Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ps vita 3,73 εγκατασταση cfw

Καλησπερα πηρα στην κτοχη μου ενα ps vita και εχω ηδη ενα psp.

Στο psp δεν αντιμετωπισα καμια δυσκολια καθως ειναι πανευκολο να εγκαταστησεις cfw.

Γνωριζουμε οδηγιες για  psvita 3,73 το τονιζω ειδα και βιντεο youtube δεν μενθουσιασαν ομως πολυ...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, gust είπε

Εγκαθιστάς το plugin 0syscall6 και είσαι κομπλέ.

https://github.com/SKGleba/0syscall6

Ιδια φάση με εσένα και εγώ πριν μία εβδομάδα.

καταρχήν ευχαριστώ, επειδη δεν το κατεχω το θεμα, μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται η εγκατάσταση;

Δημοσ.

Τα λέει όλα στο link που σου έστειλα!

Όπως και να έχει είναι απλό:

κατεβάζεις το αρχείο 0syscall6.skprx και στη συνέχεια μέσω vitashell

1) Put the plugin somewhere, preferably in ur0:tai/

στη συνέχεια βρίσκεις το αρχείο config.txt μέσω vitashell στο ur0:tai/,

2) Add a line to the currently active tai/config.txt (ux0 or, preferably, ur0) under "*KERNEL" - ur0:tai/0syscall6.skprx

μέσω vitashell επεξεργάζεσαι το αρχείο και προσθέτεις κάτω από τη γραμμή που γράφει *KERNEL, την γραμμή ur0:tai/0syscall6.skprx

3) Reboot

επανεκκίνηση

Τέλος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συγκεκριμένο plugin δε μπαίνει με το πρόγραμμα (μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το όνομα του) που κάνει εγκατάσταση τα plugins που θέλεις μόνο του?Για πιο εύκολα επειδή το παιδί λέει ότι δεν το κατέχει και πολύ. Autoplugin λέγεται τελικά το πρόγραμμα.

Επεξ/σία από kajwbtfe
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SageMarios είπε

Καλημερα , μηπως υπαρχει καποιο ευκολο guide που να σου εξηγει πως να κανεις install τα backup σε sd2vita καρτα μνημης? 

Δεν είναι τίποτα δύσκολο.Μεσω vitashell βρίσκεις το αρχείο backup σου vpk και πατώντας το select(αν θυμάμαι καλά)διαλέγεις έγκατασταση.Τοσο απλα.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Δεν είναι τίποτα δύσκολο.Μεσω vitashell βρίσκεις το αρχείο backup σου vpk και πατώντας το select(αν θυμάμαι καλά)διαλέγεις έγκατασταση.Τοσο απλα.

και εχει κατευθειαν επιλογη να το κανω  install στην sd?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SageMarios είπε

και εχει κατευθειαν επιλογη να το κανω  install στην sd?

Ναι με κάθε επιφύλαξη γιατί πάει καιρός από τότε που άνοιξα το vita..

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Ναι με κάθε επιφύλαξη γιατί πάει καιρός από τότε που άνοιξα το vita..

οκ θα το δοκιμασω οταν σχολασω απο τη δουλεια , σε ευχαριστω πολυ !

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/2/2020 στις 11:05 ΠΜ, astrea966 είπε

σε pstv με μονιμο hack σε περιπτωση που καποιο παιχνιδι πεταξει ειδοποιηση για update το κανουμε?

Με μόνιμο Χακ νομίζω δεν κάνεις update. Με το spoofing στην τελευταία έκδοση δεν ξέρω πως μπορεί να κάνεις αναβάθμιση καν.

Μπορεί να σου λέω και βλακείες αλλά με το spoofing το σύστημα σε βλέπει ότι έχεις το τελευταία update.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...