Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν κανεις απεγκατασταση τιποτα, κατεβαζεις το adrenaline 3 και περνας και τα τρία αρχεια στον φακελο του adrenaline (στο ux0:adrenaline μεσα) και κανεις αντικατασταση οταν σε ρωτησει.

Η καταληξη των ps1 παιχνιδιων πρεπει να ειναι PBP, όπως τα επαιζε και στο PSP (μέσα στο ux0:pspemu/PSP/GAME).

Το adrenaline δεν εχει καμια σχεση με το Retroarch, παιζει τα παιχνιδια ακριβως σαν να παιζεις PS1.

Σε συγχρονες τηλεορασεις μην περιμενεις θαυματα στην εικονα βεβαια, εχει καποια φιλτρα αλλα δεν τα εχω δοκιμασει μιας και παιζω στο PSVita και οχι στο PSTV.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αν μπορείς δες και τι έγραψα στο edit του προηγούμενου ποστ. Το pbp game λογικά δεν θα το παιζε γιατι ήταn psone game, και πρέπει να περασω τον 3 για να παίξει φαντάζομαι. Για τα psp isos που παίζαμε σε cfw psp παραμένει η απορία μου.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο το χα ξεχάσει εντελώς, νόμιζα εφταιγε κάτι με την εγκατάσταση του adrenaline (ούτε να το googlαρω δεν σκεφτηκα ο ταλαίπωρος).

Επίσης να πω πως περασα τον Adrenaline 3 , όπως μου είπες και το chrono trigger.pbp λειτουργεί πλέον μια χαρά. Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και κάποιο 3d psone game να δω πως φαίνεται. Λίγο που έψαξα δε βρηκα ρυθμίσεις για aspect ratio ή filters, άρα υποθέτω είναι αυτό που είπες, οτι παίζει τα games ακριβώς σαν psone.

Δημοσ.

Το μέγεθος της εικόνας μπορείς να το αλλάξεις.

Κρατα το ps button, επελεξε settings / open official settings / other settings / screen mode.

Θυμάμαι οτι είχα κοιτάξει αρχικά και το ξανατσέκαρα τώρα, και η μόνη ρύθμιση που βγάζει είναι disc load speed. Ίσως δεν υποστηρίζεται 16:9 για τα psone games στο adrenaline sto pstv.

Δημοσ.

Το Henkaku θα πρέπει να το ξαναπερνάμε κάθε φορά που κλείνουμε εντελώς την συσκευή.

Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος αυτό; Θέλει να πει ότι κάθε φορά που θα θέλουμε να παίξουμε κάποιο παιχνίδι θα πρέπει να κάνουμε install το Henkaku αλλιώς θα πρέπει να έχουμε ενεργοποιημένο το pstv 24 ώρες το 24ώρο;

Δημοσ.

Ναι.

Η ενεργοποιηση του παιρνει 20 δευτερολεπτα, δεν υπαρχει λογος να εχεις την συσκευη 24 / 7 ανοιχτη.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά είτε απενεργοποιήσω την κονσόλα είτε όχι, η εφαρμογή molecularShell που περνάει το henkaku συνεχίζει να υπάρχει στο μενού και επίσης αν πάω μέσω του browser να ξαναεγκαταστήσω το henkaku, μου έχει κρατήσει από την προηγούμενη φορά την σελίδα και μου τρέχει μόνο του την μαύρη οθόνη(την εικόνα που έβαλα παρακάτω) με τα γράμματα οπότε δεν ξέρω αν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο ή αν έχει γίνει σωστά η διαδικασία.

post-52872-0-01889300-1492432396_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά είτε απενεργοποιήσω την κονσόλα είτε όχι, η εφαρμογή molecularShell που περνάει το henkaku συνεχίζει να υπάρχει στο μενού και επίσης αν πάω μέσω του browser να ξαναεγκαταστήσω το henkaku, μου έχει κρατήσει από την προηγούμενη φορά την σελίδα και μου τρέχει μόνο του την μαύρη οθόνη(την εικόνα που έβαλα παρακάτω) με τα γράμματα οπότε δεν ξέρω αν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο ή αν έχει γίνει σωστά η διαδικασία.

Αν έχεις το pstv συνδεμένο στο ιντερνετ μπορείς να περνάς το henkaku, είτε απο τον browser όπως το πέρασες αρχικά, είτε από τον moleularshell  πατώντας το εικονίδιο που σε στέλνει στο λινκ κατευθείαν. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο, αρκεί να βγει αυτή η μαύρη οθόνη και όλα οκ. Ακόμα και να είναι ήδη εγκατεστημένο και να πας να το εγκαταστήσεις πάλι, δεν υπάρχει πρόβλημα, θα σου βγάλει μήνυμα στην μαυρη οθόνη, οτι είναι ήδη εγκατεστημένο. Επίσης ο πιο απλός τρόπος να δεις αν έχεις εγκαταστήσει επιτυχώς τον henkaku είναι να ανοίξεις τον vitashell (ή τον moleularshell) χωρίς να σου βγάλει error.

Το καλύτερο είναι να περάσεις τον offline installer για να μη χρειάζεσαι ιντερνετ για να περνάς το henkaku. Το μόνο που θα κάνεις είναι να ανοίγεις ένα emai στην bubble με το Mail. (δες σε προηγούμενες σελίδες για λεπτομέρειες)

Το henkaku χρειάζεται πάλι εγκατάσταση μόνο αν κλείσεις εντελώς το pstv (power off). Για να μην περνάς συνέχεια το henkaku (και να μη κάνεις συνέχεια mount uxo το στικάκι επίσης), μπορείς πολύ απλά να βάλεις το pstv σε standby. Μετά μπορείς να το ανοίξεις είτε απο το κουμπάκι στο Pstv, είτε απο το ps button στο ps3/4 controller. Εγώ σε stanby το έχω συνέχεια, και δεν έχω κάποιο πρόβλημα (δεν ζεσταίνεται καθόλου)

• Like 1
Δημοσ.

Οποιοδηποτε προγραμμα και αν περασεις θα συνεχισει να υπαρχει στο μενου και μετα το restart αλλα δεν θα μπορεις να το τρέξεις πριν ξαναενεργοποιησεις το henkaku.

Η μαυρη οθονη ειναι το σημαδι της επιτυχιας!

• Like 1
Δημοσ.

Πηγαίνω να κάνω την διαδικασία του αρχικού post που λέει "ΠΩΣ ΠΕΡΝΆΩ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ" αλλά βλέπω ότι στην μαύρη οθόνη εκεί που γράφει ux0: μου εμφανίζει μόνο τον εσωτερικό χώρο του pstv και όχι τον χώρο από το 16άρι κενό στικάκι που έχω συνδέσει, πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να το δει;

Γενικά αν κάνω κάτι λάθος υπάρχει κίνδυνος να brickαρω την κονσόλα ή δοκιμάζω τα πάντα άφοβα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...