Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Activation Yiok!

Η ενεργοποίηση της κονσόλας δεν δουλεύει πλέον για firmware μικρότερο του 3.65.

Κρατήστε αντίγραφο του act.dat για μελλοντική χρήση (tm0:psmdrm/act.dat) μαζί με τα vd0_registry/system.dreg και vd0_registry/system.ireg.

Χωρίς activation δεν μπορείτε να παίξετε δωρεάν / trial ή αγορασμένο software από το PSN που επίσης σημαίνει πως δεν μπορείτε να παίξετε PS1 / PSP που επίσης σημαίνει πως ξεχνάτε το Adrenaline / ARK κτλ. Όσοι συνηθίζετε να αγοράζετε μόνο ψηφιακά παιχνίδια, ξεχνάτε και τα αγορασμένα παιχνίδια του PS Vita.

ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ FORMAT / ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ PS VITA / PS TV ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

(Εκτός και αν ενδιαφέρεστε μόνο για emulators και official παιχνίδια από game card ή backups, ξεχνάτε οτιδήποτε σας ανήκει νόμιμα από το PSN και οτιδήποτε απαιτεί παιχνίδι από το PSN για να δουλέψει.)

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση.

Αγόρασα ένα 2ο PSTV για να το πάρω μόνιμα στο χωριό. Ξέρει κανένας αν μπορώ να κάνω clone το κανονικό που έχω σε αυτό, ώστε να έχω τα ίδια παιχνίδια, adrenaline (που σημαίνει και το activation id του 1ου), κλπ;

Χλωμό το κόβω αλλά είπα να ρωτήσω.

Δημοσ.

Για το 'cloning' μόνο αν έχεις περάσει το ίδιο PSN και στα 2 (system backup από τις ρυθμισεις).

Το act.dat το μεταφερεις χειροκινητα αν και τα 2 έχουν Henkaku, μέσω VitaShell. Νομιζω ομως πως το ίδιο act.dat δεν μπορει να υπαρχει σε πανω απο μια κονσολα γιατι ειναι συνδιασμος PSN και Serial.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ αυτό πιστεύω. Ότι παίζει ρόλο το διαφορετικό serial, εκτός άλλων. Οπότε δεν το διακινδυνεύω να κάνω κόπια τα περιεχόμενα των drives για φόβο brick.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπερα στο thread και μια ερωτηση και απο μενα. Εχω ενα PS Vita 3.60 το οποιο δεν ειχε henkaku μεχρι τωρα γιατι ηθελα να ασχοληθω οταν θα γινοταν "μονιμο" οπως τωρα. Εχω επισης ενα PS4 που τρεχει το τελευταιο διαθεσιμο firmware και μεχρι τωρα μπορουσα να εχω remote play απο το PS4 στο Vita χωρις προβλημα. Αν εγκαταστησω το henkaku enso θα εξακολουθησω να μπορω να κανω το ιδιο ή δεν θα γινεται πλεον?

Δημοσ.

Για να έχεις remote play πρέπει να μπορείς να μπεις στο PSN. Αν είσαι στο 3.60 χωρίς Henkaku θα σου ζητήσει update και δεν θα σε αφήσει να κάνεις login στο PSN. Μόνο με Henkaku υπάρχει Version Spoof και νομίζει ότι είσαι στο 3.65 και σε αφήνει.

Είτε σκέτο Henkaku είτε Enso, το Remote Play λειτουργεί μέχρι να χαθεί το Version Spoofing (που κάτι μου λέει πως θα γίνει πολύ σύντομα)

Δημοσ.

Για να έχεις remote play πρέπει να μπορείς να μπεις στο PSN. Αν είσαι στο 3.60 χωρίς Henkaku θα σου ζητήσει update και δεν θα σε αφήσει να κάνεις login στο PSN. Μόνο με Henkaku υπάρχει Version Spoof και νομίζει ότι είσαι στο 3.65 και σε αφήνει.

Είτε σκέτο Henkaku είτε Enso, το Remote Play λειτουργεί μέχρι να χαθεί το Version Spoofing (που κάτι μου λέει πως θα γίνει πολύ σύντομα)

Ευχαριστω για την απαντηση. Ειλικρινα δε θυμαμαι να εχω κανει version spoofing αλλα οπως και να εχει θα δοκιμασω το enso και θα δω αν αλλαξει κατι οσον αφορα το remote play.

Δημοσ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Υπάρχουν αναφορές πως όποιος πάει online με firmware 3.60 και Henkaku. η Sony του διαγράφει το αρχείο act.dat αναγκάζοντας τον να μείνει με μη-ενεργοποιημένη κονσόλα. Αν και έκανα 2-3 γρήγορα login το τελευταίο 2ήμερο στο PSN, δεν έχω κάποιο πρόβλημα (και δεν είμαι και σίγουρος για το πόσο βάσιμες είναι αυτές οι αναφορές) αλλά και δεν σκοπεύω να το συνεχίσω. Απλά να τονίσω το post που έκανα λίγο πιο πάνω για όσους θέλουν να ζουν επικίνδυνα.

Υπάρχει αυτό το homebrew που κάνει read-only το partition στο οποίο βρίσκεται το act.dat (tm0) οπότε και δεν είναι δυνατή η διαγραφή του. Πρέπει να τρέχει μετά από κάθε restart.

Το σίγουρο είναι πως η Sony έχει βρει τον τρόπο να καταλαβαίνει ποιοι είναι όντως στο 3.65 και ποιοι χρησιμοποιούνε το Version Spoofing του Henkaku, εγώ προσωπικά συμβουλεύω όποιονδήποτε χρησιμοποιεί τον κανονικό του PSN λογαριασμό, να μην πηγαίνει online.

• Moderators
Δημοσ.

Thanks. 

Στο σημειο αυτο να πω πως εγκατεστησα το Εnso μια χαρα στο Vita και παω να κανω το ιδιο στο Ps Tv. Και παλι ευχαριστουμε για  την προσφορα :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...