANTASY IV COMPLETE COLLECTION

FINAL FANTASY TACTICS: War of the Lions

Μπορώ ήδη να παίξω τα PS1 games μου και το Dissidia: FINAL FANTASY.

Παρακαλώ για τα φώτα σας, διότι μπορώ να πω πως μέχρι και στεναχωρήθηκα...

ΥΣ: Να τονίσω πως δεν ενδιαφέρομαι να hack-άρω σοβαρά το PSTV μου, ούτε να παίξω πειρατικά. Να παίξω τα παιχνίδια που έχω αγοράσει στο PSN θέλω. :(

Θα σε στεναχωρήσω αλλά τσου!!!

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ.
15 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Το εχω τσεκάρει, το θαύμα το έκανε πάλι ο Rinnegatamante με το VitaGL επιτρέπωντας την αξιοποίηση της GPU σχετικά εύκολα.

Ομοίως και το VitaQuake II

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σε στεναχωρήσω αλλά τσου!!!

Αυτό είναι μεγάλη αδικία. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να λειτουργεί το Whitelist Remover στα VITA games και όχι στα PSP games. FAIL.

Δημοσ.

Το Vitashell πριν λιγες μερες αναβαθμιστηκε στην εκδοση 1.79 και πριν λιγες ωρες στην 1.80.

Update ειτε μεσα απο το ιδιο το Vitashell ειτε install το vpk απο το Μolecular Shell.

Τι αλλαξε στις καινουριες εκδοσεις:

• Support for multi volume RAR archives and password protected ZIP ones. (v1.79)
  • Support for file properties in archives was added. (v1.79)
  • Natural sorting for filenames was added. (v1.79)
  • The ability to open .psarc files was added. (v1.79)
  • Memory was aligned to 64-bit for faster I/O. (v1.8)
  • A crash when using FTP was fixed. (v1.8)
  • Other bug fixes
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...