Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε

Βρήκες pstv στο Κωτσόβολο τώρα; ο.Ο

Τι τιμή;

Δεν το πήρε αυτος, αυτα τα ειχε πει ο Galaxy στην πρώτη σελίδα.

Επεξ/σία από Johnaras052005
Δημοσ.
Στις 8/11/2019 στις 11:08 ΠΜ, cupra20vt είπε

ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ, τα καταλαβα ολα πως λειτουργει το κολπο εδω με το vita. Σας ευχαριστω ολους!

Το vita γιατί τι ήθελες; Για να παίζεις η για συλλογή;

Στις 5/7/2019 στις 11:14 ΜΜ, stormrain είπε

Γκαηζ καλησπερα, επειδη σκεφτομαι να πουλησω το hacked Vita μου, πως μπορω να βγαλω το account μου? Ιδανικά χωρις να χαθει το Enso?

Δεν ξέρω εαν σου απάντησε κανεις αλλά μπορείς να κατεβάσεις το Simple Account Switcher απο τους Silca and Pina και να κάνεις ενα καινούριο Account και να το αφήσεις: https://bitbucket.org/SilicaAndPina/simpleaccountswitcher

• Confused 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Johnaras052005 είπε

Το vita γιατί τι ήθελες; Για να παίζεις η για συλλογή;

Δεν ξέρω εαν σου απάντησε κανεις αλλά μπορείς να κατεβάσεις το Simple Account Switcher απο τους Silca and Pina και να κάνεις ενα καινούριο Account και να το αφήσεις: https://bitbucket.org/SilicaAndPina/simpleaccountswitcher

Και τα δυο! βασικα ειναι το μονο που μου ελειπε απο επωνυμα handheld και δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ειχε "σπασει"

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, jumaru13 είπε

Πώς σβήνω τα παιχνίδια από τη μνήμη?Γιατί τα σβήνω από την κονσόλα άλλα η ελεύθερη μνήμη δε πέφτει?

Αρχικά πες μας πως τα σβήνεις, πατάς Δ και μετα delete; Απο το vitashell;

Επεξ/σία από Johnaras052005
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jumaru13 είπε

Όχι πατάω επάνω αρκετή ώρα κ μετά δίπλα delete 

εχεις sd2vita ή την αυθεντική κάρτα;

Αναλόγως πόσο μεγάλο είναι το παιχνίδι, τωρα δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα μπορεί να έχεις, εαν δεν εχεις κατι συμαντικό ή που να θέλεις πολυ μπορεις να δοκιμάσεις να κάνεις ενα format την κάρτα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jumaru13 είπε

Την αυθεντική έχω 

δεν ξερω, μπορεί να ξέρει κάποιος αλλος απο εδω, εγω θα σου ελεγα εαν θες να την κάνεις ενα format

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, jumaru13 είπε

Την αυθεντική έχω 

σβήσε το ps vita ,και παρά συνεχόμενα R το ps button και το power button και θα σε βγάλει στο safe mode και επέλεξε το rebuild database

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...