Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασε το ιδιο επαθα με το vita μου.Επαθα εγκεφαλικο οταν ειδα το 3,63.Εκανα reboot και εφτιαξε.

Αυτο που λεγετε οτι αρχες απριλιου κατι καλο θα βγει για το vita τι μπορει να ειναι?

Αφπυ κανρο spoof σε 3.63 καντε το disable αν δεν το θελεται μεσα απο τις ρυθμίσεις του henkaku
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ότι στικακι δοκίμασα δε το βλέπει στο ps tv. Fat32 ntfc exfat τα βλέπει όλα?

Θα συνδέσεις το στικάκι στο ps tv όταν έχεις ανοίξει το vitashell και θα κάνεις mount

• Like 1
Δημοσ.

Ότι στικακι δοκίμασα δε το βλέπει στο ps tv. Fat32 ntfc exfat τα βλέπει όλα?

fat32 kai xfat μονο

Επισης οταν εισαι στο vitashell πατας τριγωνο κανεις πρωτα mount το om...την δςυτερη επιλογη τελος παντων και αφου το κανει μετα ξαναπατας τριγωνο και σου βγάζει την επιλογη mount usb.

Και επαναληψη οποτε το κλείνεις γιαυτο παντα σε standby mode μιας και ενεργειακα ειναι μηδαμινό το κόστος

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να ασχοληθώ παραπάνω με το θέμα του ps vita/tv hacking.

Μην έχουμε μόνο το 3ds. :P

Ελπίζω μόνο να πάρω το ps tv κάποια στιγμή (ναι, ξέρω για την "προσφορά" στα 30€).

Δημοσ.

Λοιπόν είχαν σπάσει τα νεύρα μου με το ftp. Δεν έκανε με τίποτα copy το vitashell. 

Απο ότι φάνηκε το molecular είχε access μόνο στο ux0:/data/

Οπότε όταν θέλουμε να βάλουμε το vitashell απο ftp το πετάμε μεσα στο data και το τρέχουμε απο εκεί

Had same problem turns out it is limitation of molecularShell compared to vitaShell, it doesn't let you upload anywhere, only into ux0:/data/, you have to upload there.

If you need to upload to elsewhere (for maidump, etc.) the steps are following:

1. Download last version of vitaShell vpk @ https://github.com/TheOfficialFloW/VitaShell/releases
  2. Upload it through molecularShell FTP to /data/, install it
  3. Enable unsafe homebrew in molecularShell (in start button menu)
  4. Run vitaShell, now you have full access to file system

Τώρα έχω σκαλώσει στο switchkaku. Προσπαθώ να βάλω και την offline επιλογή.

Έχω κάνει Install. Έχω ανοίξει το app και όταν πατάω τρίγωνο μου βγάζει Failed to open the mail.db database: disk IO error

εδιτ¨: Ωπα τώρα είδα οτι και άλλος είχε το ίδιο πρόβλημα στην προηγούμενη σελίδα. Δοκιμάζω..

Δημοσ.

Το SwitchKaku κακως το εβαλα στον οδηγο μιας και ειναι αρκετα πιο πολυπλοκο στην χρηση του απο τον απλό offline installer, αλλά εκείνο είχα συνηθίσει να χρησιμοποιώ.

Όσο για το VitaShell, μπορεις το VitaShell.vpk να το μετονομασεις σε VitaShell.mp4 και να το στειλεις με τον content manager στην συσκευη (κανονικά δηλαδή, με usb / wifi), θα το βρεις στον φακελο ux0:/video. Το μετονομαζεις πισω σε VitaShell.vpk με τον Molecular και το κανεις install.

• Like 1
Δημοσ.

Τέλος και με τον offline installer. Όλα καλά με το mail αν και μου έβγαλε λίγο την πίστη.

Τώρα μένει να μπεί κάνα rom και κάνας emu για να δούμε τι ψάρια πιάνει αυτή η ιστορία.

Έχω λίγο μια gray area στο πως πρέπει να μπαίνουν τα backups κτλ αλλα θα το βρώ φαντάζομαι. Αν έχω το .vpk?? στο φλασάκι και το τρέξω απο εκεί, θα το κάνει εγκατάσταση εκεί; Μετά μπορούμε να το σβήσουμε άφοβα; Είναι σα το 3ds που κάνεις εγκατάσταση και μετά σβήνεις;

Επίσης πως στο κέρατο κλείνουμε εντελώς εφαρμογές; Μου δίνει την αίσθηση οτι γίνεται απο την πάνω δεξια γωνία αν έχεις psvita. Αλλα στο tv; Ότι και να πατήσω, δεν...

Δημοσ.

τζιφος 2 παιχνιδια που εβαλα gravity rush, silent hill book of memories μου βγαζει "this application cannot be used with this system"

μαλλον δεν κανουν για pstv 

Δημοσ.

Τέλος και με τον offline installer. Όλα καλά με το mail αν και μου έβγαλε λίγο την πίστη.

Τώρα μένει να μπεί κάνα rom και κάνας emu για να δούμε τι ψάρια πιάνει αυτή η ιστορία.

Έχω λίγο μια gray area στο πως πρέπει να μπαίνουν τα backups κτλ αλλα θα το βρώ φαντάζομαι. Αν έχω το .vpk?? στο φλασάκι και το τρέξω απο εκεί, θα το κάνει εγκατάσταση εκεί; Μετά μπορούμε να το σβήσουμε άφοβα; Είναι σα το 3ds που κάνεις εγκατάσταση και μετά σβήνεις;

Επίσης πως στο κέρατο κλείνουμε εντελώς εφαρμογές; Μου δίνει την αίσθηση οτι γίνεται απο την πάνω δεξια γωνία αν έχεις psvita. Αλλα στο tv; Ότι και να πατήσω, δεν...

Για να κλεισεις εφαρμογες πρεπει να πατησεις μια φορα το PS button και στην συνεχεια να πατησεις τον κυκλο απο τα πληκτρα.

Για να εγκαταστησεις εφαρμογες στο usb stick πρεπει να το κανεις mount σαν UX0: μεσω του Vitashell. Μετα οτι εγκατασταση κανεις παει εκει. Φυσικα καθε ενα vpk που εγκαθιστας το σβηνεις μετα απι την μνημη του usb.

Μια συμβουλη: Βαλτε στην εσωτερικη μνημη τα απολυτως απαραιτητα. Αυτα κατα την γνωμη μου ειναι τα: vita shell, offline henkaku, adrenaline, whitelist.

Στην συνεχεια ανοιξτε το Vitashell και καντε mount το usb αλλα μην το κανετε UX0 ακομα. Πηγαιντε στο ux0 της εσωτερικης μνημης πατηστε τριγωνο και διαλεξτε το select all και μετα το copy.

Στην συνεχεια πηγαιντε στο usb και καντε paste στο root.

Μετα καντε το usb mount σαν ux0.

Τωρα καθε φορα που ανοιγετε το μηχανημα τρεχετε henkaku και στην συνεχεια ανοιγετε vitashell -> mount usb -> mount usb as ux0. Και κανετε ολες τις υπολοιπες εγκαταστασεις εκει.

τζιφος 2 παιχνιδια που εβαλα gravity rush, silent hill book of memories μου βγαζει "this application cannot be used with this system"

μαλλον δεν κανουν για pstv

Πρεπει να εγκαταστησεις το whitelister vpk. Θα δοθλευπυν σχεδον ολα απλα λιγα παιχνιδια δεν θα μπορεις να τα προχωρησεις γιατι ζητανε πχ τον sensor κινησης η την καμερα. Παντως ειναι ελαχιστα αυτα. Τα περισσοτερα παιζουν μια χαρα.

• Like 3
Δημοσ.

Πολύ ωραίος. 

Τώρα μένει να βγάλω άκρη με τα maomao  αρχεία που βρίσκω απο μερικές πηγές. Τα vpk φαίνονται αρκετά straightforward. Τα τρέχεις και γίνονται install. Απο τη στιγμή που γίνεται το install, μετά μπορούμε άφοβα να σβήσουμε το vpk ε; (ειναι αργά και είμαι τυφλός)

Το πιο σημαντικό πρόβλημα που εχω παρόλα αυτά είναι οτι δεν ψήνεται να δεί ασύρματα το controller. Έχω ένα sixaxis/dualshock 3 που δουλεύει κανονικότατα ασύρματα στο ps3. Στο psvita όμως παίζει μόνο με καλώδιο. Δε βλέπω να έχει κάποιο τρόπο να το κάνω pair και έτσι καταλαμβάνει τη μοναδική usb θύρα της συσκευής. Έτσι και με τα καλώδια πρέπει να μπλέκω, αλλα δεν έχω και ελεύθερο slot για να βάλω μεγαλύτερο usb :\

Επίσης αν ήθελες να κάνεις και λίγο elaborate στην αναγκαιότητα του whitelist/adrenaline μιας και δεν αναφέρονται στον οδηγό αν δεν κάνω λάθος. Εγώ έβαλα ένα antiblacklist βλέποντας έναν άλλο οδηγό. Τρέχοντας το βλέπω οτι δίνει επιλογές για patch v1 v2 αλλα δεν προχώρησα σε κάτι για να μη κάνω πατάτα.

Δημοσ.

Το pstv τα σπαει παντως μου αρεσει πολυ και για το μεγεθος του εχει αρκετα καλα γραφηκα στην τηλεοραση.

Απλα εν τελει εκανα μλκ που δεν πηρα το πακετο με το ds4 .......

Λοιπον ρωταω και εγω αν ξερει καποιος πως θα μπορω να εχω mount ρο φλασακι αλλα και μια usb ελεύθερη σε περίπτωσή που χρησιμοποιείται αλλο χειριστήριο με καλωδιο , προφανως με καποιο hub αλλα κανουν ολα?

Το pstv τα σπαει παντως μου αρεσει πολυ και για το μεγεθος του εχει αρκετα καλα γραφηκα στην τηλεοραση.

Απλα εν τελει εκανα μλκ που δεν πηρα το πακετο με το ds4 .......

Λοιπον ρωταω και εγω αν ξερει καποιος πως θα μπορω να εχω mount ρο φλασακι αλλα και μια usb ελεύθερη σε περίπτωσή που χρησιμοποιείται αλλο χειριστήριο με καλωδιο , προφανως με καποιο hub αλλα κανουν ολα?

Το whiteinstaller απλα το υρεχεις δςν κανεις κατι αλλο?
Δημοσ.

Πολύ ωραίος. 

Τώρα μένει να βγάλω άκρη με τα maomao  αρχεία που βρίσκω απο μερικές πηγές. Τα vpk φαίνονται αρκετά straightforward. Τα τρέχεις και γίνονται install. Απο τη στιγμή που γίνεται το install, μετά μπορούμε άφοβα να σβήσουμε το vpk ε; (ειναι αργά και είμαι τυφλός)

Το πιο σημαντικό πρόβλημα που εχω παρόλα αυτά είναι οτι δεν ψήνεται να δεί ασύρματα το controller. Έχω ένα sixaxis/dualshock 3 που δουλεύει κανονικότατα ασύρματα στο ps3. Στο psvita όμως παίζει μόνο με καλώδιο. Δε βλέπω να έχει κάποιο τρόπο να το κάνω pair και έτσι καταλαμβάνει τη μοναδική usb θύρα της συσκευής. Έτσι και με τα καλώδια πρέπει να μπλέκω, αλλα δεν έχω και ελεύθερο slot για να βάλω μεγαλύτερο usb :\

Επίσης αν ήθελες να κάνεις και λίγο elaborate στην αναγκαιότητα του whitelist/adrenaline μιας και δεν αναφέρονται στον οδηγό αν δεν κάνω λάθος. Εγώ έβαλα ένα antiblacklist βλέποντας έναν άλλο οδηγό. Τρέχοντας το βλέπω οτι δίνει επιλογές για patch v1 v2 αλλα δεν προχώρησα σε κάτι για να μη κάνω πατάτα.

Το Ps tv εχει μαρκαρισμενα τα παιχνιδια που χρησιμοποιούν πραγματα του PS Vita οπως touch, camera η sensor. Και οταν πας να τα τρεξεις σου βγαζει μυνημα οτι δεν ειναι συμβατα.

Με το whitelist vpk (ψαχτο ετσι) παρακμπτεται αυτος ο ελεγχος και τρεχουν ολα. Τα περισσοτερα δε μιας και το PSTV κανει emulate το touch τρεχουν μια χαρα. Με το που ανοιξεις το PS TV και κανεις τα mounts, κλπ απλως το τρεχεις μια φορα και εισαι ετοιμος.

Το adrenaline ειναι ο PSP emulator. Για να τον εγκαταστησεις κατεβαζεις το adrenaline easy installer, κανεις activate το PSTV στο PSN Network χρησιμοποιωντας ενα καινουριο email account (ωστα να μην σε πειραξει αν φαει ban) και στην συνεχεια αυτο σου εγκαθιστα τον PSP emulator μαζι με custom firmware.

Αν δεν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια του PSP απλα παρελειψε το.

Περιεργο για το dual shock γιατι και εγω του PS3 χρησιμοποιω και το εχω βαλει μονο μια φορα με καλωδιο να κανει pair. Απο τοτε το δουλευω με bluetooth.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...