Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αλήθεια είναι πως  εμφανιση του VitaShell δεν μου αρεσει αλλα ουτε και του PSVShell. Θα ήθελα να δω έναν Dual Pane File Manager για να γίνονται γρηγορότερα οι αντιγραφές / μετακινήσεις.

Το rinCheat είναι από τα παλαιότερα plugin, το γνωριζω. 

Υπόψιν πως υπάρχουν αναφορες για τέλος του PSN Spoofing.

Όποιος θελει να κανει κάτι που να χρειάζεται πρόσβαση του PSN ας το κάνει άμεσα.

Δεν δοκίμασα να μπω γιατί το έχω μόνιμα signed out αλλά οι αναφορές είναι πολλές.

edit: Τελικά όλα καλά μέχρι νεωτέρας! Μάλλον το PSN είχε θέμα για κάποιες ώρες.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ.

Απ' όσο κατάλαβα το να κάνω το ps vita activate χρειάζεται μόνο για digital games και για κάποια "πειρατικά" games.

Θα δω τι θα κάνω, λογικά θα το κάνω το βράδυ αν και δεν θέλω να βάλω το κανονικό psn account μου.

Δημοσ.

Η ενεργοποίηση χρειάζεται μόνο αν θες να παιζεις τα αγορασμένα psn παιχνίδια και για τίποτα άλλο.

Αν θες να παίζεις PS1 / PSP παιχνίδια επίσης χρειάζεσαι ενεργοποίηση αφού πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα psn παιχνίδι σαν βάση για το Adrenaline / Ark.

Δημοσ.

Χμμ είναι αναγκαίο να βρω κάποιο game για τα ps1/psp, ε;

Κρίμα, λογικά τότε θα κάνω τουλάχιστον το activate.

Έχω ήδη psp αλλά θα ήθελα να έχω την δυνατότητα για psp games και στο ps vita.

Δημοσ.

Χμμ είναι αναγκαίο να βρω κάποιο game για τα ps1/psp, ε;

Κρίμα, λογικά τότε θα κάνω τουλάχιστον το activate.

Έχω ήδη psp αλλά θα ήθελα να έχω την δυνατότητα για psp games και στο ps vita.

Υπάρχουν και psp demo στο psn store.

Ακομα και αν δεν κατεβασεις απο εκει, μπορει να σου περασει ενα μικρο demo το Ark Fast και το Adrenaline Easy Installer (και παλι θες activation βεβαια)

PREVIEW ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ HENKAKU.

• Like 1
Δημοσ.

Άρα κάνω activate και μετά κατεβάζω κάποιο συγκεκριμένο psp demo, σωστά;

Ήθελα να ρωτήσω, αν αλλάξω memory τι θα χρειαστεί να κάνω;

Δυστυχώς έχει memory card 4gb.

Δημοσ.

Σωστα!

Υπαρχει ο γρηγορος τροπος που δεν σωζει τιποτα αλλο περα απο τα official πραγματα (backup στο pc με qcma (μεσα απο τον content manager του psvita εχει εντολη backup στην κατηγορια utilities) αλλαζεις καρτα, restore με qcma).

Και ο αργός τρόπος που σώζει τα πάντα.

Mount την καρτα μνημης στον υπολογιστη μεσω VitaShell, αντιγραφη ολων των αρχειων στον υπολογιστη, βαζεις την νεα καρτα στο psvita, format την καρτα, περνας henkaku και VitaShell, mount στον υπολογιστη, μεταφορα των προηγουμενων αρχειων στην νεα καρτα, restart και rebuild database.

Μην ξεχασεις να κανεις format στην παλια καρτα πριν την αφαιρεσεις αν ειναι να την πουλησεις μιας και συνδεεται με το psn σου.

• Like 1
Δημοσ.

Άρα κάνω activate και μετά κατεβάζω κάποιο συγκεκριμένο psp demo, σωστά;

Ήθελα να ρωτήσω, αν αλλάξω memory τι θα χρειαστεί να κάνω;

Δυστυχώς έχει memory card 4gb.

Αν έχεις αμερικάνικο λογαριασμό κατέβασε το demo του Loco Roco.Δεν υπάρχει στο ευρωπαϊκό psn η εγώ δεν το βρήκα.Με αυτό θα μπορέσεις να φτιάξεις το Adrenaline.
Δημοσ.

Το Ευρωπαϊκο έχει το Ape Quest.

Αλλα σε 4gb καρτα καλυτερα να χρησιμοποιησει τα 2 προγραμματα που ειπα, θα του περασουν psp παιχνίδι μόλις μερικων mb (3,5mb το Adrenaline και 2,5mb το Ark).

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και φαίνεται να έγινε το activation (αν και στην αρχή κάτι μου έβγαλε ότι δεν μπόρεσε να συνδεθεί στο server) να κάνω sign-out;

Edit:

Μου δείχνει το account name πάνω και λέει "Not Signed-in"

Το αφήνω έτσι, υποθέτω, για πάντα; :P

Δημοσ.

Ναι άσε το έτσι.

Επίσης κρατα backup το αρχειο act.dat στον υπολογιστη (ειναι το αρχειο του activation, σε περιπτωση που κανεις format στο μελλον και δεν υπαρχει psn spoofing να ξανακανεις activate).

Βρισκεται στο tm0:npdrm/act.dat

• Like 1
Δημοσ.

Btw δεν βρήκα τον φάκελο VPKs όπως στην εικόνα σου για να περάσω το vitashell οπότε το πέρασα στη μουσική και μετά το install το διέγραψα.

Όταν πέρασα το henkaku πρώτη φορά (μετά το format) δεν μου έβγαλε το molecule (απέτυχε 1-2 φορές στην μαύρη οθόνη που κάνει install το henkaku), έκανα reboot και εμφανίστηκε αλλά το icon είναι σκέτο λευκό.

Υποθέτω δεν είναι κάτι σημαντικό, σωστά;

Δημοσ.

Στην θεση σου θα το ξαναπερνουσα, μπορει απλα να μην περασε το εικονιδιο αλλα καλυτερα να σβησεις τον molecularShell και ξανατρεχα το Henkaku.

Δεν χρειαζεται φακελος VPK's, μπορεις να τα εγκαθιστας απο οπου θες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...