Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δοκιμασα σε Ευρωπαϊκο  και Usa PSN εχω 2 αντε 3 εχω και jap αλλα δεν παιζουν .... στο gr ps store ειμαι απο PC .

τελικα τα πηρε μεσα απο το pstv store :mad:

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε όσους αρέσαν τα κλασσικά zelda σε nes/snes/gb/gba να προτείνω ένα διαμαντάκι που λέγεται Adventures of Mana

Πρόκειται για το remake του Final Fantasy Adventure στο game boy, το οποίο είχα μικρός αλλά δεν κατάφερα ποτέ να τερματίσω.

Το παιχνίδι παίζεται ανετότατα στο pstv και φαίνεται πανέμορφο στην tv, ενώ η μουσική του έχει δημιουργηθεί εκ νέου, αλλά υπάρχει επιλογή να το γυρίσεις και στην 8bit original εκδοχή της (προσωπικά με έπιασε μία νοσταλγία με το theme στην αρχική οθόνη, το οποίο έχει χαρακτεί στη μνήμη μου). Όσον αφορά το game, παίζει όπως το original στο gameboy (με χάρτη που αποτελείται απο τετραγωνάκια) και οι απλοί μηχανισμοί του θυμίζουν τα  8bit και 16 bit zelda. Φυσικά απο υπόθεση μην περιμένετε πολλά, αν και εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα και το κατευχαριστήθηκα (σου βγάζει αυτή τη μαγεία των rpgs εκείνης της εποχής). Έχει κυκλοφορήσει και για ios/android αν δεν κάνω λάθος.

Το κορυφαίο είναι οτι παίζοντας, κόλλησα ακριβώς στο ίδιο σημείο με όταν το χα πρωτοπαίξει παλιά, όπου έπρεπε να βρείς μία μυστική είσοδο στην έρημο. Το μόνο που γνώριζες (αφού δώσεις ένα αντικείμενο σε ένα παιδί και σου πει), είναι ότι έπρέπε να βρεις ένα μερος με φοινικόδεντρα και να θυμάσαι τον αριθμό 8... Πραγματικά ίσως είναι απο τα πιο cryptic σημεία που έχω συναντήσει σε όσα παιχνίδια έχω παίξει και πίστευα οτι μετά από τόσα χρόνια ως πιο έμπειρος και ώριμος gamer θα έβρισκα τη λύση. Αμ δε όμως. Αυτό που έπρεπε να κάνεις τελικά ήταν να πας σε ένα συγκεκριμένο (απο τα πολλά) σημείο του χάρτη με φοίνικες, και να περπατήσεις ανάμεσα και περιμετρικά απο 2 δέντρα σχηματίζοντας ένα 8 (και αυτο ξαπλωτο, δηλαδή το σύμβολο του άπειρου). Ο μόνος τρόπος πιστευώ να το βρισκε αυτό κανείς, είναι τυχαία κάνοντας βόλτες μέσα στην απελπισία του, αφού το hint που σου δίνει εκείνο το κωλόπαιδο όχι μόνο δε σε βοηθάει αλλά σε μπερδεύει περισσότερο. Όπως και να χει νιώθω μία ικανοποίηση που τερμάτισα έναν τίτλο με τον οποίο είχα πρωτοασχοληθεί σχεδόν μία 20ετία πριν.

• Like 2
Δημοσ.

Το έχω παίξει και η αλήθεια είναι πως με απογοήτευσε αφού είναι απίστευτα απλοϊκος τιτλος (προκειται για μεταφορα παιχνιδιου απο τα κινητα). Όποιος θελει εναν παιχνίδι που να θυμίζει κάπως το Zelda (και συγκεκριμενα να δανειζεται ιδέες από το The Wind Waker) δεν εχει παρα να περιμενει αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαφώς και είναι απλοικός τίτλος αφού είναι remake game boy τίτλου (έτσι έπαιζε και στο gb δηλαδή, δεν φταίει που βγήκε στα κινητά),  που έχει αναβαθμιστεί οπτικά και ηχητικά. Όπως είπα θυμίζει τα zelda της 8bit και 16bit εποχής.

Για το άλλο που πρότεινες (το οποίο επίσης κυκλοφορεί για κινητά) αν βγει ποτέ στα γνωστά μέρη θα το τσεκάρω.

Επεξ/σία από Stone Cold
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαφώς και είναι απλοικός τίτλος αφού είναι remake game boy τίτλου (έτσι έπαιζε και στο gb δηλαδή, δεν φταίει που βγήκε στα κινητά),  που έχει αναβαθμιστεί οπτικά και ηχητικά. Όπως είπα θυμίζει τα zelda της 8bit και 16bit εποχής.

Για το άλλο που πρότεινες (το οποίο επίσης κυκλοφορεί για κινητά) αν βγει ποτέ στα γνωστά μέρη θα το τσεκάρω.

Το ιδιο λεμε. Ενας τιτλος 8bit δεν εχει θεση στα κινητα για αυτο εκαναν και το αναλογο remake.

Ενας τιτλος κινητων δεν εχει καμια θεση σε κονσόλες και δεν φροντισαν να κανουν παλι ενα αναλογο remake, παιζεις σε κονσολα με δύο πληκτρα ολα και ολα και ενα γραφικο περιβαλλον που φανερωνει απο που ηρθε.

Το Oceanhorn έχει μεγαλύτερη ελευθερία και το ανεφερα επειδη ειπες για Zelda.

Δεν προκειται να βγει ποτέ στα μέρη που αναφέρεσαι, αγορά! Θα βγει και retail εκδοση σε λιγοτερα από 6,000 αντιτυπα.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και κατά τύχη 2 ώρες μετά το προηγούμενο post μου...!!

Για να επιστρέψουμε όμως στα Homebrew... 

OCLOCKVITAMINIMAL

Ένα ακόμα plugin για overclocking. Η διαφορά του με τα άλλα, είναι ότι δίνει τις μέγιστες ρυθμίσεις σε CPU / GPU από μόνο του. Κατέβασμα από εδώ.

Δημοσ.

Απορία, αξίζει σαν media player το PS TV; Δηλαδή αντί να πάρω ένα Android TV Box, θα μπορέσω να βλέπω τα αρχεία μου μέσω αυτού; Δεν μιλάμε για 4K αρχεία. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Όχι, οι multimedia δυνατότητες του είναι μηδενικές.

Αυτό σκεφτόμουν τις προάλες ρε γαμώτο. Κρίμα να μην εχει βγει κανα hombrew player. Το pstv σε συνδιασμό με την τηλεόραση θα ήταν σουπερ γαι καμία ταινιούλα σε διακοπές-χωριό λόγω φορητότητας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή δεν έχει media player σαν του PS4; (Αυτός μου αρκεί)

Έχει ξεχωριστες εφαρμογές για μουσική, εικόνες και βίντεο (καθόλου πρακτικό για media center) και παίζει μόνο MP4 από βίντεο.

edit: Από ένα από τα μέλη της Team Molecule (της ομάδας που έφερε το Henkaku)

2017-05-09_16-47-52.jpg?dl=1
  • Like 1
Δημοσ.

Από αύριο θα είμαι κάτοχος ενός 3.15 firmware ps vita.

Ποιος ακριβώς είναι ο λιγότερος επώδυνος τρόπος για να σβήσω τα πάντα από μέσα (δυστυχώς δεν κοίταξα αν έχει psn);

Ίσως θα προτιμούσα να μην κάνω κάτι σαν factory reset γιατί αν θυμάμε καλά θα χρειαστεί να το κάνω activate ή κάτι τέτοιο (μέσω ps3 νομίζω).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Settings / Format / Restore This System. Με το που θα κανει restart το PSVita περνας τα PSN στοιχεία σου.

Η προσβαση στο PSN δουλευει ακομα οπότε περνας henkaku για 3.65 spoofing και πας Settings / Playstation Network / System Activation / Games, και είσαι έτοιμος.

ΥΓ) Με γεια!   :-)

______________________________________________________________________________________________

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ CUSTOM FIRMWARE.

29 Ιουλίου το επόμενο Henkaku, την ημέρα δηλαδή που θα κλείνει ένα χρόνο από την πρώτη του έκδοση.

Η νέα έκδοση φαίνεται να φορτώνει με το άνοιγμα του PSVita.

Δεν θα κάτσω να κάνω υποθέσεις για το τι μπορεί να σημαίνει αυτό, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε.

https://enso.henkaku.xyz/

https://www.youtube.com/watch?v=KmZeDn5hpos

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα μου ζητήσει να γίνει update πριν βάλω το henkaku;

Ευχαριστώ, πάλι καλά που μας έφεραν στο μαγαζί το ps vita ώστε να το αγοράσουμε (αν αγοράζουμε ακόμα). :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...