Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατεβάζεις τον Adrenaline EasyInstaller και κάνεις ότι αναφέρω εδώ.

Από εκεί και πέρα ο φάκελο ux0:pspemu θεωρείται πως είναι η κάρτας μνήμης του PSP οπότε:

Τα iso στο psp πηγαινανε στον φάκελο ISO, στο PSVita πάνε στο ux0:pspemu/ISO

Τα προγράμματα και ps1 παιχνίδια πηγαινανε στο PSP/GAME, στο PSVita πάνε στο ux0:pspemu/PSP/GAME

Για ότι άλλο θες να περάσεις θα κάνεις την ανάλογη αντιστοίχιση.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κατεβάζεις τον Adrenaline EasyInstaller και κάνεις ότι αναφέρω εδώ.

Από εκεί και πέρα ο φάκελο ux0:pspemu θεωρείται πως είναι η κάρτας μνήμης του PSP οπότε:

Τα iso στο psp πηγαινανε στον φάκελο ISO, στο PSVita πάνε στο ux0:pspemu/ISO

Τα προγράμματα και ps1 παιχνίδια πηγαινανε στο PSP/GAME, στο PSVita πάνε στο ux0:pspemu/PSP/GAME

Για ότι άλλο θες να περάσεις θα κάνεις την ανάλογη αντιστοίχιση.

θενκς!!!

εχω και αλλες αποριες αλλα λεω πρωτα να παιξω αυτη τη βδομαδα πριν τις θεσω , αμεση απορια ομως , επειδη μαλλον το usb που εχω ειναι της πατατας(επισης παλιο ) μαλλον δεν μπορει να τρεξει , κολλαει πχ το olliolli (παντα μιλαω για το ps tv) αν μπορω να μεταφερω μεσω pc τα αρχεια σε αλλο ,καλυτερο usb (ξερω fat32 παντα)

Δημοσ.

Ε ναι, ενα copy-paste κανεις σε άλλο φλασακι όλα τα περιεχόμενα.

Το olliolli είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια (ειδικά το 2)

Έχω και γω μία τέτοια απορία. Ας πούμε οτι θέλω να αλλάξω το στικάκι με το οποίο λειτουργώ το pstv και έχω περάσει ένα σωρό πράματα, γιατί θέλω ένα μεγαλύτερης χωρητικότητας. Αρκεί να αντιγράψω τα πάντα απο το παλιό στο νέο και μετα με mount usb ux0 θα είναι όλα οκ, χωρίς να χρειάζεται κάποια εκ νέου εγκατάσταση?

Δημοσ.

Έχω και γω μία τέτοια απορία. Ας πούμε οτι θέλω να αλλάξω το στικάκι με το οποίο λειτουργώ το pstv και έχω περάσει ένα σωρό πράματα, γιατί θέλω ένα μεγαλύτερης χωρητικότητας. Αρκεί να αντιγράψω τα πάντα απο το παλιό στο νέο και μετα με mount usb ux0 θα είναι όλα οκ, χωρίς να χρειάζεται κάποια εκ νέου εγκατάσταση?

yeap it works!!!

Δημοσ.

εχω μια ερωτηση.εχει συνδεσει κανενας σκληρο δισκο στο pstv και  δουλεψε κανονικα?αν ναι τι δισκο βαλατε?εχω δοκιμασει 4 διαφορετικους δισκους με 3 διαφορετικες θηκες αλλα μονος ενας 500αρης δουλεψε.δεν θελω ομως να βαλω τοσο μεγαλο δισκο γιατι θα χαραμιζεται εκει.οταν λεω να δουλεψει εννοω αν το ρευμα που βγαζει η συσκευη επαρκει για να τον τροφοδοτησει κανονικα.

Δημοσ.

3 έχω στήσει με παλιούς 2.5 momentus σε box η σε dock no problem . ένα 64 intenso μου κάηκε . ps1 δεν έχω δοκιμάσει αλλά άμα παίζει και .PBP απλά γαμάτο  αξίζει τον κόπο . - στα 2 έχω συνδέσει και λογαριασμούς με τα αγορασμένα μου και δε μου κατεβάζει το  official killzone lol .

Δημοσ.

εχω μια ερωτηση.εχει συνδεσει κανενας σκληρο δισκο στο pstv και  δουλεψε κανονικα?αν ναι τι δισκο βαλατε?εχω δοκιμασει 4 διαφορετικους δισκους με 3 διαφορετικες θηκες αλλα μονος ενας 500αρης δουλεψε.δεν θελω ομως να βαλω τοσο μεγαλο δισκο γιατι θα χαραμιζεται εκει.οταν λεω να δουλεψει εννοω αν το ρευμα που βγαζει η συσκευη επαρκει για να τον τροφοδοτησει κανονικα.

Σε εμενα δεν επαρκει η συσκευη για τροφοδοσια. Εχω εναν 2.5" 320gb σε κουτακι USB 2.0 που εχει διπλο USB μπροστα για data - power.

Το USB του power το εχω συνδεσει στην θυρα της τηλεορασης. Ετσι το βλεπει κανονικα.

Δημοσ.

παιξτε 64gb παιδες σε στικακι....και γω δισκο ηθελα να βαλω αλλα η usb του tv δεν ειναι για τετοια πραγματα...Και που παιζει σταθερα να λεμε παλι καλα....

• Like 2
Δημοσ.

παιξτε 64gb παιδες σε στικακι....και γω δισκο ηθελα να βαλω αλλα η usb του tv δεν ειναι για τετοια πραγματα...Και που παιζει σταθερα να λεμε παλι καλα....

Αυτό σκέφτομαι και εγώ , έχω κατι παρατημένα στικάκια 32αρια , οπότε μπορώ να χρησιμοποιώ 2 - 3 πχ άλλο για psp games και άλλο για μερικα ps vita  και θα είναι μικρό και ψιλοφορητό το setup , ενώ με δίσκους , τροφοδοσίες κτλ μπλέκει το πράμα ^^ . Το μόνο "ελλάτωμα" είναι οτι θέλει ps3 - ps4 χειρηστήριο και δεν θέλω να δίνω 50αρες για ένα controller .  Έχει κανείς δοκιμάσει καμία εναλλακτική φτηνότερη λύση ?

Δημοσ.

με διπλο καλωδιο δουλεψε ο δισκος αλλα το κακο ειναι οτι ο δισκος εξακολουθει να δουλευει οταν σβησει το Pstv γιατι συνεχιζει να τροφοδοτειται με ρευμα απο το δευτερο καλωδιο.περιμενω να μου ερθει ενα hub με εξωτερικη τροφοδοσια να δοκιμασω και με αυτο.στικακι μονο αν ειναι πανω απο 100gb.να ξεμπερδεψω μια και καλη.δεν θελω να εχω τα πιτσιρικια καθε λιγο και λιγακι βαλε αλλο και θελω αλλο.θα τους γεμισω το δισκο να με ξεφορτωθουν

Δημοσ.

128 GB καινούριο στικάκι sandisk και όλα κομπλέ!

Δε γεμίζει με τίποτα!

Πως το καταφερες αυτο; :)

320 εδω και τιγκαρε οποτε ΣΚ θα τον αλλαξω με 500.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...