Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα να παίξω το uncharted στο ps tv ξεκινάει μια χαρά αλλά μου λέει touch to start Πως το κάνω αυτό που Εγώ χρησιμοποιώ το χειριστήριο του ps3

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όταν λες IP ban τι εννοείς;

Ότι δεν μπορούν να μπουν PSN με την συγκεκριμένη IP?

Γιατί αν είναι έτσι δεν είναι και τόσο μεγάλο κακό.

Ναι αυτό εννοώ. Μικρό το κακό αλλά είναι τα πρώτα ban από την εμφανιση του Henkaku και δεν ξέρω τι μπορεί να ακολουθήσει.

Πήγα να παίξω το uncharted στο ps tv ξεκινάει μια χαρά αλλά μου λέει touch to start Πως το κάνω αυτό που Εγώ χρησιμοποιώ το χειριστήριο του ps3

Δοκιμασες το start;! Γιατι εχω την εντυπωση πως δεν χρησιμοποιησα ποτέ την αφή στο PSVita για να ξεκινήσω το παιχνίδι. Το ξεχνάς το Uncharted βεβαια, χρειαζεσαι την κάμερα του psvita για να το ολοκληρωσεις, θα φτασεις σε σημειο που δεν θα μπορεις να προχωρησεις με το pstv.

Δημοσ.

Εναλλακτικά πατάς L3 σου βγάζει ένα χεράκι που το χρησιμοποιείς σαν touch

Με R3 έχεις και το πίσω touch.

Δημοσ.

Όταν πατάς τον αριστερό μοχλό σου βγάζει ένα σαν Pointer και κάνει τη δουλειά του touchpad μπροστινού και πισω αντίστοιχα στο

Ps3 controller που έχω . Με το whitelist νομίζω τρέχουν όλα τουλάχιστον οσα δοκίμασα , φυσικά εαν θέλουν εκτεταμένη χρήση touchpad δεν θα έχει και νόημα ακόμα και εαν παίξουν .

Ακριβώς , καλό είναι να διαβάσουμε τα προιγούμενα post ,πριν κάνουμε κάποια ερώτηση  .

Δημοσ.

απο εικονα πως τα παει το ps tv? λεω να το παρω για ενα ξαδελφακι για να παιζει φιφα ( ειδα οτι βγηκε μεχρι 15 αλλα εχουν βγαλει mod 17).Τωρα παιζει στο πσ3 μου .Επισης στα παιχνιδια υπαρχει δυνατοητα για local multiplayer ή ειναι απλα ενα emulation του vita?

ευχαριστω!

Δημοσ.

Τα γραφικά φαίνονται αρκετά καλά στην μεγάλη οθόνη, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις μερικά βίντεο στο youtube για να σχηματίσεις μια άποψη (πχ αυτό).

Έχει local multiplayer σε αρκετά παιχνίδια αρκεί αυτά να το υποστηρίζουν βέβαια (το μόνο του πλεονέκτημα εναντι του psvita κατά την γνώμη μου). Έχει και local multiplayer σε πολλους emulator.

• Like 1
Δημοσ.

Ακούστε ένα κουφό που μου έκανε το ps tv ενώ ειμουν Μέσα στο vitashell κόλλησε και βγήκα από αυτό όταν πήγα να το ανοίξω μου έβγαζε το μήνυμα που βγάζει όταν δεν τρέξεις το henkaku πάω να ανοίξω ένα παιχνίδι πάλι τα ίδια πάω ρυθμίσεις και βλέπω ότι γράφει firmware 3.63 νευριασα και το έκλεισα μετα απο μια ώρα το άνοιξα και έτρεξα το henkaku και όλα πήγαν μια χαρά πάω πάλι στις ρυθμίσεις και βλέπω ότι γράφει 3.60 8 όπως όταν είναι χακαρισμενο και φυσικά όλα λειτουργούν μια χαρά τι κουλό ήταν αυτό α και κάπου διάβασα ότι σε λίγες μέρες μπορεί να έχουμε costum firmware

Δημοσ.

Ακούστε ένα κουφό που μου έκανε το ps tv ενώ ειμουν Μέσα στο vitashell κόλλησε και βγήκα από αυτό όταν πήγα να το ανοίξω μου έβγαζε το μήνυμα που βγάζει όταν δεν τρέξεις το henkaku πάω να ανοίξω ένα παιχνίδι πάλι τα ίδια πάω ρυθμίσεις και βλέπω ότι γράφει firmware 3.63 νευριασα και το έκλεισα μετα απο μια ώρα το άνοιξα και έτρεξα το henkaku και όλα πήγαν μια χαρά πάω πάλι στις ρυθμίσεις και βλέπω ότι γράφει 3.60 8 όπως όταν είναι χακαρισμενο και φυσικά όλα λειτουργούν μια χαρά τι κουλό ήταν αυτό α και κάπου διάβασα ότι σε λίγες μέρες μπορεί να έχουμε costum firmware

Ασε το  ιδιο επαθα με το vita μου.Επαθα εγκεφαλικο οταν ειδα το 3,63.Εκανα reboot και εφτιαξε.

Αυτο που λεγετε οτι αρχες απριλιου κατι καλο θα βγει για το vita τι μπορει να ειναι?

Δημοσ.

Δεν ξερω αν λεμε το ιδιο αλλα το custom firmware M33 (του PSP) κλείνει 10 χρόνια και ενας απο τους προγραμματιστές του εχει πει πως αναμενεται μια εκπληξη για το psp (που οπως λεει θα επιρρεασει και το PSVita)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...