Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

επιτελους μολις εφτασε ο ανταπτορας sd2vita ..... loipon apo poy να ξεκινήσω θελω μονιμο εξπλοιτ  και να περασω pkji με τις καταλληλες ρυθμισεις του kai εναν explorer.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΜΑ τι γινεται επιτελους

1.εχω φορμαρει την sd se exfat

2.ειμαι ειδη σε 3.60

3.βαζω τησ sd sto sd2vita 

4.μπαινω στην σελιδα mlthaku παταω start - install κατεβαζει καποια αρχεια με βγαζει στην Live area και τιποτα κανενα αλλο εικονιδιο......

5.μπαινω ρυθμισεις ειναι 3.60 ## αλλα στην διαθεσιμη μνημη μου βγαζει παυλες ουτε καν τα 991 ΜΒ ( ειναι το σλιμ)

Τι κανω λαθος?

Τελικα εκανα φορματ εσωτερικη και εγωτερικη μνημη μπηκα στην σελιδα go.henkaku.xyz και επιτελοθς βγηκε ο molecular shell.

Tωρα πως θα δει την sd?

και συνεχιζω μπαινω τωρα mlthaku.tk παταω το εικονιδιο και μου βγαζει

1.vitashell

2.andrenaline

3.enso

Αλλα την sd ακομα δεν την ειδε. 

%$^##$#$#  

Τρεχω to enso κανει ολα τα τσεκ παντου οκ κανει reboot bgazei to σημα του molecular και χανονται ολα απο την live area  τα εικονίδια  μπαινω στα settings ενω βγαζει henkaku settings  h μνημη συνεχιζει να ειναι 992 ΜΒ 

προσπαθω να τρεξω παλι henkaku και μου γραφει οτι ο molecullar δεν μπορει να εγκατασταθει γιατι δεν υπαρχει memory card  αλλα ο TaiHEN is allready started...........

Επισης βαζω την sd sto pc δεν εχει γραψει κατι μεσα.

PLEASE HELPPPPPPP

Επεξ/σία από sils
Δημοσ.

ΜΑ τι γινεται επιτελους

1.εχω φορμαρει την sd se exfat

2.ειμαι ειδη σε 3.60

3.βαζω τησ sd sto sd2vita

4.μπαινω στην σελιδα mlthaku παταω start - install κατεβαζει καποια αρχεια με βγαζει στην Live area και τιποτα κανενα αλλο εικονιδιο......

5.μπαινω ρυθμισεις ειναι 3.60 ## αλλα στην διαθεσιμη μνημη μου βγαζει παυλες ουτε καν τα 991 ΜΒ ( ειναι το σλιμ)

Τι κανω λαθος?

Τελικα εκανα φορματ εσωτερικη και εγωτερικη μνημη μπηκα στην σελιδα go.henkaku.xyz και επιτελοθς βγηκε ο molecular shell.

Tωρα πως θα δει την sd?

και συνεχιζω μπαινω τωρα mlthaku.tk παταω το εικονιδιο και μου βγαζει

1.vitashell

2.andrenaline

3.enso

Αλλα την sd ακομα δεν την ειδε.

%$^##$#$#

Τρεχω to enso κανει ολα τα τσεκ παντου οκ κανει reboot bgazei to σημα του molecular και χανονται ολα απο την live area τα εικονίδια μπαινω στα settings ενω βγαζει henkaku settings h μνημη συνεχιζει να ειναι 992 ΜΒ

προσπαθω να τρεξω παλι henkaku και μου γραφει οτι ο molecullar δεν μπορει να εγκατασταθει γιατι δεν υπαρχει memory card αλλα ο TaiHEN is allready started...........

PLEASE HELPPPPPPP

Έβαλες τον driver για την sd;

Δημοσ.

Έβαλες τον driver για την sd;

Οχι που ειναι?Αποτι εχω καταλαβει τον βαζει αυτοματα και τα εικονιδια vitashell moleculle enso γιατί εξαφανιστηκαν? Πρεπει να κανω κατι χειροκινητα για να τρεξει ο offline exploit?
Δημοσ.

Οχι που ειναι?Αποτι εχω καταλαβει τον βαζει αυτοματα και τα εικονιδια vitashell moleculle enso γιατί εξαφανιστηκαν? Πρεπει να κανω κατι χειροκινητα για να τρεξει ο offline exploit?

Λοιπον για να τα κανω ολα απο την αρχη να μπω σε safe mode και να τα σβήσω ολα?

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΊΛΕΙ ΤΟ SDfiles.zip γιατι δεν ανοιγει το λινκ.

[email protected]

Δημοσ.

Λοιπον για να τα κανω ολα απο την αρχη να μπω σε safe mode και να τα σβήσω ολα?

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΊΛΕΙ ΤΟ SDfiles.zip γιατι δεν ανοιγει το λινκ.

[email protected]

Για αρχή πες μου εκτός από τον ανταπτορα με την κάρτα sd έχεις και κάρτα Sony για το psvita και μετά θα σου πω τι να κάνεις

Δημοσ.

Για αρχή πες μου εκτός από τον ανταπτορα με την κάρτα sd έχεις και κάρτα Sony για το psvita και μετά θα σου πω τι να κάνεις

Με μια toshiba 32gb καινουργια απο τις γρηγορες.

Καρτα μνημης ths Sony δεν εχω .

Ειναι το σλιμ

Δημοσ.

Με μια toshiba 32gb καινουργια απο τις γρηγορες.

Καρτα μνημης ths Sony δεν εχω .

Ειναι το σλιμ

Δες το email σου σου έστειλα τα αρχεία και οδηγίες

Δημοσ.

Δες το email σου σου έστειλα τα αρχεία και οδηγίες

σε ευχαριστω πολυ φίλε μου.... απλα δεν μπορώ να καταλαβω πια μεθοδο να ακοκουθησω ρην πρώτη δηλαδη σαν να εγαθιστω πρωτη φορα henkaku h την δευτερη σαν να το εχω ειδη? Γιαρι οπως γραφω παραπανω τα vita shell, molecule , enso εξαφανιστηκαν!
Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ φίλε μου.... απλα δεν μπορώ να καταλαβω πια μεθοδο να ακοκουθησω ρην πρώτη δηλαδη σαν να εγαθιστω πρωτη φορα henkaku h την δευτερη σαν να το εχω ειδη? Γιαρι οπως γραφω παραπανω τα vita shell, molecule , enso εξαφανιστηκαν!

Κάνε την πρώτη
Δημοσ.

Κάνε την πρώτη

Τίποτα τζιφος ...... δοκίμασα και τους 2 τροπους!

Εκανα και reinstall τον enso εβγαλε τα εικονιδια.

Μπηκα μετα απο vitashell διεγραψα τον φακελο tai..... τίποτα απλα μου εγραψε να κανω update sto τελευταιο firmware.....συτο που μενει ειναι να κανω ολικη διαγραφη και να ξαναπροσπαθησω μπας και.......αλλα πως θα βγαλω τον enso που οταν μπουταρη μου βγαζει το εικονιδιο.

Δημοσ.

Τίποτα τζιφος ...... δοκίμασα και τους 2 τροπους!

Εκανα και reinstall τον enso εβγαλε τα εικονιδια.

Μπηκα μετα απο vitashell διεγραψα τον φακελο tai..... τίποτα απλα μου εγραψε να κανω update sto τελευταιο firmware.....συτο που μενει ειναι να κανω ολικη διαγραφη και να ξαναπροσπαθησω μπας και.......αλλα πως θα βγαλω τον enso που οταν μπουταρη μου βγαζει το εικονιδιο.

Από που είσαι μήπως είσαι κοντά σε μένα να στο έφτιαχνα

Δημοσ.

Εκανα και την χειροκινητη μεθοδο ...

Δηλαδη περασα τον enso με vpk προσθεσα στο αρχειο .index το line command ktl αλλα τιποτα......

Αφου λοιπον τωρα ειχα τα exploit φορτωμένα παω στην φευτερη μέθοδο σβηνω δηλαδη απο το ur0 τον φάκελο tai.... μπαινω στην σελιδα mhthaku.tk παταω start για να γινει η εγκατασταση.......και παλι τιποτα εφυγε και το μονιμο exploit.....

Το θετικο ειναι οτι ειδα το led στο gamecard να αναβοσβήνει μολις βγηκε απο το mtlhaku αλλα ολο το μηχανημα κολησε και αναγκάστηκε να μπω σε save mode.....kai reboot και παλι φεν τρεχει ο enso!

Θα το εκτιμουσα πολυ εαν καποιος μπορει να μου στειλει το τηλ του να με βοηθησει!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...