Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια προσπαθω να καταλαβω τι ακριβως κανει το NoNpDRM και πως το κανεις εγκατασταση και ακομα τπτ.

Καποια μικρη βοηθεια?

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σου επιτρέπει να τρέχεις τα psn παιχνίδια σε οποιοδήποτε ps vita ανεξαρτητα απο το psn id που έχουν περασμένο.

Επίσης σου επιτρέπει να παίξεις μια game card από την κάρτα μνήμης.

Προσωπικά δεν δίνω τέτοιες οδηγίες αλλά μπορεις να τις βρεις στην σελίδα στο github. Φανταζομαι πως το παιχνιδι που προσπαθουσες να περασεις μεσω Mai ήταν τελικα NoNpDrm!

• Like 1
Δημοσ.

Σου επιτρέπει να τρέχεις τα psn παιχνίδια σε οποιοδήποτε ps vita ανεξαρτητα απο το psn id που έχουν περασμένο.

Επίσης σου επιτρέπει παίξεις μια game card από την κάρτα μνήμης.

Προσωπικά δεν δίνω τέτοιες οδηγίες αλλά μπορεις να τις βρεις στην σελίδα στο github. Φανταζομαι πως το παιχνιδι που προσπαθουσες να περασεις μεσω Mai ήταν τελικα NoNpDrm!

Ναι αυτο ακριβως και ακομα δν εχω καταλαβει πως ακριβως δουλευει :(

Δημοσ.

Εαν βαλω το Account του PS4 για remote play υπαρχει κινδυνος να φαω ban?

Επισης υπαρχει καποιος τροπος για remote play χωρις αυτο το acoount?

Δημοσ.

Zelda: Time To Triumph

Άλλο ένα fanmade Zelda βρίσκει τον δρόμο του στο PS Vita (μετά το Return Of The Hylian).

Πληροφορίες για το παιχνίδι εδώ.

Το vpk από εδώ. Τα δεδομένα εδώ (αποσυμπίεση και τα βάζουμε στο ux0:data/)

αυτα τα zelda μπορω να τα παιξω καπου αλου?

Δημοσ.

αυτα τα zelda μπορω να τα παιξω καπου αλου?

Ναι, θα το βρεις στο link που έχω δώσει παραπάνω που γράφω "πληροφορίες".

Υπάρχει και σε Windows μεταξύ άλλων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

SwitchView

Ένα homebrew που μάλλον περιμένανε πολλοί.

Μετά το τρέξιμο του, αλλάζει εντελώς την εμφάνιση (UI) του περιβάλλοντος θυμίζοντας κάτι από Nintendo Switch.

Προς το παρόν πολλά δεν υποστηρίζονται (όπως τα NoNpDrm παιχνίδια και οι εφαρμογές του συστήματος) αλλά φαντάζομαι θα διορθωθούν σε επόμενο update.

2017_10_09_233128.jpg

image-1.jpeg

Κατέβασμα από εδώ.

edit: Update για τις εφαρμογές συστήματος

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα κάνω μόνο μια γρήγορη αναφορά στα νέα εργαλεία που εμφανίστηκαν για λόγους πληρότητας.

Δεν θα απαντήσω σε καμία απόρία σχετικά με αυτά, ο τρόπος που δουλεύουν θα πρέπει να βρεθεί από εσάς μιας και πρόκειται για εργαλεία που δεν χρειάζονται ανάλυση εδώ μέσα αλλά είναι αρκετά μεγάλα releases στην σκηνή του PS Vita.

Το NoPsmDrm είναι σαν το NoNpDrm (το οποίο δεν έχω παρουσιάσει στο θέμα) αλλά για τα PSM. Η πλατφόρμα Playstation Mobile επέτρεπε στους developers να φτιάξουν μέσω του προγραμματιστικού εργαλείου Unity ισχυρά παιχνίδια τα οποία θα μπορούσαν να μεταφερθούν εύκολα τόσο σε κινητά όσο και σε κονσόλες. Πολλά επιτυχημένα mobile παιχνίδια βρήκαν τον δρόμο τους στο PS Vita μέσω του PSM (και το ανάποδο) αλλά δυστυχώς η Sony αποφάσισε να το κλείσει πριν 2 χρόνια κάνοντας αυτά τα παιχνίδια ουσιαστικά συλλεκτικά και το NoPsmDrm τον μόνο τρόπο για να μπορέσει κάποιος να τα δει αφού η αγορά τους πλέον δεν είναι εφικτή.

1.jpg?dl=1

2.jpg?dl=1

3.jpg?dl=1

CYTUS LAMBDA PLAYSTATION MOBILE GAME

ένα από τα πιο επιτυχημένα μουσικά παιχνίδια σε Android / iOS

4.jpg?dl=1

5.jpg?dl=1

LIFE OF PIXEL PLAYSTATION MOBILE GAME

6.jpg?dl=1

7.jpg?dl=1

1.jpg?dl=1

2.jpg?dl=1

Ουσιαστικά το παραπάνω εργαλείο αλλά για απευθείας κατέβασμα από το PS Vita, κάτι αντίστοιχο με το freeShop του Nintendo 3DS.

3.jpg?dl=1

4.jpg?dl=1

5.jpg?dl=1

6.jpg?dl=1

7.jpg?dl=1

8.jpg?dl=1

9.jpg?dl=1

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 5
Δημοσ.

Θα κάνω μόνο μια γρήγορη αναφορά στα νέα εργαλεία που εμφανίστηκαν για λόγους πληρότητας.

Δεν θα απαντήσω σε καμία απόρία σχετικά με αυτά, ο τρόπος που δουλεύουν θα πρέπει να βρεθεί από εσάς μιας και πρόκειται για εργαλεία που δεν χρειάζονται ανάλυση εδώ μέσα αλλά είναι αρκετά μεγάλα releases στην σκηνή του PS Vita.

Το NoPsmDrm είναι σαν το NoNpDrm (το οποίο δεν έχω παρουσιάσει στο θέμα) αλλά για τα PSM. Η πλατφόρμα Playstation Mobile επέτρεπε στους developers να φτιάξουν μέσω του προγραμματιστικού εργαλείου Unity ισχυρά παιχνίδια τα οποία θα μπορούσαν να μεταφερθούν εύκολα τόσο σε κινητά όσο και σε κονσόλες. Πολλά επιτυχημένα mobile παιχνίδια βρήκαν τον δρόμο τους στο PS Vita μέσω του PSM (και το ανάποδο) αλλά δυστυχώς η Sony αποφάσισε να το κλείσει πριν 2 χρόνια κάνοντας αυτά τα παιχνίδια ουσιαστικά συλλεκτικά και το NoPsmDrm τον μόνο τρόπο για να μπορέσει κάποιος να τα δει αφού η αγορά τους πλέον δεν είναι εφικτή.

1.jpg?dl=1

2.jpg?dl=1

3.jpg?dl=1

CYTUS LAMBDA PLAYSTATION MOBILE GAME

ένα από τα πιο επιτυχημένα μουσικά παιχνίδια σε Android / iOS

4.jpg?dl=1

5.jpg?dl=1

LIFE OF PIXEL PLAYSTATION MOBILE GAME

6.jpg?dl=1

7.jpg?dl=1

1.jpg?dl=1

2.jpg?dl=1

Ουσιαστικά το παραπάνω εργαλείο αλλά για απευθείας κατέβασμα από το PS Vita, κάτι αντίστοιχο με το freeShop του Nintendo 3DS.

3.jpg?dl=1

4.jpg?dl=1

5.jpg?dl=1

6.jpg?dl=1

7.jpg?dl=1

8.jpg?dl=1

9.jpg?dl=1

εισαι ο καλύτερος ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Δημοσ.

εισαι ο καλύτερος ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

tumblr_m51x3nDAE21rozd3po1_500.gif

OpenTitus

Titus_the_Fox_-_To_Marrakech_and_Back_19

Αυτό το homebrew μπορεί να φανεί αδιάφορο στους περισσότερους αλλά όχι και σε εμένα αφού φέρνει στο PS Vita αναμνήσεις από τις εποχές του MS-DOS, ουσιαστική η μόνη εποχή που χρησιμοποιούσα τον υπολογιστή και για παιχνίδια. Πρόκειται για την μηχανή γραφικών του κλασσικού platformer Titus The Fox. Τα data δεν περιλαμβάνονται στο vpk αλλά όποιος τα έχει, θα βρει τις απαραίτητες οδηγίες (και τα vpk) εδώ.

• Like 4
Δημοσ.

Πολλές ώρες στο συγκεκριμένο παιχνίδι.Να σαι καλα.

Έχω ένα θέμα με το Pkgi,ότι και να κατεβάσω μου βγάζει error στο installation,μάλλον έχει να κάνει με το plugin nonpdrm.. Πρέπει να έχω κάνει λάθος στην τοποθέτηση..Θα το ξαναπροσπαθήσω.

Δημοσ.

Πολλές ώρες στο συγκεκριμένο παιχνίδι.Να σαι καλα.

Έχω ένα θέμα με το Pkgi,ότι και να κατεβάσω μου βγάζει error στο installation,μάλλον έχει να κάνει με το plugin nonpdrm.. Πρέπει να έχω κάνει λάθος στην τοποθέτηση..Θα το ξαναπροσπαθήσω.

Έκανα κάποιες δοκιμές και δεν έχω θέμα.

1.jpg?dl=1

2.jpg?dl=1

3.jpg?dl=1

4.jpg?dl=1

Να μην ξεχνάμε και το Bubsy που βγαίνει τώρα στο PC / PS4

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...