Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως το καταφερες αυτο; :)

320 εδω και τιγκαρε οποτε ΣΚ θα τον αλλαξω με 500.

250 + 300 + 100 .... Αμα κανεις κατι κανε το καλα :lol:

Ρε παιδιά είπαμε....που να παίξεις 500gb games.

και εγώ κάποτε έτσι ήμουν. Τα γέμιζα και μετά δεν έπαιζα τίποτα. :)

Εχω βάλει καμία 20αρια vita games αλλά τόσα psp και άλλα τόσα ps1 Πέταξα και romsets για τους βασικούς emulators και ακόμα έχει πολύ χώρο.

Εγω βέβαια πάλι δεν έχω χρόνο ούτε για tetris! :-D 

• Like 5
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδιά είπαμε....που να παίξεις 500gb games.

και εγώ κάποτε έτσι ήμουν. Τα γέμιζα και μετά δεν έπαιζα τίποτα. :)

Εχω βάλει καμία 20αρια vita games αλλά τόσα psp και άλλα τόσα ps1 Πέταξα και romsets για τους βασικούς emulators και ακόμα έχει πολύ χώρο.

Εγω βέβαια πάλι δεν έχω χρόνο ούτε για tetris! :-D

Εχεις ενα δικιο σε αυτο. Μην νομιζεις οτι και εγω εχω χρονο. Απλα με έχει πιάσει το συλλεκτικο, σιν οτι μια μορφη ψυχαγωγιας για εμενα ειναι και το "δες 20 καινουρια παιχνιδια σε 1 ωρα" ακομα και αν δεν τα ακουμπησω ξανα μετα.

Και αυτο γιατι ακριβως λογο ελλειψης χρονου δυσκολα θα αφοσιωθω σε ενα.

Το tip της ημερας, αν και εχει αναφερθει ξανα μου φαινεται, ειναι οτι αν σκοπευει κανεις να εγκαταστησει πολλα παιχνιδια στο PSTV πρεπει να φτιαξει bubble folders γιατι χυμα εικονιδια σηκωνει μεχρι 100.

Μετα δεν εμφανιζει περισσοτερα.

Δημοσ.

Ένα αρκετά ενδιαφέρον homebrew βρήκε τον δρόμο του στο PSVita.

Το AM2R (Another Metroid 2 Remake) πρόκειται για ένα παιχνίδι που υπάρχει αρκετά χρόνια στους υπολογιστές και είναι ένα πολύ καλό remake του Metroid 2 με βελτιωμένα γραφικά και νέους μηχανισμούς.

Όποιος ενδιαφέρεται για την PSVita έκδοση μπορεί να την κατεβάσει από εδώ.

https://www.youtube.com/watch?v=vLaUVMTA3Go

• Like 6
Δημοσ.

Έχεις ένα δίκιο, το θυμάμαι από το 2012-2013 αλλά προφανώς από την ανάπτυξη του και όχι από την κυκλοφορία του μιας και στο pc δεν το ειχα δοκιμάσει.

Δεν έχει  :-D

Δημοσ.

Ένα αρκετά ενδιαφέρον homebrew βρήκε τον δρόμο του στο PSVita.

Το AM2R (Another Metroid 2 Remake) πρόκειται για ένα παιχνίδι που υπάρχει αρκετά χρόνια στους υπολογιστές και είναι ένα πολύ καλό remake του Metroid 2 με βελτιωμένα γραφικά και νέους μηχανισμούς.

Όποιος ενδιαφέρεται για την PSVita έκδοση μπορεί να την κατεβάσει από εδώ.

https://www.youtube.com/watch?v=vLaUVMTA3Go

Παιδιά πήγα αν το κατεβάσω αλλα είδα στο reddit ότι έχει gamebreaking bug και δεν τερματίζεται.

Οποτε το άφησα γαι όταν βγει κανα patchaki.

Δημοσ.

Παιδιά πήγα αν το κατεβάσω αλλα είδα στο reddit ότι έχει gamebreaking bug και δεν τερματίζεται.

Οποτε το άφησα γαι όταν βγει κανα patchaki.

Υπάρχει bug σε ένα δωμάτιο που κανονικα εμφανιζεται ένα boss (Serris) αλλα εχει ηδη βγει fix, πρεπει να πατας συνεχεια pause/unpause με το που μπεις στο δωματιο απο το 1ο κιολας frame. Αμφιβαλλω για το αν θα βγει official fix / updated vpk μιας και το παιχνιδι εχει κατεβει αφου ο δημιουργος του εφαγε προειδοποιηση απο την Nintendo να μην το συνεχισει και το συγκεκριμενο port δεν εχω ιδεα πως βρηκε τον δρομο του στο PSVita (καποιο τριτο ατομο διαβασα πως εχει τον κωδικα και εκανε την μεταφορα).

Πως βάζουμε ελληνικά στο πληκτρολόγιο

Δεν βάζουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. 2 απορίες:

1. Επειδή θέλω να διαγράψω κάποια games του psvita , αλλά θέλω να κρατήσω τα saves, σε ποιον φάκελο μπορώ να τα βρώ για να τα κάνω back up? Ψάχνοντας στον φάκελο app, βρήκα έναν savefile folder μέσα στον φάκελο με το identity του παιχνιδιού, αλλά περιέχει κάποια txt και png αρχεία, οπότε δεν ξέρω αν είναι αυτό.

2. Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με κάποιο psp game στον adrenaline, οπότε θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με τα save εκει. Δηλαδή κάνουμε save κανονικά σαν να παίζαμε το game κανονικά στο psp ή το save γίνεται μόνο με save states μέσω του adrenaline (ή και τα δύο). Επίσης αν διαγράψουμε κάποιο psp game μπορούμε να κάνουμε back up τα save του και πως?

Δημοσ.

1. Στο ux0:user/00/savedata/ είναι τα saves. Μπορείς να τα μεταφερεις στον υπολογιστη και με τον Content Manager (θα σου μεταφέρει βέβαια ολοκληρο το παιχνίδι αλλά μπορείς να κρατήσεις μόνο τον φάκελο savedata.

2. Κάνεις save είτε μέσω save state είτε κανονικά στην στιγμή που στο επιτρέπει το εκάστοτε παιχνίδι (σαν να το παίζεις στο psp). Σε αντιθεση με τα psvita παιχνίδια, μπορείς να σβήσεις τα psp παιχνίδια όποτε θες και τα save θα παραμείνουν μέσα. Αν θες να τα μεταφέρεις αλλού βρίσκονται στο:

ux0:pspemu/PSP/SAVEDATA/

• Like 1
Δημοσ.

Πηρα σήμερα και γω PS TV.Mια απορία: Εχω ένα εξωτερικό σκληρό σκληρό 1ΤΒ με εξωτερική τροφοδοσία .Πως τον κάνω να τον αναγνωρίσει στο Ps TV?

Φίλε μπορείς να με βοήθησεις.Ας με συγχωρέσεις για το προχθεσινο πμ .αλλά τώρα χρειάζομαι βοηθεια .Please.Στο τοπικ του The Unofficial PSVita / PSTV Hacking & Homebrew Thread το εχω γράψει.

Δημοσ.

Μια απορια , σημερα ανοιξα 2 bundles απο τον κοτσοβολο και στα συνοδευτικα codes για τα 3 παιχνιδια βγαζει

code you entered is incorrect or is no longer valid - voucher code expires 31/12/17 οι δικοι σας παιζουν ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...