Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν το κανω αυτο μετα δεν μου ανοιγει ο adrenaline...

Ναι προφανώς αφού τον έχεις βάλει στην εσωτερική μνήμη και όχι στο usb  stick  ... ;-)

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και πως τον βαζω στο usb stick ρε παιδια???

Εφόσον το κάνεις mount κτλ το βλέπει κανονικά το pstv. ;

Κλείσε το pstv και σύνδεσε το στικάκι στο pc και μετέφερε ότι προγράμματα θες .vpk .mai κτλ σε ένα φάκελο και μετά ξανασύνδεσε το στικ στο pstv mount κτλ και μετα εγκατάσταση κανονικά , θα μπουν στο στικάκι αναγκαστικά .

Δημοσ.

Επειδή είχα και γω αυτό το πρόβλημα με το adrenaline (δεν μου άνοιγε όταν έκανα mount ux0 το usb στικακι,ενώ χωρίς mount μου άνοιγε), αυτό που μου έλυσε το πρόβλημα ήταν να ξανακάνω εγκατάσταση το adrenaline, αλλά με το στικάκι mounted ux0.

Δημοσ.

Τα ειχα κανει και τα δυο και δεν εγινε τπτ....

Μολις βρηκα τη λυση.

Απλα αντεγραψα οτι υπαρχει στο pstv στο usb stick..Το εκανα και ολα δουλευουν οπως πρεπει!

Δημοσ.

Οι εγκαταστάσεις γίνονται σε ότι βλέπει το Playstation TV σαν κάρτα μνήμης (σαν ux0).

Αν κανεις απλα mount το φλασακι το βλεπει σαν εναν εξτρα αποθηκευτικο χωρο και ΔΕΝ κανει εγκαταστασεις εκει.

Θα πρεπει να το κανεις να παρει την θεση της καρτας μνημης με mount usb ux0.

Δημοσ.

Τα ειχα κανει και τα δυο και δεν εγινε τπτ....

Μολις βρηκα τη λυση.

Απλα αντεγραψα οτι υπαρχει στο pstv στο usb stick..Το εκανα και ολα δουλευουν οπως πρεπει!

Επρεπε να ακολουθησεις τον οδηγο κατα γράμμα προφανώς ξέχασες το κομμάτι αυτο...

"3. Push triangle and select Mount uma0: (disconnect and reconnect USB if prompted on screen)

4. Go to ux0: ,open it

5. Highlight "app" folder and push Triangle

6. Select "Mark all"

7. Push triangle again

8. Select "Copy" (You should see now info about how many files/folders is copied, just push X)

9. Go to uma0: and open it

10. Push triangle, and select "Paste"

11. After successful copying go back to screen where you see all partitions (root of VitaShell)

12. Push Triangle, and select "Mount USB ux0:"

13. Wait patiently! Screen can look like it freeze!"

Δημοσ.

Έβγαλε κανείς άκρη με τα DLC; Θέλω να περάσω τραπέζια στο Zen Pinball 2 και οτι directory και να δοκιμάσω δεν τα βρίσκει..

Δημοσ.

Παιδιά ποιο αρχείο πρέπει να διαγράψω Μέσα από τον φάκελο που έχει γίνει εγκατάσταση ένα παιχνίδι στο Psvita ώστε να μην μου δείχνει ότι Υπάρχει update

Δημοσ.

Επεξεργασία χρειάζεται και όχι διαγραφή.

Οι γενικές πληροφοριες ενος παιχνιδιου ειναι μεσα στο sce_sys στο αρχειο param.sfo.

Υπάρχει κάποιος Οδηγός για να το κάνω η κάποιο πρόγραμμα αν ξέρεις δώσε κάποιο link

Δημοσ.

Εδώ

Δίνεις το param.sfo και επεξεργαζεσαι το πεδίο VERSION ώστε να αντιστοιχεί στο τελευταίο update (ή σε μεγαλύτερο από το τελευταίο)

Αυτο το κάνω με το param.sfo που υπάρχει στο φάκελο που έγινε εγκατάσταση το παιχνίδι και το κάνω αντικατάσταση η το κάνω πριν κάνω εγκατάσταση το παιχνίδι

Δημοσ.

εχω τρελες αποριες ακομα αλλα θα ξαναδιαβασω το θρεντ, εχω περασει οσα λεει ο δευτερος οδηγος(σελιδα 17), το ενωσα με το psn account, λογικα με το spoof, τρεχει απο το usb, κατεβασα 2 παιχνιδια απο τον λογαριασμο μου κανονικα, πρωτη τρελη ερωτηση

πως περναω iso psp/psx ;;;

αν για οποιοδηποτε λογο ρωταω κατι κακο σβηστε το!!!

thanks!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...