Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Που θα βρώ φθηνή memory card 64GB για ps vita  ;

Δεν θα βρεις ....η δικιά μου ήρθε απο playasia.com και είναι απο τους λίγους που την είχαν .

Δημοσ.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ θα πάω να πάρω μια 16gb για να τελειώνω, υπό άλλες συνθήκες θα έπαιρνα 32gb αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση μια χαρά θα είμαι και με τα 16gb.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ θα πάω να πάρω μια 16gb για να τελειώνω, υπό άλλες συνθήκες θα έπαιρνα 32gb αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση μια χαρά θα είμαι και με τα 16gb.

Μην το λες. Στο Vita πάρει τρεις 8gb και εχω πήξει γιατι γέμισαν για πλακα.

Aντίθετα στο pstv εχω βαλει ενα στικακι 64gb και πραγματικά είμαι ανετος.

Θα σου προτεινα να παρεις 32Gb γιατι με την πληθωρα των παιχνιδιών που υπαρχουν διαθεσιμα, σίγουρα θα χρειαστείς κι αλλο χώρο.

Δημοσ.

Δεν έχω σκοπό να τα κρατάω. :P

Για την ώρα είναι κάπου 25-30gb αυτά που έχω βρει και κάποια στιγμή θα κατεβάσω.

Παρόλο που έχω δουλειά, δεν πρόκειται να δώσω τόσα χρήματα για 32gb/64gb.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω σκοπό να τα κρατάω. :P

Για την ώρα είναι κάπου 25-30gb αυτά που έχω βρει και κάποια στιγμή θα κατεβάσω.

Παρόλο που έχω δουλειά, δεν πρόκειται να δώσω τόσα χρήματα για 32gb/64gb.

Oχι οκ, αν δεν τα κρατας πασο, απλως εγω σαβουρωνω παιχνιδια οποτε καταλαβαινεις :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Κάποια στιγμή πρέπει να πάρω απόφαση να αγοράσω και κάρτα μνήμης για το psp. :P

Έχω και το ανταπτοράκι που παίρνει 2 micro sd οπότε μην πάει χαμένο.

• Like 1
Δημοσ.

Περα απο amazon και ebay απο που ; Στο playasia εχει asia japan και us - αυτη ;

Νομίζω ίδιες είναι , εγώ πηρα την Asia και μια χαρά δουλεύει .....  σχεδόν γέμισε δηλαδή ....

Στο amazon ήταν πανάκριβες πριν κανά μήνα που το είχα ψάξει ...

Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω το ps vita (και γενικά τα playstation) δεν έχουν region lock (εκτός από τα DLC) οπότε δεν έχει σημασία αν τα games ή οι μνήμες λένε για EU/US/JP.

Θα παίζουν κανονικά.

Αν κάνω λάθος, διορθώστε με. :)

Δημοσ.

Παιδιά ακολούθησα τις οδηγίες και έκανα update του pstv 3.20 σε 3.60 mod με το dns. Είχα βάλει τα psn στοιχεία μου μετά το modification. Μετά κατά λάθος φόρμαρα το σύστημα ολικά αντί για μόνο τα settings και επανέλαβα τη διαδικασία. Έχω σύστημα 3.60, αλλά δε με αφήνει να κάνω εγκατάσταση το henkaku. Èχω καμία ελπίδα;;

Δημοσ.

Άκυρο, μου εμφάνισε το εικονίδιο molecular shell και το ξαναεγκατέστησα. Μάλλον αγχώθηκα χωρίς λογο τελικά. Το μόνο θέμα είναι ότι με το whitelist hack δεν μου ανοίγει το tearaway που είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...