Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και να στο άνοιγε δεν θα μπορούσες να το παίξεις.

Το παιχνίδι χρησιμοποιει motion sensors, κάμερα, μικρόφωνο, δεν θα το προχωρούσες περισσότερο από 5 λεπτά.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

PSP Homebrew Browser

e0277a08-3e6c-11e7-9785-5a72839501fc.jpg

Έτοιμάζεται ένα ενδιαφέρον homebrew για το PS Vita το οποίο ουσιαστικά είναι ένα κατάστημα με homebrew για χρήση με τον PSP Emulator (Adrenaline). Πάντως υπάρχουν έτσι και αλλιώς homebrew stores για το PSP που θα μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν με το Adrenaline (να θυμήσω για όποιον έχει ξεχάσει πως το PSP είχε το PSPInstaller και το HomebrewStore) αλλά τουλάχιστον αυτό θα είναι ανανεωμένο ενώ ο χρήστης θα μπορεί εύκολα να αλλάζει μεταξύ PSP Homebrew Browser και PS Vita Homebrew Browser όπως αναφέρεται στις πληροφορίες στην σελίδα του προγράμματος.

Για όποιον θέλει να ρίξει μια ματιά, μπορεί να το κάνει εδώ.

• Like 4
Δημοσ.

Adrenaline 4.1

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Adrenaline (4.1) η οποία περιλαμβάνει κάποια bug fixes.

AutoBoot

Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει αυτόματα μια ps vita εφαρμογή με το που γίνει ενεργοποίηση του Henkaku, κάτι που μπορεί να γλυτώσει κάποιον από 2 κλικ και είναι χρήσιμο αν χρησιμοποιει το Henkaku αποκλειστικά για ένα πρόγραμμα, πχ για να παίζει κάποιον emulator (κατέβασμα από εδώ).

Μπορεί να συνδιαστεί με το Autoboot Configurator (κατέβασμα από εδώ)

EUCLIOD

Ένα 'απλό' 'bullet hell' shoot em up κατευθείαν από την homebrew σκηνή του Nintendo 3DS.

Κατέβασμα από εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

PSP Homebrew Browser

C-vX6S2VYAAUJ6j.jpg:orig

Κυκλοφόρησε η Beta (δες μερικά post πιο πριν).

Κατέβασμα από εδώ.

Beta Release:

• Download and install PSP homebrew directly on your PS Vita.
  • Download que, will handle downloads and installs for you while you're browsing.
  • Install to ux0 or ur0 pspemu directories.
  • Background data retrieval for a smooth browsing experience.
  • Preview galleries with homebrew information.
  • Direct switching to Vita Homebrew Browser.
  • Like 1
Δημοσ.

HENkaku R10

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του HENkaku.

Πλέον μπορεί να εγκατασταθεί και χωρίς κάρτα μνήμης στα PS Vita. Αν δεν βρει ux0 κάνει την εγκατάσταση στο ur0 και ομοίως και για τα plugins. Επίσης ο MolecularShell μπορεί να διαγραφεί οριστικά.

https://henkaku.xyz/changes/

• Like 1
Δημοσ.

Το adrenaline πως το κάνουμε update? Δεν μου εμφανίζει κάποιο εικόνίδιο psp update ver 6.61 λίγο που έψαξα στο μενού του psp.

Επίσης, σήμερα πέρασα το καινούριο henkaku (απο τον browser και μετά με τον offline installer) που έχει τα henkaku settings στα κανονικά settings. Είναι το R10 που αναφέρεις πιο πάνω ή η προηγούμενη έκδοση?

Δημοσ.

Από το XMB επιλέγεις Settings / System Update / Update via Internet και μετά πας στην κατηγορία Game / Memory Stick και το βρίσκεις εκεί.

Μπορείς να πας στις ρυθμίσεις του PS Vita για να δεις ποια εκδοση HENkaku εχεις περασει.

Δημοσ.

Μου έβγαζε συνέχεια error οτι δε μπορούσε να συνδεθεί στον server (διάβασα και τις οδηγίες του theflow για online update αλλά τα ίδια), οπότε το έκανα manually περνώντας τα αρχεία στον φάκελο adrenaline. Αν διακρίνω κάποια διαφορά απο την προηγούμενη έκδοση, θα ποστάρω εντυπώσεις.

Δημοσ.

Παλικάρι ο Yifan Lu, ωραίος.

Θέλει κανείς να φτιάξουμε IRC/Discord για να υπάρχει γρηγορότερη (;;;) απόκριση σε μικρό-ερωτήσεις;

Απλά επειδή είμαστε σχετικά λίγοι, πιστεύω θα ήταν καλό να το φτιάχναμε μαζί το 3ds hacking topic.

Ήδη ρώτησα εκεί και υπάρχει ένα μικρό ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Θα ξεπεράσει το ποσό κατά πολύ, πριν 2 ώρες είχε 10 backers και 200 δολλαρια μαζεμενα.

Σαν ιδέα είναι καλή αλλά σκέψου ότι μιλάς για ελληνικό κανάλι οπότε η συμμετοχή θα είναι πάρα πολύ μικρή. Είμαι 24/7 στο IRC του VitaSDK (που ναι μεν το θέμα του καναλιού είναι πιο εξεζητημενο αλλα είναι και διεθνές) και βλέπεις σε μια ημέρα 10 μηνύματα όλα και όλα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά νέα για τους κατοχους του 3G μοντέλου.

Έχω 3g μοντέλο άλλα απ τα πρώτα ,δεν είναι OLED .Μπόρει να εφαρμοστεί στο  δικό μου ή είμαι εκτός προδιαγραφών;(Αν και γίνει στο μέλλον αυτό που λέει ο τύπος)

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά από τα γραφόμενα του παλικαριού που προσπαθεί να μαζέψει τα λεφτά για project, υπάρχει η δυνατότητα να βρεθεί με 25 Ευρώ μεταχειρισμένη (μάλλον) μητρική στο aliexpress για psvita 3g με firmware μικρότερο από 3.60 (ειδικά για την περίπτωση που το psvita σας έχει μεγαλύτερη έκδοση από 3.60), η οποία μάλιστα κουμπώνει (από αυτά που γράφει το παλικάρι) και σε wifi εκδοση.

Φίλε xaerialtwistx μπορείς να το επιβεβαιώσεις?

Έχω 3g μοντέλο άλλα απ τα πρώτα ,δεν είναι OLED .Μπόρει να εφαρμοστεί στο  δικό μου ή είμαι εκτός προδιαγραφών;(Αν και γίνει στο μέλλον αυτό που λέει ο τύπος)

Μιλάει πάντα για OLED εκδόσεις. Διάβασε το παρακάτω που παραθέτω για το εν λόγω θέμα:

Is my Vita supported?

This adapter will only work for a specific set of Vita owners. You must have a 3G OLED model (typically the model number is PCH-110X) that is running firmware 3.60 or less (in order to use the HENkaku hack, which is required). However, a quick search on Aliexpress shows that Vita motherboards running firmware < 3.60 are on sale for about $25 a piece. So you can always buy one and swap your current motherboard (even if it is a Wifi only OLED model) with it.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...