Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί όχι ps4 controller;

Κυριως γιατι το βλεπω να ξεκινα απο τα 40 ευρω περιπου και δε θελω να δωσω τοσα για κατι που πιστευω θα χρησιμοποιω casually να σου πω την αληθεια.

• Like 1
Δημοσ.

By the way εβαλα ενα ipega controller που ειχα αλλα δεν λειτουργει καθως ειναι μονο bluetooth και το συστημα θελει usb την πρωτη φορα. Μικρο το κακο, θα παω να παρω ενα PS3 χειριστηριο να τελειωνουμε :lol:

Λεω να παρω το παρακατω καθως κατι ΟΕΜ που βγαινουν πρωτα στο Σκρουτζ δε μου γεμιζουν το ματι.

http://www.public.gr/product/gaming/accessories/ps3-accessories/heiristiria/spartan-gear-new-six-axis-bluetooth-heiristirio-ps3-mayro/prod8242606pp/

Τα third party χειριστηρια λειτουργουν μόνο με καλώδιο από ότι εχω διαβασει, δεν ξερω αν ισχύει.

Ένα μεταχειρισμένο Dual Shock 3 θα έλεγα εγώ, έτσι και αλλιώς τα αυθεντικά χειριστήρια ειναι σχεδόν αθάνατα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ένα μεταχειρισμένο Dual Shock 3 θα έλεγα εγώ, έτσι και αλλιώς τα αυθεντικά χειριστήρια ειναι σχεδόν αθάνατα.

Λες ε? Παω να βαλω αγγελια :D

Δημοσ.

Μιας και δεν είδα κάτι αντίστοιχο στο thread, για όποιον θέλει να κάνει offline update σε 3.60, here you go. :)

1) Κατεβάστε το επίσημο 3.60 firmware απο το softpedia (MD5 = CD80B3DA55771C99557DB552542DFF2B).

2) Αντιγράψτε το PSVUPDAT.PUP σε ένα usb stick (FAT32) στο παρακάτω path -> X:/PSVITA/UPDATE

3) Απενεργοποιήστε εντελώς το PSTV. Kρατήστε το Power Button μέχρι να εμφανιστεί το Recovery Menu (θα πρέπει να συνδέσετε DS3/4 με usb καλώδιο και να πατήσετε το PS button).

4) Διαλέξτε την 5η επιλογή "5. Update System Software" και μετά "Update from USB Storage Device".

5) Θα σας ζητήσει να αποσυνδέσετε το DS και να βάλετε το στικάκι με το firmware. Μόλις το κουμπώσετε θα αντιγράψει το firmware στην εσωτερική μνήμη.

6) Οταν σας ζητηθεί, βγάλτε το στικάκι και συνδέστε πάλι το DS controller.

7) Θα πρέπει να σας εμφανιστεί ένα μήνυμα "A new version of system software is available. Version 3.60". Αν δείτε άλλη έκδοση ΜΗΝ πατήσετε να εγκατασταθεί.

8) Ακολουθείστε τις οδηγίες και οταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα είστε στην έκδοση 3.60.

original credit

• Like 2
Δημοσ.

Μιας και δεν είδα κάτι αντίστοιχο στο thread, για όποιον θέλει να κάνει offline update σε 3.60, here you go. :)

1) Κατεβάστε το επίσημο 3.60 firmware απο το softpedia (MD5 = CD80B3DA55771C99557DB552542DFF2B).

2) Αντιγράψτε το PSVUPDAT.PUP σε ένα usb stick (FAT32) στο παρακάτω path -> X:/PSVITA/UPDATE

3) Απενεργοποιήστε εντελώς το PSTV. Kρατήστε το Power Button μέχρι να εμφανιστεί το Recovery Menu (θα πρέπει να συνδέσετε DS3/4 με usb καλώδιο και να πατήσετε το PS button).

4) Διαλέξτε την 5η επιλογή "5. Update System Software" και μετά "Update from USB Storage Device".

5) Θα σας ζητήσει να αποσυνδέσετε το DS και να βάλετε το στικάκι με το firmware. Μόλις το κουμπώσετε θα αντιγράψει το firmware στην εσωτερική μνήμη.

6) Οταν σας ζητηθεί, βγάλτε το στικάκι και συνδέστε πάλι το DS controller.

7) Θα πρέπει να σας εμφανιστεί ένα μήνυμα "A new version of system software is available. Version 3.60". Αν δείτε άλλη έκδοση ΜΗΝ πατήσετε να εγκατασταθεί.

8) Ακολουθείστε τις οδηγίες και οταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα είστε στην έκδοση 3.60.

original credit

Στο 1ο post αναφερω ολους τους τροπους για να πας στο 3.60 απο χαμηλοτερη εκδοση.

Δημοσ.

Μπορείς μήπως κάποιος να μου πεί τι παίζει με το παρακάτω;

Καθώς έπαιζα FIFA 15, στο 2ο ημίχρονο ξαφνικά άρχησαν να χάνονται οι ήχοι, έκανα φάουλ, έδειξε replay και μετά σκάλωσε/πάγωσε εντελώς το παιχνίδι.

Βγήκα στο μενού, δεν άνοιγε καμία εφαρμογή. Πατούσα το εικονίδιο, μου άλλαζε οθόνη αλλά έμενε κενή.

Πήγα να το κλείσω και απλά έμεινε πάλι εκεί, δεν μπορούσα να πάω πίσω ούτε να κάνω κάτι. Δεν είχε παγώσει, απλά έμεινε εκεί.

Ούτε απο το κουμπί δεν έκλεινε. Αναγκαστικά έβγαλα καλώδιο. Το άναψα πάλι και για την ώρα που περνάω παιχνίδια είναι κομπλέ.

Any clues? Thanks!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Διαβάζοντας στα γρήγορα τις πρώτες σελίδες, δεν μπόρεσα να βρω απάντηση στην εξής χαζή ερώτηση:

Για να παίξεις παιχνίδια του vita, να βάλεις emulators κλπ., χρειάζεσαι ΚΑΙ pstv ΚΑΙ ps vita? Αν πάρω δηλαδη ps tv μόνο (δεν έχω vita, αλλά έχω ps3 και ps4), θα μπορώ να κάνω όλα όσα έχουν γραφτεί στο παρόν τόπικ, και το χακάρισμα θα το φάει το Pstv?

Τι άλλο θα χρειαστώ? (δεν έχω ούτε κάρτα μνήμης vita προφανώς)

Συγγνώμη αν είναι ηλίθια η ερώτηση, αλλα παντού αναφέρεται και το vita και έχω μπερδευτεί.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Διαβάζοντας στα γρήγορα τις πρώτες σελίδες, δεν μπόρεσα να βρω απάντηση στην εξής χαζή ερώτηση:

Για να παίξεις παιχνίδια του vita, να βάλεις emulators κλπ., χρειάζεσαι ΚΑΙ pstv ΚΑΙ ps vita? Αν πάρω δηλαδη ps tv μόνο (δεν έχω vita, αλλά έχω ps3 και ps4), θα μπορώ να κάνω όλα όσα έχουν γραφτεί στο παρόν τόπικ, και το χακάρισμα θα το φάει το Pstv?

Τι άλλο θα χρειαστώ? (δεν έχω ούτε κάρτα μνήμης vita προφανώς)

Συγγνώμη αν είναι ηλίθια η ερώτηση, αλλα παντού αναφέρεται και το vita και έχω μπερδευτεί.

Χρειάζεσαι ή PSVita ή PSTV, δεν χρειάζονται και τα 2. Το PSTV είναι ουσιαστικά ένα PSVita για την τηλεόραση.

Χρειάζεσαι και ένα χειριστήριο (θα χρησιμοποιήσεις του PS3 / PS4 οπότε είσαι καλυμμένος) και ένα φλασάκι για να κανεις εγκαταστάσεις προγραμμάτων.

Dude...  :P

Είμαι σε φάση προόδου στη σχολή.. My bad..

Κανένα πρόβλημα, τα διαβάσματα πάνω από όλα!

• Like 1
Δημοσ.

Χρειάζεσαι ή PSVita ή PSTV, δεν χρειάζονται και τα 2. Το PSTV είναι ουσιαστικά ένα PSVita για την τηλεόραση.

Χρειάζεσαι και ένα χειριστήριο (θα χρησιμοποιήσεις του PS3 / PS4 οπότε είσαι καλυμμένος) και ένα φλασάκι για να κανεις εγκαταστάσεις προγραμμάτων.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Επομένως, πέρα απο τα games του vita,μπορούμε να το μετατρέψουμε και σε ένα emulator machine, και να παίζουμε απο nes μέχρι psone και psp στην tv μας. Καλη φάση, ψήνομαι να το τσιμπήσω.

ΥΓ. Ένα game που είχα πάντα καημό να παίξω ήταν to crisis core για το psp. Φυσικά, είχα τη δυνατότητα να το παίξω στο psp μου, αλλά πραγματικά δεν μου ήταν καθόλου άνετο στο χειρισμό στα τρισδιάστατα παιχνίδια και το είχα μόνο για emulators gba και κανα yu-gi-oh.

Δημοσ.

Ούτε εγω επαιζα ιδιαιτερα τρισδιαστατους τιτλους περα απο τα κορυφαια Wipeout Pure / Pulse και επαιζα κυριως PS1 που ήταν σαν όνειρο να παίζεις πάλι αυτά τα παιχνίδια on the go.

Το Crisis Core δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου.

Δημοσ.

Για ποιο firmware? Δεν χρειαζεσαι οδηγο για το 3.60, ενα vpk περνάς.

Αν είσαι σε μεγαλύτερο firmware, κοιτάς εδώ.

Και με ARK. Το ARK μάλιστα λένε πως έχει καλύτερη συμβατότητα.

Δεν μου κάνει databese rebuild

By the way δεν έχω καθόλου κάρτα μνήμης και προσπαθώ να βάλω το Tetris Ultimate

Any clues ?

Δημοσ.

Οι εφαρμογες πανε σε ότι λειτουργει σαν ux0.

Αν το στικακι το εχεις απλα σαν uma0, οι εφαρμογες θα πανε στην καρτα μνημης.

Adrenaline EasyInstaller (Adrenaline 2)

Αυτόματη εγκατάσταση της 2ης έκδοσης του Adrenaline.

Κατέβασμα από εδώ.

Ta options 1.2.3 (install / uninstall/themes) είναι γκρι και δε με αφήνει να τα πατήσω.

Έχω κάνει activate και θεωρητικά έχω τρέξει και το epsp bubble installer αλλα και απο τα advanced options τοy easy installer έβαλα ένα μικρό psp game.

Πρακτικά βέβαια έκανα update την database και δεν έχω κανένα καινούριο bubble.

Any ideas? Κάπου είδα οτι πρέπει να βάλουμε ένα 6.61 file κάπου στο flash?

Δεν μου κάνει databese rebuild

By the way δεν έχω καθόλου κάρτα μνήμης και προσπαθώ να βάλω το Tetris Ultimate

Any clues ?

Βάλτο μέ ftp σε ένα φάκελο και τρέξτο μέσα απο το vitashell.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...