Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Και αλλη μια noob ερωτηση απο μενα. 

Εχω λιγο χωρο στην καρτα, 2GB περιπου και θελω να περασω ενα παιχνιδι το οποιο ειναι 1,8GB και δεν γινεται να περασω το vpk και να το εγκαταστησω αφου ετσι θα χρειαστει τον διπλασιο χωρο.

Υπαρχει τροπος να περασω manually τα αρχεια? Αν βοηθα, το ιδιο παιχνιδι το εχω εγκαταστησει κανονικα στο PSTV και ειναι χακαρισμενα και τα δυο.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και αλλη μια noob ερωτηση απο μενα.

Εχω λιγο χωρο στην καρτα, 2GB περιπου και θελω να περασω ενα παιχνιδι το οποιο ειναι 1,8GB και δεν γινεται να περασω το vpk και να το εγκαταστησω αφου ετσι θα χρειαστει τον διπλασιο χωρο.

Υπαρχει τροπος να περασω manually τα αρχεια? Αν βοηθα, το ιδιο παιχνιδι το εχω εγκαταστησει κανονικα στο PSTV και ειναι χακαρισμενα και τα δυο.

Αποσυμπιεσε το vpk και ονόμασε τον φάκελο με το game ID βάλτο στην κάρτα και με το vitashell κάνε εγκατάσταση τον φάκελο με αυτό τον τρόπο δεν θες διπλάσιο χώρο

• Moderators
Δημοσ.

Αποσυμπιεσε το vpk και ονόμασε τον φάκελο με το game ID βάλτο στην κάρτα και με το vitashell κάνε εγκατάσταση τον φάκελο με αυτό τον τρόπο δεν θες διπλάσιο χώρο

Eυχαριστω :)

Βρηκα ενα GCFScape, με αυτο το αποσυμπιεζω?

Δημοσ.

Με το Winzip / WinRar / 7-Zip κτλκτλ, το ανοιγει κανονικα αν επιλεξεις "ανοιγμα με".

Ή απλα αλλαξε την καταληξη σε zip και πατα διπλο κλικ.

Ο φάκελος μπορεί να έχει ότι όνομα νά'ναι, το title id έχει επικρατήσει επειδη αυτή την μέθοδο χρησιμοποιούνε τα αντιστοιχα εργαλεία backup.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο εγώ τα κάνω με το Maidump tool;

Έτσι είδα σε ένα guide στο reddit οπότε σήμερα που δοκίμασα με τα Jak 1 και 2 μια χαρά έγινε.

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο προγραμμα ουτε να το βλεπω δεν θελω!!

Με νευριάζει ακόμα και το άθλιο εικονίδιο και φόντο που έχει που είναι εντελώς άσχετα με το ίδιο το πρόγραμμα ενώ εχει και ενα τραγικο bug που δεν εχει διορθωθει απο την ημερα που βγηκε η πρωτη εκδοση. Συγκεκριμενα αν εχεις πολλα αγορασμενα παιχνιδια στην καρτα μνημης, μολις πατησεις την πρωτη επιλογη (extract / decrypt content) για να κρατησεις σε καποιο σου παιχνιδι backup, αντι να σου εμφανισει την λιστα των παιχνιδιων που εχεις αγοράσει, κρασάρει. Πέρασαν 5 μηνες για να μπορεσω να το δω να δουλεύει και αυτο επειδη εκανα format στην καρτα μου και πλεον δεν ειχα μεσα αγορασμενα παιχνιδια.

Επίσης δεν έχει καμια χρησιμοτητα για εγκατασταση πλεον (εκτος απο τα update) αφου το VitaShell κανει την ιδια δουλεια και απο οποιονδηποτε φακελο μεσα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα το εκτιμούσα πολύ αν μπορούσα να έχω τη βοήθειά σας. Αγόρασα πρόσφατα ένα pstv με vers. 3.20. Aκολούθησα τις οδηγίες του hackinformer για να έχω το whitelist και στο στάδιο που εισάγω το email μου στον client λαμβάνω error. Προσπάθησα με yahoo, gmail, gmx, hotmail χωρίς αποτέλεσμα. Γνωρίζει κάποιος έναν τρόπο για να εισάγω email επιτυχώς; Και αν όχι υπάρχει άλλος τρόπος να λειτουργήσει το whitelist hack? Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Πώς μπορώ να κάνω update και να μην πάει στην τελευταία έκδοση; Sorry είμαι λίγο newbie αλλά νόμιζα ότι η πιο καλή εκδοση είναι η παλαιότερη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...