Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οχι και τοσο, κανενα λεπτο φανταζομουν εγω  :-D

Το VitaShell θα στο περασει πιστευω (κανω συχνα format και δεν ειχα θεμα να το ξαναπερασω ποτέ) και συνεχιζεις την δουλεια σου απο εκει μεσα, για καποιον ανεξηγητο λογο δεν κανει για εγκαταστασεις ο Molecular, εμφανιζει συχνα τετοια προβληματα.

Δημοσ.

Τζίφος με τον vita homebrew browser. Ο vitashell και το antiblack list πέρασαν. Μετά θέλησα να περάσω τον switchkaku για το κόλπο με τον offline installer, αλλα και αυτός κολλούσε στο 0%. Υπάρχει άλλος τρόπος για τον Offline installer?

Επίσης μόνο εγώ είμαι γκαντέμης και δεν κάνουν εγκατάσταση τα προγραμματα, γιατί δεν έγραψε κανείς άλλος για προβλήματα τέτοιου είδους.

Δημοσ.

Αυτο σου λεω.. Αφου περασες τον VitaShell πλεον θα κανεις εγκατασταση τα vpk με τον VitaShell.

Επισης μην περασεις το Switchkaku μιας και θελει εξτρα βηματα, αυτο κανε εγκατασταση.

Ανοιξε πρωτα την εφαρμογη email μια φορα να σου δημιουργησει τα καταλληλα αρχεια (απλα να τρεξει, δεν ειναι αναγκη να περασεις email λογαριασμο), κλεισε την, περασε τον offline installer και ακολουθησε τις οδηγιες του (ενα κουμπι θα πατησεις ολο και ολο δηλαδη για να κατεβασεις τα απαραιτητα αρχεια).

Δημοσ.

Ο ταλαίπωρος είχα την εντύπωση οτι το Vitashell ήταν μόνο για vita games..Ελπίζω να τα καταφέρω μετά και από το τελευταίο αναλυτικό ποστ σου και να μη γεμίζω άλλο το Thread με noob questions.

Δημοσ.

Ένα μικρό update από μένα:

Όσοι έχετε πρόβλημα όταν πάτε να τρέξετε μερικά από τα games που έχετε κάνει install και σας βγάζει C2-12828-1 error, μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες Link.png Site: εδώ .

Σε μένα δούλεψε σε 1 game που δεν ηθελε να παίξει με τίποτα (παρά τα clear cookies, reboots κλπ που διάβασα γενικά να ανεφέρονται ως πιθανές λύσεις). Αν γνωρίζει κάποιος άλλη μέθοδο για το πρόβλημα, ας ποστάρει.

Ερώτηση για τα updates/dlcs: Όταν περάσω τα αρχεία του φακέλου του update/dlc στον κατάλληλο φάκελο στη μνήμη του Pstv, κάνει overwrite τα προηγούμενα, ωστόσο υπάρχουν κάποια αρχεία στον φάκελο που παραμένουν (δεν υπάρχουν δηλαδή αρχεία με το ίδιο όνομα στον φάκελο του update για κάνει overwrite και αυτά). Αυτά τα αρχεία που παραμένουν λοιπόν μετά το overwrite, τα αφήνω ή πρέπει να τα σβήσω? 

Ερώτηση για overclocking: Αφού περάσω το better amphetamine, οι ρυθμίσεις στα Mhz γίνονται βλέποντας και κάνοντας, ανάλογα με το game, ή υπάρχουν κάποιες προτεινόμενες?

Δημοσ.

Τα cookies δεν εχουν καμια σχεση με τα παιχνιδια..

Τα reboot επισης (εκτος και αν οδηγησει σε rebuild database)

Τα αρχεια που μενουν στα παιχνιδια ειναι αχρηστα αφου δεν χρησιμοποιουνται πλεον απο αυτα.

Overclocking βλεποντας και κανοντας!!

Δημοσ.

Γενικα για δισκους που απαιτουν εξτρα τροφοδοσια εχω διαβασει για πολλα προβληματα αναγνωρισης.

Αλλο πιθανο λαθος ειναι να το εχεις σε GPT και οχι σε MBR.

τον εκανα κ mbr κ τιποτα...τζιφος

:(

Δημοσ.

Θα σε απογοητευσω με την απαντηση μου αλλα δυστυχως το μονο προβλημα που γνωριζω πως μπορει να φτιαχτει ειναι το GPT / MBR. Αν δεν φταιει αυτό τότε μαλλον απλά αδυνατεί με τον συγκεκριμενο δίσκο. (δοκιμασες κανενα φλασακι να δεις οτι σου δουλευει; )

Δημοσ.

Όσοι έχετε πρόβλημα με τον Retroarch, μπορείτε να δοκιμάσετε τα εξής που δούλεψαν για μένα:

Διαγράψτε την bubble του Retroarch και μετα πηγαίνετε στο ux0:data/ και διαγράψτε τον φάκελο Retroarch. Κατεβάστε την τελευταία stable εκδοση απο Link.png Site: εδώ . Κάντε εγκατάσταση το retroarch.vpk που μπορεί να φορτώσει roms και isos απο τις περισσότερες κονσολες. Τα nes,snes,genesis,gba roms που δοκίμασα λειτούργησαν άψογα. Του playstation κάποια αρκετά ικανοποιητικά, ενώ άλλα είχαν θεματα στο framerate και στον ήχο ή κράσαραν. Όπως και να χει παίζονται (όσα παιζουν) πιο ευχάριστα απο το να βάλεις Psone games στο ps3, οπου πονάν τα μάτια σου. Πατώντας R+L+start+select εμφανίζεται το μενού οπού μπορείτε να κάνετε save και διαφορες ρυθμισεις για τις οποίες δεν έχω βρει τρόπο μέχρι στιγμής να αποθηκευτούν. 

Για το παιδί που με ρώτησε σε προηγούμενη σελίδα για το overclocking, να του απαντήσω οτι εγκατέστησα τον better amphetamin και ανεβάζοντας τους αριθμούς στα settings είδα βελτίωση στο frame rate σε κάποια παιχνίδια, ειδικά στα 2d, όπως Odin Sphere και Muramasa. Δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα με τα games μέχρι στιγμής.

Ότι έχω περάσει από vpk και mai μου παίζει μια χαρά, εκτός απο το game που μου έβγαζε error και γραφω σε προηγούμενο ποστ πως το διόρθωσα. Επίσης όπως αναφέρθηκε και από άλλο παιδί τον Antiblacklist αν εγκατασταθεί σωστά, δεν χρειάζεται να το τρέχετε όταν ανοίγετε το pstv από power off.

Και τέλος να αναφερθώ στον Adrenaline. Διαβάζοντας απο εδώ και απο κει, έχω μπερδευτεί με το τι και πως, αν χρειάζεται να συνδεθεις στο Psn κλπ. Αν μπορεί κάποιος να γράψει την up to date διαδικασία με τον easy installer που βγήκε πρόσφατα (ή να στείλει κάποιο link), θα βοηθούσε πάρα πολύ.

Δημοσ.

Το έχω αναφέρει ότι το whitelist δεν χανεται με το restart. Και οχι μονο δεν χανεται αλλα μπορεις να κανεις και update σε 3.63 και θα ισχύει ακόμα.

Το Adrenaline δεν θελει PSN για να εγκατασταθει αλλα ΑΠΑΙΤΕΙ να εχεις κανει activate την κονσολα.

Για τον Easy Installer τον ανοιγεις και αν δεν εχεις περασει καποιο psp παιχνιδι πας στο 4. Advanced Options (αλλιώς πας παρακάτω στο 1.) και επιλεγεις  Install a small PSP Basegame if needed. Θα κανει restart και θα στο εγκαταστησει με το ανοιγμα της κονσολας. Ξανατρεχεις Henkaku, ανοιγεις τον Easy Installer. Πας στο 1. Install Adrenaline CFW, επιλέγεις το παιχνιδι που σου περασε πριν (ή ενα δικο σου αν εχεις καποιο παιχνιδι του PSP περασμενο), σου περναει το Adrenaline επανω στο παιχνιδι.

Δημοσ.

Αυτό με activate δεν το κατάλαβα. Υπαρχει κάποια επιλογή στα setting του pstv για να γίνει?

Επίσης κάποια  ps classic games σε μορφή eboot.pbp κάνουν για το 1ο βήμα?

Edit: Επίσης έγραψες σε προηγούμενη σελίδα οτι χρειάζεται η εγκατάσταση να γίνει στην εσωτερική μνήμη του pstv και όχι στο mounted στικάκι, σωστα?

Δημοσ.

Μόνο κατεβασμένα από το PSN κάνουν.

Settings / Playstation Network / System Activation / Games

(και ναι, αυτο το βημα απαιτει PSN αλλιως κατεβαζεις τον ePSP Bubble Installer να σου κανει activate)

Δημοσ.

Τα παράτησα. Δεν λειτουργεί ο bubble installer, ούτε η παλιά εκδοσή του (μου βγάζει error). Ελπίζω να βγει κάποτε ένα πρόγραμμα που απλά το τρέχεις και  μπορείς να παίζεις psp games.

Να γράψω και την άποψη μου για το pstv. Για κάποιον που έχει ps3 ή ps4, στα 30 ευρώ αξίζει με χίλια, καθώς μπορεί να το μετατρέψει σε emulator machine, αλλά και να παίξει  παιχνίδια του ps vita, ειδικά αν είναι λάτρης των jrpgs. Το μόνο που χρείαζεται είναι να διαβάσει το thread, καθώς νομίζω οτι έχει καλύψει σχεδόν τα πάντα.

Προσωπικά, PSvita δεν υπήρχε περίπτωση να αγόραζα ποτέ (ποτέ δε με βόλεψαν τα φορητα για σοβαρό gaming, παρά μόνο για να περνάει η ώρα), ούτε θα έδινα 40αρια και 50αρια για να παίξω κάποια jrpg που η τιμή τους δεν πέφτει ποτέ. Και εννοείται οτι τα games που θα παίξω, δεν θα τα απολαύσω όσο με το legal gaming, αφού άλλη αίσθηση είναι να έχεις το game με την θήκη του, το manual του (όποιο έχει δηλαδή, καιρό έχω να δω) και να παίρνεις trophies. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...