Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθησα με στικακι κ το βλεπει μια χαρα

τι φταιει κ δεν βλεπει τον δισκο??

παταω τριγωνο μετα mount uma κ μου βγαζει το μηνυμα που ανεφερα πριν

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γενικα για δισκους που απαιτουν εξτρα τροφοδοσια εχω διαβασει για πολλα προβληματα αναγνωρισης.

Αλλο πιθανο λαθος ειναι να το εχεις σε GPT και οχι σε MBR.

Δημοσ.

Γενικα για δισκους που απαιτουν εξτρα τροφοδοσια εχω διαβασει για πολλα προβληματα αναγνωρισης.

Αλλο πιθανο λαθος ειναι να το εχεις σε GPT και οχι σε MBR.

Aυτο δεν το ξερα...

Ξερεις πως το αλλαζω??

Δημοσ.

ασχετο, αλλα πλάκα έχει που το ps vita ενα σωρό κόσμος το ανακάλυψε τώρα που χακαρίστηκε. λες και πιο πριν δεν είχε ενα κάρο παιχνιδάρες και σε καλες τιμες και με άπειρες προσφορές συνεχώς στο store. Τώρα ξαφνικα εγινε καλη η κονσόλα. Εννοείται δεν μιλάω για αυτούς που θέλουν το χακάρισμα για emulators και διάφορα plugins εκτος πειρατειας! σε αυτούς εννοείται thumbs up!!

Δημοσ.

Aυτο δεν το ξερα...

Ξερεις πως το αλλαζω??

Από το disk management των Windows, δεξι κλικ στο partition και convert to MBR. Μάλλον θα πρεπει να προηγηθει διαγραφη των partition πρώτα (πάλι μέσα από το disk management).

σε psvita με 3.63 τι κανω?

ARK για να παίζεις PSP / PS1 παιχνίδια

Το 6ο βήμα το έγραψα λάθος, παίρνεις το PBOOT και το πετάς στον φάκελο του EBOOT ώστε να έχει και τα 2 αρχεία.

Αν δεν τα πας καλά με την γραμμή εντολών αυτό θα αυτοματοποιήσει την διαδικασία.

ασχετο, αλλα πλάκα έχει που το ps vita ενα σωρό κόσμος το ανακάλυψε τώρα που χακαρίστηκε. λες και πιο πριν δεν είχε ενα κάρο παιχνιδάρες και σε καλες τιμες και με άπειρες προσφορές συνεχώς στο store. Τώρα ξαφνικα εγινε καλη η κονσόλα. Εννοείται δεν μιλάω για αυτούς που θέλουν το χακάρισμα για emulators και διάφορα plugins εκτος πειρατειας! σε αυτούς εννοείται thumbs up!!

Θα απαντήσω με μια φωτογραφία που ανέβασα πριν 20 ημέρες και σε αυτό το θέμα

1.JPG?dl=1 

καθώς και με ακόμα μια φωτογραφία με τα παιχνίδια που αγόρασα στις 20 ημέρες που μεσολάβησαν (και περιμένω να μου έρθουν και άλλοι τίτλοι).

3.JPG?dl=1

Το Tetris το βρήκα σε στοκάδικο στα 5 ευρώ, το πήρα 2 φορές :-D 

• Like 1
Δημοσ.

Όταν πατάω να κάνει install το VitaHBBrowser.vpk (στο ux0:data φάκελο που έχει κ ένα αρχείο bootstrap.self) δεν ξεκινάει και μένει στο 0%, και αν πατήσω cancel κολλάει. Καμία βοήθεια?

Δημοσ.

Ακολουθώ τον οδηγο του  klainmaingr 

Βήμα 3ο

Εγκατάσταση Ηomebrew Browser

Ανοίγουμε τον molecular shell. Πατάμε start και κάνουμε enable τα unsafe homebrew.
Πατάμε select και θα δούμε μια IP.
Ανοίγουμε ένα ftp πρόγραμμα στον υπολογιστή μας (filezilla για παράδειγμα). Το pc να είναι στο ίδιο wifi.
Με το που συνδεθούμε στην ip/port θα δούμε τα περιεχόμενα του pstv μας στη δεξιά πλευρά. Εκεί πάμε στο ux0/data και πετάμε το .vpk αρχείο του vita homebrew manager που θα κατεβάσουμε απο εδώ

Κλείνουμε ftp και βλακείες και πηγαίνουμε μέσα απο το pstv στον φάκελο ux0/data που έχουμε βάλει το .vpk και τρέχουμε αυτό το αρχείο. Πατάμε ΟΚ σε ότι μας πεί και είμαστε υπομονετικοί. Μόλις τελειώσει το install θα έχουμε ένα καινούριο application στην οθόνη του vita μας.

Εμένα δεν μου το κάνει Install και κολάει στο 0%
Δημοσ.

Δεν εχει σημασια που θα πετάξεις το vpk.

Περιμενε λιγο παραπανω για την εγκατασταση του vita homebrew browser, αν δεις οτι δεν παιρνει μπρος κατεβασε το VitaShell και δοκιμασε να το κανεις εγκατασταση μεσα απο τον Molecular με τον ιδιο τροπο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...