Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PS Vita Gamecard 2 MicroSD

Αν και έχουν εμφανιστεί εδώ και 2 περίπου εβδομάδες κάποιες λύσεις που εξαντληθηκαν γρήγορα, πλέον φαίνεται πως έχουμε κανονική παραγωγή οπότε:

Όποιος ενδιαφέρεται να βάζει MicroSD στο PS Vita αντί για τις κάρτες μνήμης της Sony (για το όφελως στην τσέπη δεν έχω | να πω πολλά), πάει και αγοράζει αυτό.

Οδηγίες για μετά την παραλαβή του αντάπτορα:

1) Ανοίγουμε το VitaShell και τρέχουμε την usb σύνδεση και αντιγράφουμε όλα τα περιεχόμενα της κάρτας μας στον υπολογιστή.

2) Συνδέουμε την MicroSD που θα χρησιμοποιησουμε στο PS Vita στον υπολογιστή και κάνουμε format σε αυτήν σαν exFAT.

3) Αντιγράφουμε όλα τα περιεχόμενα της παλιάς κάρτας στην MicroSD.

4) Πριν τοποθετήσουμε την MicroSD στο PS Vita θα πρέπει να περάσουμε τον απαραίτητο driver οπότε κατεβάζουμε το αρχείο gamesd.skprx από αυτό το link.

5) Ανοίγουμε τον MolecularShell και τρέχουμε FTP σύνδεση και στέλνουμε από τον υπολογιστή στο PS Vita τον παραπάνω driver μέσα στο ur0:tai.

6) Στον ίδιο φάκελο υπάρχει ένα αρχείο config.txt, επιλέγετε αν θα το στείλετε στον υπολογιστη να το επεξεργαστειτε πχ με το σημειωματάριο (και μετά να το ξαναστείλετε στο PS Vita) ή αν θα το επεξεργαστειτε απευθείας με το VitaShell και τον ενσωματωμένο text editor που έχει. Ότι και αν επιλέξετε αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσθέσετε στο παραπάνω text αρχείο κάτω από την γραμμή *KERNEL το μονοπάτι του driver, δηλαδή θα είναι:

*KERNEL

ur0:tai/gamesd.skprx

Μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

7) Τοποθετούμε τον αντάπτορα με την MicroSD στο PS Vita.

8) Restart

9) Τρέχουμε Henkaku.

10) Αυτό ήταν, ανοίγουμε το VitaShell και θαυμάζουμε τα αποτελέσματα στο ux0.

edit: τώρα πρόσεξα πως τα κομμάτια είναι (για ακόμα μια φορά) περιορισμένα εκτός και αν ανανεωθούν πάλι.

Σε ευχαριστουμε πολυ ολοι......μας εχεις ξεστραβωσει
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχω ενα pstv το οποιο το ειχα παρει με το σκεπτικο να παιζω ps4 κανενα remote play η να βλεπω youtube.

δυστυχως δε κανει καλα τιποτα απο τα παραπανω, οποτε σκεφτομουν να περασω το hack..

3 ερωτησουλες

1. εχω τη τελευταια αναβαθμιση, θα παιξει?

2. αντε και επαιξε, υπαρχει homebrew youtube app?

3. θα μπορω να συνεχισω να κατεβαζω τα παιχνιδια του Plus, η θα φαει κανενα ban ο λογαριασμος?

ευχαριστω

Γειά σου φίλε μου, μπορείς να πεις τι εννοείς ότι δεν τα κάνει καλά?

Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω για το ίδιο λόγο - remote play PS4 στο υπνοδωμάτιο, όταν η κοπέλα θέλει να βλέπει κάτι άλλο και κανένα από τα PS Plus παιχνίδια.

Δεν έχει νόημα? Δεν νομίζω να παίζω πολύ, γι'αυτό δεν θέλω να ασχοληθώ με homebrew.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Mε netflix και youtube τι πρόβλημα είχες? Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω για αυτή τη χρήση σε υπνοδωμάτιο + λίγο remote play ή κανά παιχνιδάκι.

Δημοσ.

Το alliexpress δεν δέχεται paypal και όποια άλλη συναλλάγη και αν επιλέξω δεν ολοκληρώνεται. Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει εναλλακτική;

Δημοσ.

Το alliexpress δεν δέχεται paypal και όποια άλλη συναλλάγη και αν επιλέξω δεν ολοκληρώνεται. Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει εναλλακτική;

Εγώ έβαλα visa και δεν είχα θεμα

Δημοσ.

Σε ευχαριστουμε πολυ ολοι......μας εχεις ξεστραβωσει

Παρακαλώ  :-D

xaerialtwistx το εχεις αγορασει; εισαι ικανοποιημενος απο την ποιοτητα κατασκευης;

Όχι και δεν νομίζω να το πάρω γιατί έχω 32αρα που μου είναι αρκετή και έχω παραγγείλει και αυτό (πιο πολυ για συλλεκτικούς λόγους μιας και δεν θελω να πειράξω το hardware). Η ποιοτητα κατασκευης απο βιντεο που εχω δει ειναι ψιλομαπα αλλα ειναι και το παχος τετοιο που τα κανει καπως ευθραυστα.

Έχω τραγικό θέμα με τις κάρτες μιας και έχω 3 και δεν μπορώ με καμία να κάνω αγορά από έξω από πουθενά. Δεν ξέρω καν πως δουλευουν οι καρτες μας σε πολλους. Χρησιμοποιω αναγκαστικά revolut τα τελευταια χρονια που μου δουλεύει μια χαρά.

Δημοσ.

Όχι και δεν νομίζω να το πάρω γιατί έχω 32αρα που μου είναι αρκετή και έχω παραγγείλει και αυτό (πιο πολυ για συλλεκτικούς λόγους μιας και δεν θελω να πειράξω το hardware). Η ποιοτητα κατασκευης απο βιντεο που εχω δει ειναι ψιλομαπα αλλα ειναι και το παχος τετοιο που τα κανει καπως ευθραυστα.

Το συγκεκριμενο του aliexpress ειναι αντιγραφη ενος Γαλλου και πολλοι λενε πως η ποιοτητα δεν ειναι καθολου καλη. Το προβλημα με αυτες του Γαλλου ειναι πως τις παραγει 50-50 και εξαντλουντε αμεσως απο τον λογαριασμο του στο ebay.

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο του aliexpress ειναι αντιγραφη ενος Γαλλου και πολλοι λενε πως η ποιοτητα δεν ειναι καθολου καλη. Το προβλημα με αυτες του Γαλλου ειναι πως τις παραγει 50-50 και εξαντλουντε αμεσως απο τον λογαριασμο του στο ebay.

Δεν ειμαι σιγουρος για το αν ο Γάλλος ολοκλήρωσε τον αντάπτορα πρώτος.

Τα σχέδια του αντάπτορα πάντως είναι δημοσιευμένα και όλοι από εκεί τον φτιάχνουν, απλά ο καθένας βάζει ότι PCB θέλει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

HENkaku Ensō

Κυκλοφόρησε η μόνιμη Henkaku λύση με την κωδική ονομασία Ensō.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα ξαναχρειαστεί να ενεργοποιήσετε το Henkaku μετά από restart της συσκευής.

Υπόψιν πως δεν ξέρω τι ακριβώς αλλαγές γίνονται στο σύστημα και πάντα υπάρχει μια έστω και απειροελάχιστη πιθανότητα κινδύνου. Από την Beta που κυκλοφόρησε 2-3 μήνες πριν βέβαια έχουν γίνει εκατοντάδες δοκιμές και δεν υπήρξε κάποιο θέμα, από εκεί και πέρα επιλέγετε και παίρνετε και τις συνέπειες.

Εγώ δεν σκοπεύω να το περάσω μιας και ο offline installer μου δουλεύει με την πρώτη 9 στις 10 φόρες οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να γλυτώσω απλά μερικά δευτερόλεπτα τον μήνα (το PS Vita το έχω πάντα σε αναμονή και δεν το κλείνω ποτέ) εκτός και αν μελλοντικά φέρει δυνατότητες που δεν μπορούν να εφαρμοστούν στο παραδοσιακό Henkaku.

Ο πηγαίος κώδικας θα γίνει επίσης διαθέσιμος.

Όσο για το Ensō μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

HENkaku Ensō

Κυκλοφόρησε η μόνιμη Henkaku λύση με την κωδική ονομασία Ensō.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα ξαναχρειαστεί να ενεργοποιήσετε το Henkaku μετά από restart της συσκευής.

Υπόψιν πως δεν ξέρω τι ακριβώς αλλαγές γίνονται στο σύστημα και πάντα υπάρχει μια έστω και απειροελάχιστη πιθανότητα κινδύνου. Από την Beta που κυκλοφόρησε 2-3 μήνες πριν βέβαια έχουν γίνει εκατοντάδες δοκιμές και δεν υπήρξε κάποιο θέμα, από εκεί και πέρα επιλέγετε και παίρνετε και τις συνέπειες.

Εγώ δεν σκοπεύω να το περάσω μιας και ο offline installer μου δουλεύει με την πρώτη 9 στις 10 φόρες οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να γλυτώσω απλά μερικά δευτερόλεπτα τον μήνα (το PS Vita το έχω πάντα σε αναμονή και δεν το κλείνω ποτέ) εκτός και αν μελλοντικά φέρει δυνατότητες που δεν μπορούν να εφαρμοστούν στο παραδοσιακό Henkaku.

Ο πηγαίος κώδικας θα γίνει επίσης διαθέσιμος.

Όσο για το Ensō μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Χμμμ φαινεται fool proof διαδικασια.. Σκοπευω να το κανω καποια στιγμη αλλα περιμενω να δω γενικα σχολια απο χρηστες.

Δημοσ.

Το έχουν ήδη περάσει πολλά άτομα από χτες, εχει βρεθει και ασυμβατοτητα με το NoLED plugin. Απλά εγώ δεν βρίσκω χρησιμότητα ακόμα.

Τι απέγινε η προηγούμενη φωτογραφία σου; Ξυπνούσε αναμνήσεις!

paraskevoyla.jpg

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το έχουν ήδη περάσει πολλά άτομα από χτες, εχει βρεθει και ασυμβατοτητα με το NoLED plugin. Απλά εγώ δεν βρίσκω χρησιμότητα ακόμα.

Τι απέγινε η προηγούμενη φωτογραφία σου; Ξυπνούσε αναμνήσεις!

paraskevoyla.jpg

Εμενα επειδη το ξεχναω και ξεφορτιζει τελειως αφενος και επειδη εχω 5-6 καρτες που αλλαζω με παιχνιδα αφετερου, νομιζω θα με βολεψει γιατι βαριεμαι να κανω συνεχεια τη διαδικασια. Οποτε λογικα σημεραυριο το περναω και ποσταρω feedback αφου το εχει βαλει ηδη κοσμος. Δεν εχω και κανενα ιδιαιτερο plug in oποτε δε θα εχω θεμα ασυμβατοτητας.

Χαχαχα παιζει να ειμαι ο χρηστης με τα περισσοτερα avatars εδω, θα τον ξαναβαλω τον Φιογκο :lol:

Δημοσ.

Εγώ τον τελευταιο μηνα σχεδον δεν το έχω αγγίξει.

Αλλά το βάζω να φορτίζει μια φορά την εβδομάδα περίπου για να μην ξεμείνω αν θελήσω να το πάρω μαζί μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...