Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω θέμα με antiblack list

Έχουμε κάποιο οδηγό ?

Για ποιο firmware? Δεν χρειαζεσαι οδηγο για το 3.60, ενα vpk περνάς.

Αν είσαι σε μεγαλύτερο firmware, κοιτάς εδώ.

Yep. Με Adrenaline.

Και με ARK. Το ARK μάλιστα λένε πως έχει καλύτερη συμβατότητα.

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ξερω αν λεμε το ιδιο αλλα το custom firmware M33 (του PSP) κλείνει 10 χρόνια και ενας απο τους προγραμματιστές του εχει πει πως αναμενεται μια εκπληξη για το psp (που οπως λεει θα επιρρεασει και το PSVita)

καμια customια  :)

Δημοσ.

πηρα το ps tv και προσπαθω να περασω τον offline installer αλλα παιρνω μηνυμα σφαλματος παντα.δεν με αφηνει να το κανω.το μηνυμα που βγαζει ειναι

unistalling the exploit...

failed to open the mail.db database: disk I/0 error

εχω κανει restart εχω τσεκαρει αν τρεχει η εφαρμογη του mail αλλα παντα το ιδιο σφαλμα.

καμια ιδεα?

Δημοσ.

πηρα το ps tv και προσπαθω να περασω τον offline installer αλλα παιρνω μηνυμα σφαλματος παντα.δεν με αφηνει να το κανω.το μηνυμα που βγαζει ειναι

unistalling the exploit...

failed to open the mail.db database: disk I/0 error

εχω κανει restart εχω τσεκαρει αν τρεχει η εφαρμογη του mail αλλα παντα το ιδιο σφαλμα.

καμια ιδεα?

Δοκιμασε να σεταρεις πρωτα εναν ψευτικο email account στην εφαρμογη email.

Βαλε imap, κλπ οτι να ναι απλα για να σου το σεταρει.

• Like 1
Δημοσ.

πήρα σήμερα το PS TV και έκανα αναβάθμιση σε 3.60 από 3.20 που είχε. Τώρα πάω να βάλω το Henkaku με τον browser και βγάζει συνεχώς Cannot display the page (C2-14921-7). Το έσβησα το ξανάναψα πάλι το ίδιο error. βγάζει Ο browser οπουδήποτε αλλού μπαίνει κανονικά, καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Διαγραφή των cookies, επανεκκινηση και ξαναδοκιμασε..

Ευχαριστώ, δούλεψε

Δημοσ.

Δοκιμασε να σεταρεις πρωτα εναν ψευτικο email account στην εφαρμογη email.

Βαλε imap, κλπ οτι να ναι απλα για να σου το σεταρει.

τελικα δουλεψε ετσι

Άνοιξε τον Molecular Shell και βαλε στο On το Enable Unsafe Homebrew.

το εχω κανει αυτο.

το προβλημα που εχωτωρα ειναι οτι δεν δουλευει ο offline installer.εχω προσπαθησει πανω απο 10 φορες αλλα η εφαρμογη του μειλ βγαζει παντα σφαλμα.

Δημοσ.

τελικα δουλεψε ετσι

το εχω κανει αυτο.

το προβλημα που εχωτωρα ειναι οτι δεν δουλευει ο offline installer.εχω προσπαθησει πανω απο 10 φορες αλλα η εφαρμογη του μειλ βγαζει παντα σφαλμα.

πιστευα οτι θα το ειχες κανει αυτο γιατι νομιζω στο αναφερει ο offline installer ότι πρεπει να κανεις εναν τυπικο λογαριασμο (απλα πατάς στο add email account και βγαινεις, δεν χρειαζεται καν να πληκτρολογησεις το παραμικρο). 

την εγκατασταση δηλαδη με τον offline installer την εκανες; σε εμενα εχει επιτυχια 1 στις 2 φορες (σπανιοτερα μία στις τρεις). εχω προσεξει πως αν εισαι offline με το ανοιγμα του psvita πιανει πιο συχνα.

Δημοσ.

πιστευα οτι θα το ειχες κανει αυτο γιατι νομιζω στο αναφερει ο offline installer ότι πρεπει να κανεις εναν τυπικο λογαριασμο (απλα πατάς στο add email account και βγαινεις, δεν χρειαζεται καν να πληκτρολογησεις το παραμικρο). 

την εγκατασταση δηλαδη με τον offline installer την εκανες; σε εμενα εχει επιτυχια 1 στις 2 φορες (σπανιοτερα μία στις τρεις). εχω προσεξει πως αν εισαι offline με το ανοιγμα του psvita πιανει πιο συχνα.

1 στις 6-7 φορες δουλευει το offline

αλλη μια ερωτηση.παιχνιδια πως εγκαθιστουμε σε αυτο?εχω κατεβασει τα 3 που δινει δωρεαν απο το psn store και εχω τωρα καπου 100mb διαθεσιμα στη μνημη του.αν βαλω το παιχνιδι στο στικακι που θα εγκατασταθει?

επισης εχω καποια παιχνιδια του psp.πως μπορω να τα περασω και αυτα?συγχωρεστε τις αποριες μου αλλα το εχω διαβασει 2 φορες το thread και δεν εχω ξεκαθαρισει ακομα τι γινεται με αυτο.ειναι η πρωτη μου επαφη με αυτο.συνηθως πειραζω κονσολες της nintendo

Δημοσ.

Αν τα βαλεις στο στικακι θα εγκατασταθουν.. στο στικακι! Το στικακι παιρνει την θεση της καρτας μνημης.

Για τα παιχνιδια του PSP περασε το Adrenaline ή το ARK.

Τα παιχνίδια μπαίνουν στο ιδιο μέρος που τα εβαζες και στο PSP (ο φάκελος ux0:/pspemu παιζει τον ρόλο της κάρτας μνήμης του PSP)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν τα βαλεις στο στικακι θα εγκατασταθουν.. στο στικακι! Το στικακι παιρνει την θεση της καρτας μνημης.

Για τα παιχνιδια του PSP περασε το Adrenaline ή το ARK.

Τα παιχνίδια μπαίνουν στο ιδιο μέρος που τα εβαζες και στο PSP (ο φάκελος ux0:/pspemu παιζει τον ρόλο της κάρτας μνήμης του PSP)

για να εγκατασταθουν στο στικακι πρεπει να γινει mount σαν ux:0 ? δεν γινεται αλλιως?

Επεξ/σία από astrea966
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...