Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο EasyInstaller ειναι πλέον αχρηστος αφου δεν έχει ανανεωθει για την 6η εκδοση του Adrenaline και ούτε πρόκειται αφού το Adrenaline είναι ένα vpk των 400kb, δεν είναι πολύπλοκη η εγκατάσταση του όπως ήταν παλαιότερα.

Όσο για το πρόβλημα σου, άνοιξε VitaShell, πάτα τρίγωνο, refresh live area.

εντάξει εμφανίστηκαν και πάλι με αυτό thanks!

Όσον αφορά το adrenaline τώρα, ισχύει ακόμα το ότι πρέπει να έχουμε έστω ένα psp game από το store για να τρέξει? έβαλα κάποια ISO μέσα στο ux0:pspemu/psp/game/iso και από το interface του PSP στα games μου εμφανίζει μόνο ένα αρχείο corrupted data. Τι συμβαίνει?

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν κάνει τίποτα!!

Όχι δεν χρειάζεται πλέον psp παιχνίδι.

Τα ISO τα βάζεις στο ux0:pspemu/ISO

αυτό ήταν τελικά, δούλεψαν τα games many thanks :)

ακόμα μια ερώτηση: υπάρχει δυνατότητα να διαβάζει games από την microsd αλλά και από την sony memory card ταυτόχρονα? γιατί έχω μια 16αρα και θα ήθελα να εκμεταλλευτώ και αυτόν τον έξτρα χώρο αν γίνεται.

Επίσης είχα για παράδειγμα το rayman σε original cartridge και είχα κάποια saves. Όμως όταν πέρασα  το ίδιο game σε vpk επειδή δεν βολεύει να βγάζω το sd2vita adapter και να βάζω τα cartridges εφόσον έχω πλέον τόσο χώρο, το έκανα install εμφανίστηκε διπλο εικονίδιο και δεν μου διάβασε τα saves που είχα. Ενώ αν τρέξω το αρχικό εικονίδιο μου βγάζει μήνυμα να εισάγω το cartridge. Πρέπει μάλλον να κάνω rip το συγκεκριμένο cartridge η υπάρχει κάποιο άλλο κολπακι?

Επεξ/σία από warwick
Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει γιατί το vpk που έχεις μάλλον είναι από άλλο region.

Θα πρεπει να το κανεις εσυ backup και χρησιμοποιησε αυτο για να να κανεις export το αυθεντικό save και μετά import πίσω για το vpk που θα εχεις δημιουργησει.

Μπορείς να έχεις 2 κάρτες μαζί αλλά η μία θα είναι μόνο για αποθήκευση δεδομένων και όχι εγκατάσταση / τρέξιμο προγραμμάτων / παιχνιδιών.

Δημοσ.

PSVTrimmer

Όσοι δοκιμάσανε το νέο backup εργαλείο psvgamesd θα πρόσεξαν ότι το μειονέκτημα που έχει είναι πως κρατάει image από ολόκληρη την game card συμπεριλαμβάνοντας και τον άδειο της χώρο (δηλαδή ακόμα και αν το περιεχόμενο είναι μόλις 200mb, το backup θα βγει σχεδόν 2gb μαζί με τον άδειο χώρο),

Το συγκεκριμένο εργαλείο αφαιρεί αυτόν τον χώρο αν και είμαι σίγουρος πως θα συμπεριληφθεί σχετική επιλογή σε επόμενη έκδοση του psvgamesd (όπως και να έχει, μιας και πρόκειται για εργαλείο των Windows, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί γρηγορότερα από ότι στο PS Vita).

Κατέβασμα από εδώ.

Δημοσ.

Μια ερώτηση. Προσπάθησα να κάνω mount σαν ux0 το stick σε vitashell 1.74 xωρις αποτέλεσμα. Εμφανίζεται κάποιο σφάλμα. Έβαλα το 1.61 και το κατάφερα. Το vitashell εμφανίζει μνμ για αναβάθμιση,την οποία την κάνει. Όταν έκανα reboot και έτρεξα το henkaku πάλι ήταν στο 1.61. Πως θα το κάνω μόνιμα 1.74?

Δημοσ.

Zombiebound

Ένα καινούργιο homebrew κάνει την εμφάνιση του στο PS Vita, αυτή την φορά από το στρατόπεδο των FPS.

Το στυλ είναι παρόμοιο με το γνωστό mode του Call of Duty όπου έχετε να αντιμετωπίσετε διάφορα waves από zombies..

2017_09_21_160127.jpg

2017_09_21_160342.jpg

Κατέβασμα από εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι , αμα κατσεις το pstv σε ενα dock με μια μικρη οθονη εχεις ενα φτηνο custom  super-vita . Τωρα που και ποσο θα βρεις Deka Vita ....

• Like 1
Δημοσ.

Η ιδέα του να φτιάξεις μια φορητή κονσόλα βασισμένη σε μια οικιακή που έτσι και αλλιώς βασίζεται σε φορητή είναι αστεία.

Η οθόνη καλοδεχούμενη αλλά μέχρι εκει :P

_________________________________________________________________________________________________

SavedataPlus

Ένα ωραίο plugin που ανακατευθύνει τα save σε φάκελο της επιλογής μας κάνοντας το backup πολύ ευκολότερη υπόθεση αντί να μεταφέρουμε ολόκληρο το παιχνίδι κάθε φορά. Το save γίνεται decrypt οπότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο με backups.

Κατέβασμα από εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο αυτό το Dekavita αλλά πολύ παράξενο όντως . Τιμή κάπου 200 είδα πρόχειρα που το έψαξα και μάλλον μόνο Ιαπωνία .

Νομίζω το Ps vita και το Pstv αρκούν ^^

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...