Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πρώτη έκδοση είχε αρκετά προβλήματα με το καλώδιο άμα έχει φθαρεί πολύ άλλαξε το , από haking σε vita δεν έχω ασχοληθεί ,αλλά σαν κονσόλα έχει αρκετά παιχνίδια να παίξεις και πλέον τα βρίσκεις σε καλές τιμές 

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 15/5/2019 στις 7:57 ΜΜ, NEKROMA είπε

Η πρώτη έκδοση είχε αρκετά προβλήματα με το καλώδιο άμα έχει φθαρεί πολύ άλλαξε το , από haking σε vita δεν έχω ασχοληθεί ,αλλά σαν κονσόλα έχει αρκετά παιχνίδια να παίξεις και πλέον τα βρίσκεις σε καλές τιμές 

Και εγω αυτο νμζ εχω κανει update την εκδοση σε 3.70 και εχω κανει γενικα καλυτερο το ps vita! Στο μελλον μπορει να αλλαξω και θυρα οπου φορτιζει

Δημοσ.

Καλησπέρα.  Αγόρασα προσφατα μια sd2vita. Εκανα κανονικα τη διαδικασια μεσω Autoplugin και ενω το psvita αναγνωριζει την sd2vita, στο vitashell δεν μου βγαζει την επεκταση της μνημης στο ux0. εχω κανει τα παντα και παλι τιποτα. εχω απελπιστει. το psvita λειτουργει σε 3.60 henkaku enzo. δοκιμασα και δευτερη micro sd μηπως ηταν εκει το προβλημα ααλλα και παλι τιποτα. οποιος εχει την παραμικρη ιδεα ας το πει. εχω κανει ακομα και restore, rebuild database κλπ και παλι τιποτα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στην πρώτη σελίδα που έχει γραφτεί πριν 2 χρόνια λέει: Το Henkaku θα πρέπει να το ξαναπερνάμε κάθε φορά που κλείνουμε εντελώς την συσκευή.

Αυτό ισχύει ακόμα ή έχει βρεθεί κάποιος μόνιμος τρόπος;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, George! είπε

Στην πρώτη σελίδα που έχει γραφτεί πριν 2 χρόνια λέει: Το Henkaku θα πρέπει να το ξαναπερνάμε κάθε φορά που κλείνουμε εντελώς την συσκευή.

Αυτό ισχύει ακόμα ή έχει βρεθεί κάποιος μόνιμος τρόπος;

Συμβουλη: πριν κανεις οτιδήποτε, αφιερωσε μια ωριτσα να διαβασεις ολο το θρεντ και κρατα καπου σημειωμένες τις σελιδες στις οποιες αναφέρεται κατι καινουριο η αυτά που θεωρεις ότι χρειαζεσαι για να προχωρήσεις. Και ισχυει αυτό που ειπε ο φιλος, στην 3.60 που εισαι θα περασεις το μονιμο Henkaku Enzo.

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχω φτάσει στην 45 σελίδα και μου έχουν βγει τα μάτια..μήπως όλα όσα πρέπει να κάνω είναι αυτά που φαίνονται στο παρακάτω δεκάλεπτο βιντεάκι;

επίσης ισχύει αυτό που γράφει ο συμφορουμίτης ότι πρέπει να κρατήσουμε backup του act.dat;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/6/2019 στις 11:28 ΠΜ, George! είπε

Έχω φτάσει στην 45 σελίδα και μου έχουν βγει τα μάτια..μήπως όλα όσα πρέπει να κάνω είναι αυτά που φαίνονται στο παρακάτω δεκάλεπτο βιντεάκι;

επίσης ισχύει αυτό που γράφει ο συμφορουμίτης ότι πρέπει να κρατήσουμε backup του act.dat;

Φίλε, γιατι δεν βαζεις το h-encore ή το trinity του Andy Nguyen?

https://github.com/TheOfficialFloW/h-encore

https://github.com/TheOfficialFloW/Trinity

Και δεν θα χρειάζεσαι να το βάζεις κάθε φορά που ανοίγεις την συσκευή. Απλά θα τρέχεις την εφαρμογή.

Επεξ/σία από Johnaras052005
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Johnaras052005 είπε

Φίλε, γιατι δεν βαζεις το h-encore ή το trinity του Andy Nguyen?

https://github.com/TheOfficialFloW/h-encore

https://github.com/TheOfficialFloW/Trinity

Και δεν θα χρειάζεσαι να το βάζεις κάθε φορά που ανοίγεις την συσκευή. Απλά θα τρέχεις την εφαρμογή.

Ούτε που το είχα ακούσει αυτό! Έχει κάποιο πλεονέκτημα σε σχέση με το Henkaku Enzo;

Δημοσ.
21 ώρες πριν, George! είπε

Ούτε που το είχα ακούσει αυτό! Έχει κάποιο πλεονέκτημα σε σχέση με το Henkaku Enzo;

Ναι, οτι δεν θα χρειάζεστε να εχεις internet για να το τρέξεις, δλδ ειναι εντελώς offline,

η αλείθεια είναι πως δεν είχα πότε henkaku και δεν ξέρω τι έχει πάντως εγώ μια ζωή αυτό χρησιμοποιούσα και με το H-Encore Auto Installer ειναι πολυ πιο εύκολη η εγκατασταση του.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Johnaras052005 είπε

Ναι, οτι δεν θα χρειάζεστε να εχεις internet για να το τρέξεις, δλδ ειναι εντελώς offline,

η αλείθεια είναι πως δεν είχα πότε henkaku και δεν ξέρω τι έχει πάντως εγώ μια ζωή αυτό χρησιμοποιούσα και με το H-Encore Auto Installer ειναι πολυ πιο εύκολη η εγκατασταση του.

Και το Henkaku enzo αν δεν κάνω λάθος offline είναι.

Το θέμα τώρα είναι τι γίνεται με το act.dat

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το henkaku έχει τρόπο για να τρέχει offline μέσω του email client. Το enzo ουσιαστικά κάνει μόνιμο patch του cfw.

Επεξ/σία από JohnVani18
Δημοσ.

Το act.dat δε χρειάζεται πλέον, χρειαζόταν παλαιότερα που δε μπορούσες να κάνεις activate με παλιό firmware. Καλό είναι να κρατήσεις ένα αντίγραφο του βέβαια.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, από βδομάδα θα πάρω ένα ps vita slim,κάρτα μνήμης δεν έχει,όμως ξέρω πως έχει ενσωματωμένο χώρο 1gb ,τι αντάπτορα σε κάρτα μνήμης μπορώ να πάρω ?έχει δυο λογιών ποιος είναι ποιο αξιόπιστος?Για hacking φυσικά 

• Moderators
Δημοσ.

Γκαηζ καλησπερα, επειδη σκεφτομαι να πουλησω το hacked Vita μου, πως μπορω να βγαλω το account μου? Ιδανικά χωρις να χαθει το Enso?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...