Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν εχω καταλαβει σωστα παιχνιδια που θελουν firmware πανω απο 3,60 δεν μπορεις να τα παιξεις σε henkaku 3,60.

Η μονη λυση να τα παιξεις ειναι με spoof 3,63, μπαινεις psn και τα αγοραζεις.Για να παιξουν πρεπει να εισαι spoof 3,63.

Aν λεω μπαρουφες ριξτε φαπες αφοβα. :-D

Δημοσ.

Για να παιξουν πρεπει να εισαι spoof  κανονικό 3,63  :P . Το  hollow realization ηθελα να δω που ειναι και σε εξωφρενικη τιμη στο psn.

Δημοσ.

psx εχετε βαλει?ακομα ειμαι δουλεια και δεν εχω μεγαλη ευχερεια να το ψαξω...λεγοντας psx εννοω σαν αυτα που δινει διαθεσιμα και τι store , οχι emulation μεσω emulation του Psp..

Αν ψάχνεις πειρατικα psp games στο psvita δεν υπαρχουν. Εχω αγορασει απο το psn μερικα και παιζουν αψογα. Απο εκει και περα πας σε ARK (σχεδόν άψογο) και Adrenaline (σχεδόν άψογο).

παιδια μια ερωτηση

τα psn games δεν μπορουμε να τα παιξουμε με henkaku??

το dying reborn  & salt and sanctuary δεν εχουν ανεβει για vita

τι παιζει?

Γενικά ναι, μπορείς.

Για παιχνίδια που θέλουν firmware ανω του 3.60 δεν μπορείς.

Αν εχω καταλαβει σωστα παιχνιδια που θελουν firmware πανω απο 3,60 δεν μπορεις να τα παιξεις σε henkaku 3,60.

Η μονη λυση να τα παιξεις ειναι με spoof 3,63, μπαινεις psn και τα αγοραζεις.Για να παιξουν πρεπει να εισαι spoof 3,63.

Aν λεω μπαρουφες ριξτε φαπες αφοβα. :-D

Δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδια 3.63 ακομα και spoof να είσαι και να τα αγορασεις. Το spoof αφορα μονο το να ξεγελασεις το psn και όχι τα παιχνιδια μιας και τα κλειδια για τα παιχνιδια ειναι εντελως αλλη υποθεση να σπασουν (τα κλειδια για το psn είναι κρυμμενα στο λεγομενο 'userland' και η ευρεση τους ειναι 'απλη' υποθεση (οσο απλο ειναι να βρεις εναν κωδικο 56 χαρακτήρων) ενώ τα κλειδια του καθε firmware βρισκονται στον f00d που ειναι το τελευταιο χαρτί του psvita). 

Το ps tv παίζει μόνο του, δε χρησιμοποιεί το ps vita?

Λειτουργεί αυΤόνομα;

Ναι λειτουργεί αυτόνομα.

• Like 1
Δημοσ.

Συνδέεται.

Απλά να ενημερώσω πως το τελευταίο 2ημερο έχω διαβάσει για πολλές περιπτώσεις ατόμων που χρησιμοποιουν το τελευταιο psn spoof του Henkaku (R8) και έχουν φάει IP Ban

• Like 2
Δημοσ.

Απλά να ενημερώσω πως το τελευταίο 2ημερο έχω διαβάσει για πολλές περιπτώσεις ατόμων που χρησιμοποιουν το τελευταιο psn spoof του Henkaku (R8) και έχουν φάει IP Ban.

Όταν λες IP ban τι εννοείς;

Ότι δεν μπορούν να μπουν PSN με την συγκεκριμένη IP?

Γιατί αν είναι έτσι δεν είναι και τόσο μεγάλο κακό.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...