Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ δε νομίζω να το περνάω ποτέ  :-D

Γιατι ετσι ομως? 

Θελω να πω, πιο πρακτικο δεν ειναι να μην ασχολεισαι ουτε με Offline Installers ουτε τιποτα οταν κανεις reboot? :)

• Moderators
Δημοσ.

Moλις το εγκατεστησα και στο PS TV και ολα καλα, βασικα ενα κλικ ειναι.

Αν κάνουμε εγκατάσταση το enso μπορούμε να το κάνουμε απεγκατάσταση;

Ναι :)

How do I uninstall ensō? First, note that you can "deactivate" ensō without uninstalling it by deleting "ur0:tai/boot_config.txt". You can "reactivate" it again by opening the ensō installer and using the Square option to fix the boot config. Otherwise, you can fully uninstall ensō with the Triangle option. Note that if you no longer wish to use HENkaku, you should clean up any installed homebrew before uninstalling ensō.[/quotep]
Δημοσ.

Γιατι ετσι ομως? 

Θελω να πω, πιο πρακτικο δεν ειναι να μην ασχολεισαι ουτε με Offline Installers ουτε τιποτα οταν κανεις reboot? :)

Δεν το βρισκω χρήσιμο. Το PS Vita μου μένει σε αναμονή όλο τον μήνα, δεν το κλείνω ποτέ. Οπότε το Enso δεν μου χρειάζεται. Ακόμα και αν το κλείσω (κυρίως αν κολλήσει κανένα παιχνίδι, συμβαίνουν και αυτά!) ο Offline Installer θα δουλεψει με την 1η τις περισσότερες φορές, με λίγα λόγια με το Enso μπορεί να γλυτώσω 1-2 offline installers τον μήνα (περίπου μισό λεπτό).

Αν κάνουμε εγκατάσταση το enso μπορούμε να το κάνουμε απεγκατάσταση;

Ναι!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το βρισκω χρήσιμο. Το PS Vita μου μένει σε αναμονή όλο τον μήνα, δεν το κλείνω ποτέ. Οπότε το Enso δεν μου χρειάζεται. Ακόμα και αν το κλείσω (κυρίως αν κολλήσει κανένα παιχνίδι, συμβαίνουν και αυτά!) ο Offline Installer θα δουλεψει με την 1η τις περισσότερες φορές, με λίγα λόγια με το Enso μπορεί να γλυτώσω 1-2 offline installers τον μήνα (περίπου μισό λεπτό).

Που να σε άκουγαν στο gbatemp αν μίλαγες έτσι για το 3ds.

Που το a9lh (arm9 exploit) έκανε boot στο menu κάπου στα 8-10 δεύτερα ενώ το menuhax (secondary exploit) έκανε κάπου 20-30 δεύτερα. :P

Δημοσ.

1.  Με το τελευταιο firmware δεν παιζει το hack.

Για τα άλλα δεν γνωρίζω αλλά προφανώς εαν ισχύει το τελευταίο firmware μαλλον τα ξεχνάς .

μαλιστα..αρα αχρηστο το μαραφετι. κριμα τα λεφτα

θα το βαλω στις αγγελιες με μια 64ρα καρτα που εχει

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...