Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Adrenaline-5.1

• Added ability to skip adrenaline boot logo.
  • Added message for original filter.
  • Fixed bug where payloadex was not updated and caused some bugs.
  • Fixed '20000006' bug on PS TV. Network update will work on PS TV in the future.
  • Changed CPU clock back to 333 MHz.

Κατέβασμα από εδώ.

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παρακαλω ας μου πει καποιος τι ps vita να παρω ώστε να μπορω να παιζω κατευνασμένα ? εχω ενα ps vita lite version 3,63 αλλα δεν ειδα πουθενα στο net κατι...   

Δημοσ.

Graviti Rush - Αλλαγή της ανάλυσης από 720x408 σε 960x544

Κάντε back up στο εκτελέσιμο του παιχνιδιού (eboot.bin) και ανοίξτε το με έναν Hex Editor (πχ τον Online HexEd).

Κάντε αναζήτηση για την τιμή "5FF434701A905FF4CC70" και αλλάξτε την σε "5FF470701A905FF40870".

Αποθηκεύστε το αρχείο και κοιτάξτε να έχει το ίδιο μέγεθος με το αυθεντικό.

Περάστε το πειραγμένο eboot.bin πίσω στον φάκελο του παιχνιδιού.

720x408

d01651903d.jpg

960x544

db0410efa7.jpg

Πηγή.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το έχω δοκιμάσει γιατι δεν εχω το συγκεκριμενο παιχνιδι.

Λεει παντως πως ο διαλογος δεν φαινεται καλα αν αυξησεις την αναλυση

Δημοσ.

Καλησπέρα, ήθελα τη βοήθειά σας. Χρησιμοποιούσα το pstv σε 3.60 με henkaku και έπαιζα uncharted απροβλημάτιστα μέχρι που κόλλησα σε ένα σημεί όπου χρειαζόταν να χρησιμπποιήσω sensor για να ισορροπήσει ο χαρακτήρας πάνω σε ένα δέντρο και δε μπορούσα να περάσω το σημείο. Έβγαλα λοιπόν την memory card και την έβαλα στο psvita με firmware 3.63, όπου προχώρησα το παιχνίδι. Όταν ξαναέβαλα την κάρτα στο pstv είχαν φύγει όλα τα παιχνίδια και έλαβα μήνυμα ότι πρέπει να φορμάρω την κάρτα. Επίσης μου έλεγε ότι το σύστημα είναι activated? SOS τι κάνουμε τώρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ψηφιακή

Χρειάζεσαι το ίδιο account ΚΑΙ firmware για να μπορεις να μοιρασεις την κάρτα μνήμης σε πολλαπλές κονσόλες.

Μάλλον δεν μπορεις να κανεις τιποτα για αυτό. Η κάρτα μνήμης θυμαται το μεγαλύτερο firmware στο οποιο έχει τρέξει και δεν θα τρέξει σε μικρότερο χωρίς format.

Δεν σε αφήνει στο PS TV να προχωρησεις αν δεν κανεις format; Αν μπορείς να τρέξεις το VitaShell και να βλεπει την καρτα μνημης μπορεις να λυσεις το προβλημα σβηνοντας ενα αρχειο ή τρέχοντας αυτό. (Αν και νομίζω πως την ξέρω την απαντηση!)

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ.

Δεν υπάρχει λύση, το κοίταξα για σιγουριά.

Η κάρτα 'δενεται' με το μεγαλύτερο firmware και μονο με format τρέχει σε μικρότερο (εκτος και αν το μεγαλυτερο είναι το 3.60 οποτε μπορεις με VitaShell ή καποια προγραμματα να σβησεις το σχετικο αρχειο και μετά να βάλεις την κάρτα στο μικρότερο firmware).

Δημοσ.

εχω ενα pstv το οποιο το ειχα παρει με το σκεπτικο να παιζω ps4 κανενα remote play η να βλεπω youtube.

δυστυχως δε κανει καλα τιποτα απο τα παραπανω, οποτε σκεφτομουν να περασω το hack..

3 ερωτησουλες

1. εχω τη τελευταια αναβαθμιση, θα παιξει?

2. αντε και επαιξε, υπαρχει homebrew youtube app?

3. θα μπορω να συνεχισω να κατεβαζω τα παιχνιδια του Plus, η θα φαει κανενα ban ο λογαριασμος?

ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω ενα pstv το οποιο το ειχα παρει με το σκεπτικο να παιζω ps4 κανενα remote play η να βλεπω youtube.

δυστυχως δε κανει καλα τιποτα απο τα παραπανω, οποτε σκεφτομουν να περασω το hack..

3 ερωτησουλες

1. εχω τη τελευταια αναβαθμιση, θα παιξει?

2. αντε και επαιξε, υπαρχει homebrew youtube app?

3. θα μπορω να συνεχισω να κατεβαζω τα παιχνιδια του Plus, η θα φαει κανενα ban ο λογαριασμος?

ευχαριστω

1.  Με το τελευταιο firmware δεν παιζει το hack.

Για τα άλλα δεν γνωρίζω αλλά προφανώς εαν ισχύει το τελευταίο firmware μαλλον τα ξεχνάς .

Επεξ/σία από Galaxy
Δημοσ.

Σε λίγο κυκλοφορεί η έκδοση 1.63 του VitaShell η οποία υποστηριζει το mount καρτών SD στο PS Vita 3G.

Για όποιον έχει αγοράσει αυτό βεβαιως

Changelog 1.63

• Added ability to export video files.
  • Added support for PSVSD uma0: mounting.
  • Fixed bug where the right analog stick was simulated when the headphone was plugged in.
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...