Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το iso πρεπει να ναι χυμα μεσα στον φακελο Iso ή μεσα σε φακελο?

δλδ pspemu/iso/chess/chess.iso ή pspemu/iso/chess.iso

το εκανα γμτ κ με τους δυο τροπους κ μου εγινε freeze το andrenaline

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φανταστηκα οτι θα χρησιμοποιεις αντάπτορα, κάτι θα είναι λάθος στο config.txt ή ο φάκελος adrenaline θα είναι σε λάθος σημείο (δοκίμασε από το ux0 να τον πας στο ur0).

Δημοσ.

Firmware 3.60 -----> Henkaku -----> Εγκατάσταση Adrenaline -----> Μετατροπή των παιχνιδιων του PS1 που θες σε PBP με αυτό και τοποθέτηση τους στο ux0:/pspemu/PSP/GAME -----> Εκκίνηση Adrenaline

Αν είσαι στο 3.63 η λύση σου είναι το ARK και το πως γίνεται έχει δημοσιευθεί μερικές σελίδες πίσω.

Αν είσαι στο 3.65 το ξεχνάς..

• Like 3
Δημοσ.

Ειμαι ηδη σε 3.60 και το καταφερα με adrenaline.

Επισης μια αλλη ερωτηση!

Ειναι δυνατον να παιξεις games που θελουν μεγαλυτερο firmare?

Πχ 3.61

Δημοσ.

Ειναι δυνατον να παιξεις games που θελουν μεγαλυτερο firmare?

Πχ 3.61

Τσου!!

__________________________________________________________________________________________

Unofficial VitaShell 1.75

Μια unofficial έκδοση του VitaShell η οποία έχει ενσωματώσει πολλά εργαλεία μέσα στον file manager (από το γνωστό VitaIdent που εμφανίζει πληροφορίες για το PS Vita, μέχρι προγνωστικό καιρού, προβολή των αποθηκευμένων WiFi κωδικών και backup του CID.

Κατέβασμα από εδώ.

Zelda: Time To Triumph

Άλλο ένα fanmade Zelda βρίσκει τον δρόμο του στο PS Vita (μετά το Return Of The Hylian).

Πληροφορίες για το παιχνίδι εδώ.

Το vpk από εδώ. Τα δεδομένα εδώ (αποσυμπίεση και τα βάζουμε στο ux0:data/)

Δημοσ.

Προσπαθω να κανω εγκατασταση ενα game μεσω Maidump το οποιο εχω μεταφερει μεσω ftp και περνω συνεχεια error 80010016 καποια λυση? :(

Δημοσ.

Εχω εγκαταστησει καποια παιχνιδια στην 128 micro sd μου με sd2vita αλλα μερικα που δεν τα θελω θελω να τα διαγραψω

Ενω στην αρχη κανα δυο εγιναν delete κανονικα, τα υπολοιπα που εχω δοκιμασει μου γραφει pls wait κ αργουν να γινουν διαγραφη μιλαμε τα αφηνω μισαωρο για ενα παιχνιδι κ δεν γινετε τπτ μετα το κλεινω βιαια κ οταν επιστρεφω υπαρχει μονο το κυκλακι του παιχνιδιου αλλα οχι το game Προσπαθωντας ξανα να κανω delete δεν γινετε τιποτα

τι να φταιει?

αν μπω σε safe mode κ κανω refresh θα λυθει το θεμα ή κινδυνευω να χασω οτι εχω κατεβασει games στο henkuku αμα κανω refresh

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθω να κανω εγκατασταση ενα game μεσω Maidump το οποιο εχω μεταφερει μεσω ftp και περνω συνεχεια error 80010016 καποια λυση? :(

shrug-house.gif

Δεν έχω ασχοληθεί. Το Maidump δε χρησιμοποιείται πλέον, μήπως χρησιμοποιείς παιχνίδι άλλης μεθόδου.

Εχω εγκαταστησει καποια παιχνιδια στην 128 micro sd μου με sd2vita αλλα μερικα που δεν τα θελω θελω να τα διαγραψω

Ενω στην αρχη κανα δυο εγιναν delete κανονικα, τα υπολοιπα που εχω δοκιμασει μου γραφει pls wait κ αργουν να γινουν διαγραφη μιλαμε τα αφηνω μισαωρο για ενα παιχνιδι κ δεν γινετε τπτ μετα το κλεινω βιαια κ οταν επιστρεφω υπαρχει μονο το κυκλακι του παιχνιδιου αλλα οχι το game Προσπαθωντας ξανα να κανω delete δεν γινετε τιποτα

τι να φταιει?

αν μπω σε safe mode κ κανω refresh θα λυθει το θεμα ή κινδυνευω να χασω οτι εχω κατεβασει games στο henkuku αμα κανω refresh

Refresh από το VitaShell μέσα. (τρίγωνο και Refresh Live Area).

Φυσιολογικά σβησμένο θα είναι, απλά δεν έχει ανανεωθεί η καταχώρηση στο σύστημα.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 1
Δημοσ.

NoPsmDrm

Ότι κάνει και το NoNpDrm αλλά για τα Playstation Mobile παιχνίδια που έχουν αποσυρθεί από το κατάστημα της Sony εδώ και περισσότερο από 2 χρόνια.

Κατέβασμα και οδηγίες από τη σελίδα του plugin στο GitHub, εδώ.

Adrenaline 6 M1

Τροποποιημένη έκδοση του Adrenaline 6 που υποστηρίζει overclocking στα 444Mhz.

Κατέβασμα από εδώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...