Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Choutas είπε

Με μόνιμο Χακ νομίζω δεν κάνεις update. Με το spoofing στην τελευταία έκδοση δεν ξέρω πως μπορεί να κάνεις αναβάθμιση καν.

Μπορεί να σου λέω και βλακείες αλλά με το spoofing το σύστημα σε βλέπει ότι έχεις το τελευταία update.

Το παιχνίδι έβγαλε ειδοποίηση ότι υπάρχει νέα έκδοση για κατέβασμα (του παιχνιδιού) όχι firmware για την κονσόλα.αυτο ρωτάω αν μπορώ να αναβαθμίσω το παιχνίδι στη νέα του εκδοση

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, d_gkal είπε

Σε Όλα τα Vita γίνεται hack;

Πια ναι απλά αλλάζει η διαδικασία ανάλογα σε ποιο λογισμικό βρίσκεσαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Save State Plugin

O 'TheFlow' δουλεύει πάνω σε ένα νέο plugin το οποίο θα επιτρέπει να κάνουμε 'save state', ανάλογο με αυτό που υπάρχει στους emulator αλλά και στο Adrenaline.

Υπάρχει μάλιστα ένα δημοψήφισμα στο Twitter από τον ίδιο για να επιλέξουμε τι όνομα θέλουμε να έχει το plugin από 4 προτεινόμενα.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του plugin είναι άγνωστη.

Exhumed / Powerslave port

spacer.png

Είχα γράψει πιο παλιά για ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια το οποίο πλέον έχει βρει το δρόμο του και στο PS Vita με τη βοηθεία του γνωστού Rinnegatamante ο οποίος στο παρελθόν έχει κάνει αμέτρητα PC ports στη φορητή κονσόλα. Εκτός βέβαια από το VPK θα χρειαστεί να έχετε και τα δεδομένα του παιχνιδιού από την έκδοση για τους υπολογιστές.

Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο εγκατάστασης από εδώ ενώ οδηγίες έχει εδώ.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 5
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους! προσφατα πηρα ενα PS Vita 1004 και μετα απο καμποσο κοπο περασα το enso firmware στο 3.60...Περασα το hack σε sd2vita και ολα οκ...μεχρι που ηρθα ταξιδι και επεσε σε sleep mode το PSVita...και κολλαει...δεν ξαναμπαινει στο συστημα και μετα απο reboot σβηνει μονο του το χακ με αποτελεσμα να μην βλεπει το PSVita την Microsd...διαβασα οτι πρεπει να εχεις μονιμα καποιυς φακελους (......:app/PCSG90096, .....:appmeta/PCSG90096, ......license/app/PCSG90096......user/00/savedata/PCSG90096) στο σπιτι εχω κρατησει backup απο τους φακελους αλλα εδω που ηρθα δεν...υπαρχει καποιος ναμου στειλει σε zip τα περιεχομενα να τα περασω στην microSD?

επισης αυτο το θεμα ειναι γνωστο? υπαρχει work around? πρεπει να κοψω εντελως το sleep mode?

Δημοσ.

τελικα το προβλημα εχει ως εξης...σε sleep mode καποιες φορες κολλαει το VITA, μετα απο reboot, χανεται το hack...αν βγαλω και βαλω την microsd μετα απο reboot επανερχεται... ειναι γνωστο θεμα γενικα?

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, postfire είπε

ειμαι σε 3.68 πιον οδηγο να ακολουθησω?

καλυτερα να παω σε 3.73 και να βαλω h-encore2?

Μεινε εκει που εισαι, υπαρχουν ασυμβατοτητες σε firmware πανω απο 3.70... Η 3.73 δεν βλεπει το SD2Vita...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τωρα ειναι αργα 😅

πηγα σε 3.73 κανω την διαδικασια και παω να τρεξω το h -core 2 μεσα απο το vita kai mou leei cannot start the aplication you must downloaded again και μπλα μπλα

τι φταιει?

fix it

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.
1 ώρα πριν, postfire είπε

τωρα ειναι αργα 😅

πηγα σε 3.73 κανω την διαδικασια και παω να τρεξω το h -core 2 μεσα απο το vita kai mou leei cannot start the aplication you must downloaded again και μπλα μπλα

τι φταιει?

fix it

Πιθανον ειναι corrupt η εφαρμογη...ξαναπερασέ την.

Αλλα θα εχεις στην πορεια θεμα με την SD2Vita...Μετα επιστροφη στο 3.68, υπαρχουν βιντεο στο Youtube...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Guys καλημερα, εχω ενα hacked vita με Enso. Αν θελω να δωσω το Vita μου, υπαρχει τροπος να βγαλω το account μου και να μεινουν ολα ανεγγιχτα? Aλλιως τι αλλο μπορω να κανω?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, stormrain είπε

Guys καλημερα, εχω ενα hacked vita με Enso. Αν θελω να δωσω το Vita μου, υπαρχει τροπος να βγαλω το account μου και να μεινουν ολα ανεγγιχτα? Aλλιως τι αλλο μπορω να κανω?

Από όσο θυμάμαι μπαινεις στο PSN από το PC και κανείς deactivate το vita

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, manousos82003 είπε

Από όσο θυμάμαι μπαινεις στο PSN από το PC και κανείς deactivate το vita

Ευχαριστω! Δεν χρειαζεται μετα καποιο restore κλπ απο το Vita, σωστα? Απλα βαζει ο αλλος τα δικα του  στοιχεια και ειναι ετοιμος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stormrain είπε

Ευχαριστω! Δεν χρειαζεται μετα καποιο restore κλπ απο το Vita, σωστα? Απλα βαζει ο αλλος τα δικα του  στοιχεια και ειναι ετοιμος.

Αφου το κανεις deactivate, απλα κανε φορματ το vita! (θεωρητικα log out κανεις, αλλα καλου κακου καλυτερα restore)

Επεξ/σία από manousos82003
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...