Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Να ρωτήσω κάτι - μόλις πήρα ένα PS Vita με FW 3.70. Είχε γίνει hacked με Trinity, αλλά το έκανα επαναφορά να περάσω το δικό μου ID, χωρίς να του κάνω αναβάθμιση. Για να κάνω το hack πάλι όμως πρέπει να συνδεθώ στο PS Store και να κατεβάσω ένα PSP game. Μου ζητάει update όμως. Υπάρχει τρόπος να το παρακάμψω; Να το εγκαταστήσω κατευθείαν στην κάρτα κάπως;

Δημοσ.
Στις 18/8/2019 στις 9:49 ΜΜ, kiko33gr είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Να ρωτήσω κάτι - μόλις πήρα ένα PS Vita με FW 3.70. Είχε γίνει hacked με Trinity, αλλά το έκανα επαναφορά να περάσω το δικό μου ID, χωρίς να του κάνω αναβάθμιση. Για να κάνω το hack πάλι όμως πρέπει να συνδεθώ στο PS Store και να κατεβάσω ένα PSP game. Μου ζητάει update όμως. Υπάρχει τρόπος να το παρακάμψω; Να το εγκαταστήσω κατευθείαν στην κάρτα κάπως;

Να απαντήσω μόνος μου, μήπως βοηθήσω κανέναν - ακολουθώντας τον οδηγό εδώ:

https://vita.hacks.guide/preparing-for-trinity

Έπρεπε να απενεργοποιήσω τα Updates και μετά να αλλάξω το DNS του WiFi. Μετά μπήκα στο store κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα μπορει να με βοηθησει καποιος με.το εξης θεμα : σε ενα ps vita με cfw πως μπορω να παιξω τα "νομιμα" αντιγραφα των παιχνιδιων μου ; Ποια ειναι η διαδικασια ; Δεν εχω βγαλει ακρη ακομα

Δημοσ.

Είναι απλό.Αφου έχεις τελειώσει με το backup των παιχνιδιών σου,είτε τα μεταφέρεις στην sd και τα κάνεις από εκεί install μέσω vitashell η παλι μέσω vitashell και usb σύνδεση τα κάνεις install μέσω του PC σου.Ολα αυτά βέβαια αφού έχεις τελειώσει με το θέμα του cfw.

• Like 1
Δημοσ.

Βγήκε Henkaku για το 3.71

Δηλαδή τι παιχνίδια έχουν βγει και θα βγουν για το 3.71 και χρειαζόταν; Μετά το Secret Of Mana δεν ενθουσιάστηκα με κανέναν.

Δημοσ.

Βγήκε για αυτούς που είχαν το τελευταίο firmware.

Βέβαια δεν κράτησε για πολύ γιατί μόλις λίγες ώρες μετά την εμφάνιση του h-encore² όπως ονομάζεται, η Sony έβγαλε το firmware 3.72 που κλείνει  και αυτό το κενό.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Βγήκε για αυτούς που είχαν το τελευταίο firmware.

Βέβαια δεν κράτησε για πολύ γιατί μόλις λίγες ώρες μετά την εμφάνιση του h-encore² όπως ονομάζεται, η Sony έβγαλε το firmware 3.72 που κλείνει  και αυτό το κενό.

άρα το χακ καλύτερα να έβγαινε όταν η κονσόλα θα ήταν επίσημα νεκρή και από τίτλους και από support από την Σόνυ.

Με το χακ εκείνο απλά κάποιος που ήταν σε 3,71 είχε ένα χρονικό περιθώριο να βάλει το χακ ή να κάνει downgrade. Τώρα ίσως να μην βγεί άλλο χακ και να μην είναι το τελευταίο firmware exploitable άρα όποιος κάνει update θα έχει unhackable κονσόλα για πάντα.

Εντάξει το παλικάρι έστησε όλη την σκηνή και τον σέβομαι αλλά αν δεν έχει άλλο χακ στο συρτάρι έκανε πατάτα.

Δημοσ.

Ψαχνει ακόμα για exploits.

Έχει στήσει και σελίδα με οδηγίες για όποιον θέλει να βοηθήσει.

Εγώ στο 3.60 το έχω αφήσει από τότε που βγήκε το πρώτο Henkaku, και γενικά είναι τόσο φθηνό να το πάρεις μεταχειρισμένο που δεν αξίζει να περιμένει κάποιος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πιστευω θα βγει μ το ps5 μεγαλο update στο vita που θα το αφηνει να κανει remote play στa 720-1080.γιαυτο ακομα ασχολουντε μ το psvita.

Επεξ/σία από soundou
Δημοσ.
8 ώρες πριν, soundou είπε

Εγω πιστευω θα βγει μ το ps5 μεγαλο update στο vita που θα το αφηνει να κανει remote play στa 720-1080.γιαυτο ακομα ασχολουντε μ το psvita.

Καλή υπηρεσία για τους φανατικούς του Βίτα αλλά διαφωνώ ότι η Sony θα κάτσει να ασχοληθεί. Το Βίτα βρίσκεται εκτός παραγωγής και ότι υπάρχει στην αγορά θα έχει πουληθεί μέχρι να βγει το PS5 το θεωρώ δύσκολο να βγει τέτοιο feature όταν δεν θα δίνεται σε κάποιον να αγοράσει ένα καινούργιο Βίτα για να το εκμεταλλευτεί. Επαναλαμβάνω το Βίτα είναι εκτός παραγωγής.

Και επίσης το Βίτα στριμάρει και το PS3 αλλά απαίσια ποτέ δεν ασχολήθηκαν με το φτιάξουν να δουλεύει σωστά. Δυσπιστώ ότι θα βάλουν κώλο κάτω να δώσουν τέτοιο feature για 5

Δημοσ.

Kοιταξε θεωρητικα δεν θα ειναι αποκληστικο.εφοσον βγηκε για ios θα βγει κ για android το share play.Απλα θα κανει κ το vita σαν συμπληρωματικο.Αν δεν κανω λαθος τα ios παιζουν μονο wifi ενω με το vita παιζω απο 200χλμ αποσταση.Δεν ξερω εγω πιστευω δεν πεθαινει το vita απο την στιγμη που το patcharoun αμεσως.υπαρχουν σχεδια γιαυτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...