Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι πολλές οι λεπτομέρειες όσον αφορά τα mount κτλ που είναι διάσπαρτες και πρέπει να αναφερθούν γιατί δεν είναι καθόλου προφανείς. Θα κάνω ένα συπληρωματικό πόστ αύριο στον πολύ ωραίο οδηγό του twist απο τη σκοπιά κάποιου που δεν είχε ασχοληθεί καθόλου με pstv/vita και που δεν είχα δεδομένα κάποια πράγματα.

Μόλις κατάφερα να κάνω mount το usb (το έχω σε hubάκι με το controller δυστυχώς) και μετά το copy/paste που πρότεινες βάζω το πρώτο μου vpk (το οποίο αργεί παάάάρα πολύ για τα 300mb του). Ελπίζω να τρέξει κανονικά για να πέσω να πεθάνω ήσυχος.

Ευχαριστώ πολύ για τα tips και για τον οδηγό εδώ γενικότερα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο φαίνεται να κάναμε δουλειά.

Επίσης έχω πάθει πλάκα με το library του vita. Δεν περίμενα οτι έχει βγεί τόσο πράγμα. Κρίμα που δεν είμαι φάν των jrpg αλλιώς θα είχα παιχνίδια για χρόνια...

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάθε φορα που το κλείνω πρέπει να ξαναπερνάω το hack ;Υπάρχει τρόπος να μην χρειάζεται να ξαναπερνάω το hack κάθε φορά που το κλείνω το psvita;

Επεξ/σία από CrYsTaL_NePtUnE
Δημοσ.

Κάθε φορα που το κλείνω πρέπει να ξαναπερνάω το hack ;Υπάρχει τρόπος να μην χρειάζεται να ξαναπερνάω το hack κάθε φορά που το κλείνω το psvita;

Ναι καθε φορα που το ανοιγεις πρεπει να τρεχεις ειτε το hack μεσω browser, ειτε offline μεσω email.

Δημοσ.

Εχω και εγω μια απορια και ειναι και η μονη που δεν εχω καταφερει να βρω λυση στα internets.

Ας πουμε οτι αγοραζει καποιος 2 PS TV. Στηνει εναν μεγαλο σκληρο με παιχνιδια/εφαρμογες στο 1ο.

Αν βαλει τον σκληρο στο 2ο και τον κανει mount θα δουλεψουν εκει; Η θα πρεπει να στησει 2ο σκληρο;

Πιθανοτατα οχι λογο κλειδιων και PS TV id, αλλα αν υπαρχει τετοια περιπτωση εχω αγορασει 2ο χθες! :)

Οποτε αν υπαρχει κανεις που εχει 2 ειναι ευκολο να κανει την δοκιμη και να μας πει;

Ευχαριστω!

• Moderators
Δημοσ.

Πλακα πλακα με αφορμη το ερωτημα του vste, εστω πως εχεις παιχνιδια σε memory card του vita. Αν βαλεις την καρτα απο το vita στο pstv, θα δουλευουν τα παιχνιδια? Μιλαω παντα για henkaku και στα δυο κλπ.

Επισης, εχει δοκιμασει κανεις καποιο χειριστηριο για ps3 οχι orginal να μου πει αν λειτουργει?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Προσπαθώ να κάνω τα non compatible να παίξουν, αλλα το Antiblacklist στο v1 βγάζει cannot open list launch files on ux0

Any ideas? Γενικά μέχρι τώρα μπάλες. Το να μπεί henkaku και offline installer ήταν 10 λεπτά. Απο κει και πέρα με έχει ζορίσει αρκετά.

Επίσης ενα game που είχα (και έβγαινε σαν non compatible) εξαφανιστηκε απο bubble με το database update που έκανα force όπως έλεγε το v2.

Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω; Βλέπω οτι υπάρχει κανονικά στα files του usb σαν directory.

Τζίφος.

Δημοσ.

Παιδιά βοηθήστε έναν άσχετο. Εχω κάνει τη μακακία και έχω το ίδιο psn account στο vita και στο ps4. Sto vita ειμαι με 3,60 και φυσικά δεν κανω ούτε μπορώ login sto psn. Εάν βάλω Henkakou και δεν χρησιμοποιήσω spoof κλπ κινδυνεύει το acount απο ban; Μήπως πρέπει για σιγουριά να απενεργοποιήσω το vita απ το account και να του κάνω format; Μετά θα μπορώ να του βάλω άλλο account για να μην κινδυνεύει το αρχικό μου; 

Δημοσ.

Προσπαθώ να κάνω τα non compatible να παίξουν, αλλα το Antiblacklist στο v1 βγάζει cannot open list launch files on ux0

Any ideas? Γενικά μέχρι τώρα μπάλες. Το να μπεί henkaku και offline installer ήταν 10 λεπτά. Απο κει και πέρα με έχει ζορίσει αρκετά.

Επίσης ενα game που είχα (και έβγαινε σαν non compatible) εξαφανιστηκε απο bubble με το database update που έκανα force όπως έλεγε το v2.

Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω; Βλέπω οτι υπάρχει κανονικά στα files του usb σαν directory.

Τζίφος.

Μην παιδευεσαι με το antiblacklist για V2. Το whitelist v 1.1 βαλε. Μια εγκατασταση κανεις, το τρεχεις μια φορα αφου κανεις mount και τελειωσε.

Μονο το The wolf among us δεν μου δουλεψε εως τωρα. Και ειναι μικρο το κακο γιατι το εχω απο steam μεχρι android :)

Παιδιά βοηθήστε έναν άσχετο. Εχω κάνει τη μακακία και έχω το ίδιο psn account στο vita και στο ps4. Sto vita ειμαι με 3,60 και φυσικά δεν κανω ούτε μπορώ login sto psn. Εάν βάλω Henkakou και δεν χρησιμοποιήσω spoof κλπ κινδυνεύει το acount απο ban; Μήπως πρέπει για σιγουριά να απενεργοποιήσω το vita απ το account και να του κάνω format; Μετά θα μπορώ να του βάλω άλλο account για να μην κινδυνεύει το αρχικό μου;

Καντο de activate και format και στην συνεχεια activate με νεο account.

Η αυτο η μενεις μονιμα offline. Με την Sony ποτε δεν ξερεις.

Προσοχη βεβαια το de activate να το κανεις με spoofed 3.60 firmware (να φαινεται σαν 3.63) και αυτο γιατι αλλιως πρεπει να κανεις update στο τελευταιο firmware για να γινει.

Οταν ειχα πουλησει το Vita μου ειχα αναγκαστει να το κανω update σε 3.61 προκειμενου να το κανω de activate για να το δωσω.

Οποτε αν σου ζητησει επισημο update απο την sony προκειμενου να γινει de activate κρατα το offline.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Οταν λεμε μονιμα offline εννούμε να μην μπω psn σωστά; Πάντως νομίζω deactivate μπορεί να γινει και απο το PC μπαίνοντας απο κει στο account toy psn.

Anyway σε περίπτωση format και activation με νέο account δε θα μου ζητήσει συνδεση στο psn και άρα αναβάθμιση σε 3,63;

Δημοσ.

Αν γινεται απο PC εισαι μια χαρα. Με το Henkaku ενεργοποιημενο γινεται spoofed το 3.63 οποτε συνδεεσαι μια χαρα στο PSN. Μην σε αγχωνει αυτο.

Επισης πιστευω λογο αυτου οτι μπορεις να το κανεις deactivate και απο το Vita. Δοκιμασε το και αν σου ζητησει update απο την Sony τοτε μην το κανεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης αν ήθελες να κάνεις και λίγο elaborate στην αναγκαιότητα του whitelist/adrenaline μιας και δεν αναφέρονται στον οδηγό αν δεν κάνω λάθος. Εγώ έβαλα ένα antiblacklist βλέποντας έναν άλλο οδηγό. Τρέχοντας το βλέπω οτι δίνει επιλογές για patch v1 v2 αλλα δεν προχώρησα σε κάτι για να μη κάνω πατάτα.

Ο οδηγός φτιάχτηκε αποκλειστικά για το πως να ξεκινήσουμε το Henkaku ώστε περισσότερος κόσμος να γνωρίσει την homebrew σκηνή του PSVita / PSTV. Οτιδήποτε έχει σχέση με επιπλέον software αναφέρεται μέσα στα post, εφόσων αυτό είναι σημαντικό βέβαια. Ασχολούμαι με την homebrew σκηνη του psvita από τις εποχες του rejuvenate (κανε μια αναζητηση για rejuvenate στις αγγελίες του insomnia πχ) και θα μπορούσα εύκολα να φτιάξω τον απολυτο οδηγο στο διαδικτυο και δεν βρίσκω και λόγο γιατί να μην το θέλω, αλλά το προβλημα είναι πως δεν μπορώ να κανω edit το αρχικο μου post όποτε το θέλω οπότε αποφάσισα να το αφήσω ως έχει όταν κάλυψα κάθε περίπτωση για το τρέξιμο του Henkaku. Αναφορά για την whitelist έχει γίνει πάντως, έστω με λίγο διαφορετικό τρόπο!!.

Είναι πολλές οι λεπτομέρειες όσον αφορά τα mount κτλ που είναι διάσπαρτες και πρέπει να αναφερθούν γιατί δεν είναι καθόλου προφανείς. Θα κάνω ένα συπληρωματικό πόστ αύριο στον πολύ ωραίο οδηγό του twist απο τη σκοπιά κάποιου που δεν είχε ασχοληθεί καθόλου με pstv/vita και που δεν είχα δεδομένα κάποια πράγματα.

Διάβασε το παραπάνω.. Και ευχαριστώ!  :-D

Ας πουμε οτι αγοραζει καποιος 2 PS TV. Στηνει εναν μεγαλο σκληρο με παιχνιδια/εφαρμογες στο 1ο.

Αν βαλει τον σκληρο στο 2ο και τον κανει mount θα δουλεψουν εκει; Η θα πρεπει να στησει 2ο σκληρο;

Μπορεί αν είναι με το ίδιο PSN.

1) Πλακα πλακα με αφορμη το ερωτημα του vste, εστω πως εχεις παιχνιδια σε memory card του vita. Αν βαλεις την καρτα απο το vita στο pstv, θα δουλευουν τα παιχνιδια? Μιλαω παντα για henkaku και στα δυο κλπ.

2) Επισης, εχει δοκιμασει κανεις καποιο χειριστηριο για ps3 οχι orginal να μου πει αν λειτουργει?

1) Θα δουλεύουν αν είναι στο ίδιο PSN οι 2 συσκευές.

2) Δεν έχω δοκιμάσει αλλά λειτουργούν, έχω διαβάσει πάρα πολλά ανάλογα post από άτομα που έχουν δοκιμάσει.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Το pstv τα σπαει παντως μου αρεσει πολυ και για το μεγεθος του εχει αρκετα καλα γραφηκα στην τηλεοραση.

Απλα εν τελει εκανα μλκ που δεν πηρα το πακετο με το ds4 .......

Για δωσε κανενα συνδεσμο, που και ποσο;

Δημοσ.

Κυκλοφόρησε η 2η έκδοση του Adrenaline.

Κατέβασμα από εδώ.

- Changelog v2
  - Added 64MB RAM support for homebrews.
  - Added ability to use the 'ur0:' partition as Memory Stick.
  - Added Advanced AA filter (disable 'Smooth Graphics' for that filter).
  - Added ability to change smooth graphics (GPU internal bilinear filter).
  - Added ability to change screen size (2.0x, 1.75x, 1.5x, 1.25x, 1.0x).
  - Fixed sound issue in 'MotorStorm' and some other games.
  - Fixed bug where 'ms0:/MUSIC' and 'ms0:/PICTURE' were not found in XMB.
  - Fixed bug where changing options in the official settings menu didn't have any effect.

Ο φάκελος adrenaline πάει πλέον στο ux0 και όχι στο ux0:/pspemu

Αν έχετε ήδη την προηγούμενη έκδοση, παίρνετε τον φάκελο adrenaline από το ux0:/pspemu και τον πάτε στο ux0. Από το link επανω κατεβάζετε και μεταφέρετε τα adrenaline.skprx και adrenaline.suprx και τα βάζετε πάνω από τα παλιά αρχεία. Επίσης ανοίγετε το config.txt στον φάκελο ux0:/tai και διορθώνετε την τοποθεσία των παραπάνω 2 αρχείων ώστε να δείχνει πλέον στο ux0:/adrenaline.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...