Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Αν δεν το βλέπει ναι, τώρα το γιατί δεν το βλέπει...

shrug-house.gif

φαινεται αδειος ο δισκος στα windows.φαινονται τα αρχεια συστηματος και οι φακελοι αλλα οχι τα iso του psp.

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες.

Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να μπορώ να παίξω τα παιχνίδια μου του PSP στο PSTV χωρίς να χάσω καμία άλλη λειτουργία και χωίς φόβο για ban? Άλλωστε τα αγορασμένα μου παιχνίδια από το PSN θέλω να παίξω....

Θέλω να παίξω τα FINAL FANTASY 1-4 / TACTICS και δεν τα υποστηρίζει ***.

Έχω firmware 3.67 δυστυχώς.

Δημοσ.

παίδες καλησπέρα. Σε vita με cfw και sd2vita ενώ λειτουργού όλα ρολόι αυτό το ρημάδι το vitahomebrew luncher δε λεει να τρέξει. το ανοίγω και κρασάρει με τη μια. έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Κάνε ένα uninstall και κατέβασε από pc το vpk και ξανακανε ένα install μπας και στρώσει.Και σε μένα πριν δύο μέρες κρασαρε αλλά τώρα είναι οκ χωρίς να πειράξω τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά τα φώτα σας στο ps tv δεν έχω βάλει το enso αλλά όταν το βγάζω από το ρεύμα και μετά το ξανά συνδέω και το ανοίγω ρυθμίζω την ώρα και την ημερομηνία δουλεύουν όλα τα apps VitaShell, adrenaline,  blacklist  και τα παιχνίδια που του έχω το μόνο που έχω κάνει είναι να βάλω το plugin για να κάνει αυτόματα mount το usb stick 64gb χωρίς να τρέξω το henkaku 

Επεξ/σία από xelidoni
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xelidoni είπε

Παιδιά τα φώτα σας στο ps tv δεν έχω βάλει το enso αλλά όταν το βγάζω από το ρεύμα και το ανοίγω δουλεύουν όλα τα apps VitaShell, adrenaline,  blacklist  και τα παιχνίδια που του έχω το μόνο που έχω κάνει είναι να βάλω το plugin για να κάνει αυτόματα mount το usb stick 64gb 

To blacklist ειναι μονιμο ετσι και αλλιως. Το κανει και αν το κλεισεις απο το κουμπι; (όχι sleep)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

To blacklist ειναι μονιμο ετσι και αλλιως. Το κανει και αν το κλεισεις απο το κουμπι; (όχι sleep)

Ναι το κάνει δεν το βάζω σε sleep mod κάνω απενεργοπιηση το βγάζω από το ρεύμα και μέσα στο κουτί πάω μετά από δύο μέρες το συνδέω και όλα κομπλέ χωρίς henkaku 

Επεξ/σία από xelidoni
Δημοσ.

Τότε βρηκες δικο σου μονιμο χακαρισμα :P

Δεν ξερω τι παιζει, μηπως ειχες enso και εκανες format και μετα αντι για enso εβαλες απλο henkaku? Γιατι το enso μενει και μετα το format (τουλαχιστον καποια αρχεια του, πχ το boot logo μενει το ιδιο και πρεπει να το κανεις unistall απο την εφαρμογη του) 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Τότε βρηκες δικο σου μονιμο χακαρισμα :P

Δεν ξερω τι παιζει, μηπως ειχες enso και εκανες format και μετα αντι για enso εβαλες απλο henkaku? Γιατι το enso μενει και μετα το format (τουλαχιστον καποια αρχεια του, πχ το boot logo μενει το ιδιο και πρεπει να το κανεις unistall απο την εφαρμογη του) 

Όχι πότε δεν έβαλα το enso μόνο στο PSVita το έβαλα χαχαχα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω θα ηθελα απλα να ευχαριστησω ολους αυτους που μας εδωσαν τα φωτα τους εδω μεσα και ιδιαιτερα τον xaerialtwistx.

Ειχα να ασχοληθω με hacking φορητου γυρω στα 10 χρονια, με το psp. Προσφατα απεκτησα ενα Vita για να το κανω δωρο αλλα με ενθουσιασε τοσο που το κρατησα και πηρα και ενα δευτερο για να το δωσω! Βασικος μου οδηγος για το σπασιμο της κονσολας ηταν αυτο το thread. Παιδευτηκα αρκετα ωστοσο μεχρι να το φερω στα μετρα μου και ψαχτηκα και με αλλους οδηγους, youtube κλπ.

Η 32GB SD ειναι πλεον γεματη και περιμενω την 128GB να την τιγκαρω κι αυτη!

Επομενο βημα μαλλον θα ειναι ακομα ενα Vita να το κρατησω με OFW για τα online games, αν και δεν ξερω το κατα ποσο αξιζει αυτο.

Και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω!

Επεξ/σία από asemnos
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, asemnos είπε

Εγω θα ηθελα απλα να ευχαριστησω ολους αυτους που μας εδωσαν τα φωτα τους εδω μεσα και ιδιαιτερα τον xaerialtwistx.

Ειχα να ασχοληθω με hacking φορητου γυρω στα 10 χρονια, με το psp. Προσφατα απεκτησα ενα Vita για να το κανω δωρο αλλα με ενθουσιασε τοσο που το κρατησα και πηρα και ενα δευτερο για να το δωσω! Βασικος μου οδηγος για το σπασιμο της κονσολας ηταν αυτο το thread. Παιδευτηκα αρκετα ωστοσο μεχρι να το φερω στα μετρα μου και ψαχτηκα και με αλλους οδηγους, youtube κλπ.

Επομενο βημα μαλλον θα ειναι ακομα ενα Vita να το κρατησω με OFW για τα online games, αν και δεν ξερω το κατα ποσο αξιζει αυτο.

Αξιζει ολοο αυτό κάνουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, asemnos είπε

Παρακαλώ :D Αν και το ενδιαφερον εχει πέσει πολύ και για αυτό δεν πολυμπαίνω πλέον αλλά έχω την εντύπωση πως έχω το καλύτερο thread για το PS Vita στην Ελλάδα και έκανα πολλά άτομα να πάρουν ps tv / ps vita :P

Προσφατα βρηκα ενα δευτερο PS Vita 3G σε 3.55 στα 70 ευρω, και γενικα συχνα πετυχαινω ατομα που τα σκοτωνουν (ενταξει αυτο με το 3G ηταν εξαιρεση αλλα με 80-100 ευρω και μερικα παιχνιδια πετυχαινω συχνα, παιρνεις το PS Vita και πουλας τα παιχνιδια αν δεν τα θες, κοιτα και καθε μερα αγγελιες αν εχεις την ορεξη και θα βρεις σιγουρα κατι.

Το online κομμάτι δεν με ενδιαφέρει, για να ακριβολογώ μισώ τα online multiplayer, αλλά επειδή ασχολούμαι με trophies έχω αναγκαστικά ένα δεύτερο για official, και στο σπασμένο μόνο homebrew παιζω αφού έχω αγοράσει κάθε παιχνίδι που θέλω μέχρι 3.60 firmware.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...