Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως η ποιοτητα πολλων είναι απλά άθλια και έχουν εμφανιστει τόσες επιλογές που χάνεσαι.

Να ειναι μουφα δεν το γνωριζω, δεν εχω διαβασει για τετοιες περιπτωσεις.

Αλλα για να σε παιδεψει μεχρι να μπει πολύ πιθανότερο.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο αντάπτορας δεν κάνει κλικ τον βάζεις προσεχτικά μέχρι να μπει μέσα δεν χρειάζεται να τον βγάλεις πάλι μόνο την sd θα βγάζεις

Δημοσ.

Χρειάζεται κατι επιπλέον να κάνω για να εμφανίζεται και η sony memory card στο molecular? η ux0 είναι πλέον η 64αρα που έβαλα μέσα, αλλά η 16gb της sony που έχω στο psvita δεν εμφανίζεται πουθενά.

επίσης αντέγραψα στην microsd κάποια vpk και ενώ το πρώτο μου το έκανε κανονικά install όσα επόμενα και αν δοκίμασα βγαίνει το μήνυμα installing... αλλά κολλάει στο 0% και δεν προχωράει όσες ώρες και να το αφήσω.Τι μπορεί να έχει συμβεί?

post-300574-0-43911700-1505943212_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Χρειάζεται κατι επιπλέον να κάνω για να εμφανίζεται και η sony memory card στο molecular? η ux0 είναι πλέον η 64αρα που έβαλα μέσα, αλλά η 16gb της sony που έχω στο psvita δεν εμφανίζεται πουθενά.

επίσης αντέγραψα στην microsd κάποια vpk και ενώ το πρώτο μου το έκανε κανονικά install όσα επόμενα και αν δοκίμασα βγαίνει το μήνυμα installing... αλλά κολλάει στο 0% και δεν προχωράει όσες ώρες και να το αφήσω.Τι μπορεί να έχει συμβεί?

Βάλε αυτό τον gamesd.skprx driver

https://drive.google.com/file/d/0BzcqzW6QWZzzLTItUzB3dDZ3OE0/view

Και μετά Θα σου εμφανίζεται και η Sony

Δημοσ.

Όποιος θέλει να αγοράσει αντάπτορα για SD προτείνω να αφήσει τις φτηνές λύσεις που μπαίνουν και βγαίνουν δύσκολα και να αγοράσει μια που μοιάζει με κανονική game card. Ενδεικτικά:

http://tinyurl.com/sd2vitaXBERSTAR

Αξίζει να χτυπήσω τη συγκεκριμένη ή παίζουν και φθηνότερες στο ίδιο στυλ (να μπαινουν μέσα στο slot ολόκληρες)?

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλές σε αυτή την λογική αλλά επειδή τα πλαστικά είναι της πλάκας θα κοιτούσα τους ακριβότερους αντάπτορες (εξάλλου οι διαφορές είναι στα 3-5 ευρώ)

Κάνε μια αναζήτηση με "SD2Vita" στο Aliexpress. Και στο ebay θα βρεις αρκετες (η παραπάνω είναι και εδώ.αν και την αναφερει ως unbranded ενω στο aliexpress γραφει Xberstar, δεν ξερω αν ειναι απομιμηση της απομιμησης.)

Δημοσ.

Εσυ πιο εχεις xaerialtwistx; Πηρες το Xberstar; Οι πολυ φθηνοι ανταπτορες ενδεχομενος να κανουν ζημια στο vita, διαβασα πως καποιοι σπανε μεσα στην υποδοχη.. Και αντε μετα να τους βγαλεις.

Δημοσ.

Έχω πάρει αυτόν που είναι μόνο για το 3G αλλά αποκλειστικά για συλλογή.

Δεν 'κατεβάζω' παιχνίδια οπότε δεν εχω ιδιαιτερο θέμα (έχω μια official 32αρα)

Ναι το ξέρω, για αυτό λέω μακρυα από φθηνες λυσεις, βλέπω πόσο λεπτό σώμα έχουν αυτοι οι ανταπτορες και μου φαίνεται πολυ περιεργο.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν μόλις Μου ήρθε ένα καινούργιο PS Vita από αντικατάσταση με firmware 3,52 Θέλω να ρωτήσω τα εξής είναι ανάγκη να το πάω στο 3.60 ή να το αφήσω στο 3.52 και να περάσω henkaku enso.?

Επίσης σήμερα μου ήρθε και ο αντάπτορας για την SD μπορώ να κάνω δουλειά Μόνο με το PS Vita Slim και με τον αντάπτορα η πρέπει να βρω και κάρτα μνήμης για το PS Vita?

Δημοσ.

παιδιά προσπαθώντας να περάσω το adrenaline και επειδή για κάποιο λόγο μου έβγαζε corrupt αρχεία στα iso έκανα βλακεία και κατέβασα το adrenalineEasyInstaller και απο εκει επελεξα κατι που ελεγε περι rebuild database και μου εξαφανίστηκαν σχεδόν ολα τα εγκατεστημένα games που είχα. Οι φάκελοι τους όμως συνεχίζουν να υπάρχουν στην sdcard. Μπορώ να τα επαναφέρω κάπως η να κάνω πληρες φορματ ολο το psvita και ολα απο την αρχή?

Δημοσ.

Ο EasyInstaller ειναι πλέον αχρηστος αφου δεν έχει ανανεωθει για την 6η εκδοση του Adrenaline και ούτε πρόκειται αφού το Adrenaline είναι ένα vpk των 400kb, δεν είναι πολύπλοκη η εγκατάσταση του όπως ήταν παλαιότερα.

Όσο για το πρόβλημα σου, άνοιξε VitaShell, πάτα τρίγωνο, refresh live area.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...