Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν εσωτερική μνήμη (ur0), εκεί μπαίνει ο Enso Installer. (Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πρέπει να γίνεται αλλιώς θα υπήρχε διευκρίνηση για το 1004).

Adrenaline-6

Νέα έκδοση του Adrenaline, πλεόν δεν χρειάζεται PSP παιχνίδι σαν βάση για να τρέξει που σημαίνει ότι το PS Vita / PSTV δεν χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένο.

Κατέβασμα από εδώ.

edit: Από εδώ, περιλαμβάνει fix σχετικά με το τρέξιμο CSO αρχείων.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 3
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ADRENALINE, ΜΟΛΙΣ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ BAN!!!

Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά για σιγουριά καλύτερα να το αποφύγετε μέχρι νεοτερας.

edit: άκυρο, η φωτο που δημοσιευσα κατέβηκε και η σχετική αναφορά έκλεισε.

Δημοσ.

NoNpDrm PLUGIN

Ο The Flow είχε ανακοινώσει από καιρό κάτι μεγάλο για αυτόν τον μήνα πέρα από το παραπάνω Adrenaline. Μόλις ανακοίνωσε τι είναι αυτό που ετοιμάζει.

1.  The upcoming tool is a plugin called NoNpDrm and allows you to bypass DRM, respectively to share any digital games (inclusive additional content). It will also allow you to run Game Cards from MC/SD/USB.
  2.  You can call it Vitamin 3.0, however it is NOT a dumper.
  3.  Using the plugin, you can simply copy&paste any game from gro0:app/ux0:app and then install and launch them on other devices/accounts (provided HENkaku is installed). This is possible by using a fake license which will be generated by the plugin.
  4.  Unlike the previous dumpers, NoNpDrm assures you that the game is untouched and every game (<= 3.60) will be compatible.
  5.  This means that the way the game is installed and launched is pretty much official. For example game updates can simply be downloaded and installed from LiveArea.
  6.  People who can not activate their devices anymore, but still have games installed on their devices, will also benefit from this plugin: by getting a fake license from someone else, they will be able to play their games again.
  7.  The plugin will be available this month.

Πηγή

Δημοσ.

Ο πιο ωραίος και πρακτικός SD2Vita αντάπτορας μέχρι τώρα, εδώ.

edit: Μόλις βρήκα και αυτόν που είναι ποιοτικότερος και ίδιος σε σχήμα με μια Game Card (με την ανάλογη διαφορά στην τιμή βέβαια). Διαθέσιμος μόνο για προπαραγγελία και κυκλοφορία στις 6 Νοεμβρίου.

Δημοσ.

PC Link & Vita2PC

Κάτι που δεν έχω δημοσιεύσει εδώ και μερικές μέρες είναι 2 εργαλεία για rds / streaming.

Το 1ο ονομάζεται PC Link και αν και δεν είναι ακόμα έτοιμο, όταν αυτό συμβεί θα μας δώσει την δυνατότητα να διαχειριστούμε το περιβάλλον εργασίας του υπολογιστή μας (remote desktop) χρησιμοποιώντας το ps vita.

https://www.youtube.com/watch?v=XlPhnUSDGls

Το 2ο ονομάζεται Vita2PC και χρησιμεύει στο streaming των παιχνιδιών μας από το PS Vita στον υπολογιστή.

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα να δω πόσο καλά δουλεύει.

https://www.youtube.com/watch?v=i4nUYKY5vN0

Κατέβασμα μπορεί να γίνει από εδώ.

• Like 4
Δημοσ.

Δοκιμάζοντας το Vita2PC.

Η εικόνα δεν είναι η καλύτερη αλλά από παιχνίδι σε παιχνίδι το streaming έχει διαφορετικά αποτελέσματα.

Υπάρχουν ρυθμίσεις για την ποιότητα του βίντεο αλλά στις υψηλότερες ρυθμίσεις το streaming δεν ξεκινάει καν.

Δημοσ.

Παιδια σημερα μου ηρθε ενα ps vita slim με 3.52 αλλα περιμενω μια sd2vita card αλλα δεν βλεπω να ερχεται.....εχει κανεις να μου στειλει μια!!

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

VitaShell 1.7

Και άλλη νέα έκδοση με σημαντικές προσθήκες.

• Added QR Code scanner and file downloader by cxziaho (press L+R to open the camera).
  • Added option in 'More->' to open applications in decrypted mode (bypass PFS). Thanks to frangarcj.
  • Added ability to mount sd2vita and psvsd as usb device.
  • Fixed bug where 'imc0:' could not be mounted if the Memory Card was not available.
  • Fixed bug where accessing the settings menu crashed if there was no Memory Card available.
  • Fixed bug where automatic usb connection was not blocked, after leaving and resuming VitaShell.
  • PS TV will now always open FTP when pressing SELECT.

Κατέβασμα από εδώ.

edit:

VitaShell 1.71

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

PSVGAMESD

Αν και επίτηδες δεν έχω κάνει λόγο σε backup εργαλεία σε όλο το θέμα που κατά 99.99% χρησιμοποιούνται για πειρατία, θα κάνω μια μικρή εξαίρεση αφού μιλάμε για το πρώτο 1:1 backup εργαλείο (εξάλλου με το NoNpDrm παραπάνω δεν νομίζω κανένας να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο εργαλείο για κακόβουλο σκοπό). Το συγκεκριμένο λοιπόν κρατάει αντίγραφο των παιχνιδιών μας σε μορφή psv (σαν iso δηλαδή) και μετά μας επιτρέπει να επιλέξουμε κάποιο από αυτά που έχουμε αντιγράψει, το κάνει mount και το τρέχει.

Η αντιγραφή είναι εξαιρετικά αργή αφού ακόμα και με την φυσική έκδοση του Thomas Was Alone που είναι μόλις 390mb χρειάστηκε κοντά στα 40 λεπτά για την αντιγραφή, αφού στο backup συμπεριλαμβάνεται και ο κενός χώρος της game card!

Όποιος θέλει να το δοκιμάσει, μπορεί να το κάνει από εδώ.

Σε αυτή την έκδοση δεν υποστηρίζονται SD κάρτες κάτι που θα γίνει στην επόμενη.

1.jpg?dl=1

2.jpg?dl=1

3.jpg?dl=1

4.jpg?dl=1

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά μου ήρθε αυτός ο αντάπτορας σήμερα που είχα παραγγείλει από το ebay, αλλά βάζω επάνω την micro sdcard και προσπαθώ να το κουμπώσω στο psvita αλλά δεν κάνει το κλικ να το κρατήσει μέσα, δεν κουμπώνει δηλαδή. Τι συμβαίνει, είναι μούφα αυτό που πήρα?

post-300574-0-15035000-1505865672_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...