Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα μου ζητήσει να γίνει update πριν βάλω το henkaku;

Ευχαριστώ, πάλι καλά που μας έφεραν στο μαγαζί το ps vita ώστε να το αγοράσουμε (αν αγοράζουμε ακόμα). :P

Όχι, δεν ζητάει όταν δίνεις το PSN σου μετά το restore. Θα ζητησει οταν πας να κανεις login σε αυτό όπου και θα εχεις φορτωσει το Henkaku.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ακριβως με την σειρα που τα εγραψα.

1) Settings / Format / Restore This System, κάνει αυτόματο restart.

2) Περνάς το PSN σου, θα σε ρωτήσει μετά το restart από μόνο του.

3) Μπαίνεις henkaku.xyz για 3.65 spoof ώστε να μπορείς να κάνεις login στο PSN (για το 4ο βήμα)

4) Settings / Playstation Network (σε αυτο το σημειο χρειάζεται το spoof αλλιώς θα ζητήσει update) / System Activation / Games

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβως με την σειρα που τα εγραψα.

1) Settings / Format / Restore This System, κάνει αυτόματο restart.

2) Περνάς το PSN σου, θα σε ρωτήσει μετά το restart από μόνο του.

3) Μπαίνεις henkaku.xyz για 3.65 spoof ώστε να μπορείς να κάνεις login στο PSN (για το 4ο βήμα)

4) Settings / Playstation Network (σε αυτο το σημειο χρειάζεται το spoof αλλιώς θα ζητήσει update) / System Activation / Games

Πως βάζω spoof 3.65 μου γράφει spoofed version 3.63 το αλλάζω χειροκίνητα
Δημοσ.

Μιας και μιλάτε για psn να κάνω και γω μια ερώτηση. Υπάρχει τρόπος τα trophies που έχω πάρει μέχρι στιγμής να συγχρονιστούν σε άλλο account απο αυτόν που έκανα activate την κονσόλα για το adrenaline? (δεν έχω κάνει ακόμα κανένα συγχρονισμό trophies). Να συνδεθώ δηλαδή με άλλο account και να κάνω συγχρονισμό σε αυτόν. 

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση το CMA να μου ζητήσει/κάνει update το ps vita;

Απλά για να είμαι σίγουρος ρωτάω, θέλω να κάνω backup τις photos (και ότι άλλο μπορεί να έχει) ώστε να τις δώσω στον προηγούμενο χρήστη/κάτοχο του ps vita.

Δημοσ.

Μιας και μιλάτε για psn να κάνω και γω μια ερώτηση. Υπάρχει τρόπος τα trophies που έχω πάρει μέχρι στιγμής να συγχρονιστούν σε άλλο account απο αυτόν που έκανα activate την κονσόλα για το adrenaline? (δεν έχω κάνει ακόμα κανένα συγχρονισμό trophies). Να συνδεθώ δηλαδή με άλλο account και να κάνω συγχρονισμό σε αυτόν. 

Σωσε τα trophy σου στον υπολογιστη, περασε το αλλο account, μετεφερε τα πισω και πες μας αν τα βλεπει το psvita / pstv να μαθουμε  :-D

Υπάρχει περίπτωση το CMA να μου ζητήσει/κάνει update το ps vita;

Απλά για να είμαι σίγουρος ρωτάω, θέλω να κάνω backup τις photos (και ότι άλλο μπορεί να έχει) ώστε να τις δώσω στον προηγούμενο χρήστη/κάτοχο του ps vita.

Όχι όσο τρέχεις το Henkaku. Το QCMA πάντως έχει και offline mode που αγνοεί τα update.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά κάνω update σε 3.60 ώστε να βάλω henkaku και να πάρω τις photos μέσω FTP.

Δεν έχει PSN Account οπότε δεν μπορεί να συνδεθεί σωστά στο QCMA.

Δημοσ.

PSVShell

az5znqH.jpg

Ένας νέος file manager για το PSVita με -προς το παρον τουλάχιστον- τις απολυτως βασικές λειτουργίες.

Είναι αρκετά buggy και η οθόνη αφής φαίνεται να λειτουργεί μόνο σε μερικά εικονίδια ενώ από την αναπαραγωγή mp3 δεν μπορούσα καν να γυρίσω πίσω!

Αν και η διευθυνση του στο Github είναι αυτή δεν βρήκα πουθενα το εκτελέσιμο του προγράμματος παρά μόνο τον πηγαίο κώδικα και το έκανα compile για όποιον θέλει να το δοκιμάσει, από εδώ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...