Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 6/5/2019 στις 12:59 ΜΜ, Johnaras052005 είπε

Ο TheFlow δημοσιευσε το hen kaku για την εκδοση 3.69 και 3.70!!!!!

https://github.com/TheOfficialFloW/Trinity#donation

https://github.com/TheOfficialFloW/Trinity#donation

Όσοι έχουν απατσάριστο ps vita προτείνω να το περάσουν άμεσα τώρα, είναι μεγάλη ευκαιρία. Και αυτό γιατί αφενός μεν τώρα υπάρχει για όλες τις εκδόσεις firmware, αφετέρου ο Andy Nguyen (το κανονικό όνομα του the flow) είναι τελευταίο έτος στο πτυχείο του (παρακολουθώ το twitter του από το πρώτο h-encore) και μόλις τελειώσει σίγουρα θα γίνει ανάρπαστος στις εταρίες security με τις γνώσεις που έχει και θα τα παρατήσει. Επομένως τώρα που είναι ζεστό το support είναι ευκαιρία...

Εγώ προσπαθώ να ξεβαρεθώ τώρα να δω μήπως περάσω h-encore 2 για να κάνω downgrade σε 3.60 για enso

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, gthe είπε

Όσοι έχουν απατσάριστο ps vita προτείνω να το περάσουν άμεσα τώρα, είναι μεγάλη ευκαιρία. Και αυτό γιατί αφενός μεν τώρα υπάρχει για όλες τις εκδόσεις firmware, αφετέρου ο Andy Nguyen (το κανονικό όνομα του the flow) είναι τελευταίο έτος στο πτυχείο του (παρακολουθώ το twitter του από το πρώτο h-encore) και μόλις τελειώσει σίγουρα θα γίνει ανάρπαστος στις εταρίες security με τις γνώσεις που έχει και θα τα παρατήσει. Επομένως τώρα που είναι ζεστό το support είναι ευκαιρία...

Εγώ προσπαθώ να ξεβαρεθώ τώρα να δω μήπως περάσω h-encore 2 για να κάνω downgrade σε 3.60 για enso

Πιστεύω πως όσοι έχουν κάποιο vita με ver 3.69 ή 3.70, να περάσουν το Trinity τωρα και να κάνουν ενα downgrade στην 3.68 ή στην 3.65

Μετά ας βάλουν το h-encore v2

Official Firmwares:

https://darthsternie.net/index.php/ps-vita-firmwares/

Επίσεις για οσους ενδιαφέρονται, ο Andy Nguyen δίνει και τα Matrix rain effects

https://gist.github.com/TheOfficialFloW/3f6143614b6d1208ca367cb7570a61a8

Επεξ/σία από Johnaras052005
Δημοσ.
7 ώρες πριν, gthe είπε

δεν το έπιασα αυτό , αφού βγήκε το "σπασιμο" για το 3.70 , προς τι η βιασύνη; Ο μόνος λόγος να αγχωθεί κάποιος είναι να βγεί το 3.71 και να πάει να περάσει αυτό. Ότι support είναι να δώσει ο άνθρωπος θα το κάνει και αργότερα ίσως φύγει απο το scene. Το support του θα το καταγράψουν τα διάφορα guides, οπότε γιατί να βιαστεί κάποιος ...🤔🤔

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά συνδέεται στο psn και κατεβάζει game για τη διαδικασία του  exploit . Σε HEN ENZO 3,60 τα έχω αφήσει σε αυτή τη περίπτωση χρειάζεται η αναβάθμιση ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Αν θυμάμαι καλά συνδέεται στο psn και κατεβάζει game για τη διαδικασία του  exploit . Σε HEN ENZO 3,60 τα έχω αφήσει σε αυτή τη περίπτωση χρειάζεται η αναβάθμιση ;

Εαν εχεις 3.70 κατεβάζεις ενα psp game απο το psn και κανεις την διαδικασία που περιγράφει ο Andy Nguyen.

Εαν έχεις 3.60 μπορεις να το κρατήσεις εκει ή να το αναβαθμίσεις στην 3.65 ή να το αναβαθμίσεις στην 3.68 και να βαλεις το h-encore.

Νομίζω στην 3.65 χρειάζεσαι ENSO

• Like 1
Δημοσ.

Επίσεις, μήπως έχει κανείς sd2vita που να λειτουργεί και να μπορει να μου την πουλίσει? (δεν πιστεύω να θελει κανείς να μου την δώσει τζάμπα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3.65 και 3.60 κάθομαι , νομιζω τα καλύτερα με τις περισσότερες επιλογές για homebrew .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Δημοσ.

Έκανα όλη τη διαδικασία. Ήταν αρκετά απλή.

Ξεκίνησα να βάζω το modoru μετά.

Έχω κολλήσει εκεί που λέει να κάνω εγκατάσταση το modoru.vpk από το Vitashell.

Πώς γίνεται αυτό;

Επίσης, ποιο firmware προτείνετε να βάλω;

3.60 ή 3.65;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fytotech είπε

Έκανα όλη τη διαδικασία. Ήταν αρκετά απλή.

Ξεκίνησα να βάζω το modoru μετά.

Έχω κολλήσει εκεί που λέει να κάνω εγκατάσταση το modoru.vpk από το Vitashell.

Πώς γίνεται αυτό;

Επίσης, ποιο firmware προτείνετε να βάλω;

3.60 ή 3.65;

1) θα βαλεις πρωτα το modoru. Πώς;

θα ανοίξεις το vitashell και θα πατήσεις το κουμπί start.

Εάν το έχεις βάλει σε ftp θα ξαναπατήσεις σταρτ και μετα θα πατήσεις το κουμπί select.

Θα ανοίξεις το FileZilla στο pc σου (download: https://filezilla-project.org/) και απο το pc σου θα βάλεις το modoru.vpk στο ux0.

Εάν οταν πατίσεις το σταρτ λεει usb απλα θα συνδέσεις το vita σου με το pc σου και θα κάνεις ενα "Drag and drop" στο vita σου (το vita στο pc σου θά εμφανίζεται σαν usb )

Μετα θα πατήσεις στο vita σου το κουμπί Ο (circle) και θα πάς στο ux0, θα κατέβεις μεχρι να βρείς το modoru.vpk και θα πατήσεις Χ  στο να το κάνει εγκατάσταση και ξανά Χ στην επιβεβαίωση.

2) Μέτα θα ξαναπατήσεις select.

Θα ξανακάνεις την ίδια διαδικασία για να βάλεις το updatefile στο ux0:app/MODORU000/

Μετα πρέπει να απενεργοποιήσεις ολα σου τα plugins.

Απλα θα πας στον ux0 και στο ur0 και θα αλλάξεις το ονομα του tai folder ΚΑΙ ΣΤΟ ux0 ΚΑΙ ΣΤΟ ur0  .

3) Θα κάνεις ένα reboot και θα ενεργοποιήσεις το h-encore, trinity   οτι εχεις.

Αμα τα κάνεις ολα αυτα σωστα, θα ανοίξεις το modoru και θα πρέπει να ελέγξεις εάν το version που θές να κάνεις downgrade ειναι πιό μεγάλο απο το Factory Version.

Εάν ειναι πατάς Χ, Ο (Οτι σου λέει)

ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΤΟ DOWNGRADE ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΟ H-ENCORE

OFW VERSIONS:

3.65: https://bit.ly/2Wy7cp2

3.60: https://bit.ly/2BIVMqo

!!!(θα κανείς extract το zip και απο τα τρία update files που εχει θα χρησιμοποιήσεις το full)!!!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Johnaras052005 είπε

1) θα βαλεις πρωτα το modoru. Πώς;

θα ανοίξεις το vitashell και θα πατήσεις το κουμπί start.

Εάν το έχεις βάλει σε ftp θα ξαναπατήσεις σταρτ και μετα θα πατήσεις το κουμπί select.

Θα ανοίξεις το FileZilla στο pc σου (download: https://filezilla-project.org/) και απο το pc σου θα βάλεις το modoru.vpk στο ux0.

Εάν οταν πατίσεις το σταρτ λεει usb απλα θα συνδέσεις το vita σου με το pc σου και θα κάνεις ενα "Drag and drop" στο vita σου (το vita στο pc σου θά εμφανίζεται σαν usb )

Μετα θα πατήσεις στο vita σου το κουμπί Ο (circle) και θα πάς στο ux0, θα κατέβεις μεχρι να βρείς το modoru.vpk και θα πατήσεις Χ  στο να το κάνει εγκατάσταση και ξανά Χ στην επιβεβαίωση.

2) Μέτα θα ξαναπατήσεις select.

Θα ξανακάνεις την ίδια διαδικασία για να βάλεις το updatefile στο ux0:app/MODORU000/

Μετα πρέπει να απενεργοποιήσεις ολα σου τα plugins.

Απλα θα πας στον ux0 και στο ur0 και θα αλλάξεις το ονομα του tai folder ΚΑΙ ΣΤΟ ux0 ΚΑΙ ΣΤΟ ur0  .

3) Θα κάνεις ένα reboot και θα ενεργοποιήσεις το h-encore, trinity   οτι εχεις.

Αμα τα κάνεις ολα αυτα σωστα, θα ανοίξεις το modoru και θα πρέπει να ελέγξεις εάν το version που θές να κάνεις downgrade ειναι πιό μεγάλο απο το Factory Version.

Εάν ειναι πατάς Χ, Ο (Οτι σου λέει)

ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΤΟ DOWNGRADE ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΟ H-ENCORE

OFW VERSIONS:

3.65: https://bit.ly/2Wy7cp2

3.60: https://bit.ly/2BIVMqo

!!!(θα κανείς extract το zip και απο τα τρία update files που εχει θα χρησιμοποιήσεις το full)!!!

Έφτασα μέχρι το τέλος του 2. Μου λες να μετονομάσω το ux0 και ur0.

Στο Vitashell τα βλέπω. Στο PC, δε φαίνονται. Πάνω από τους φακέλους app, appmeta, bgdl κλπ στο PC φαίνεται απλά USB drive. Υπάρχει τρόπος να μετονομαστεί από το PS Vita ή κάτι δεν έκανα καλά;

Ώπα: Τώρα είδα πως έγραψες να μετονομάσω τον φάκελο tai. Το καταφέρνω στο ux0, που ανοίγει αυτόματα. Στο ur0 όμως πώς θα πάω;

Άκυρο: Δεν είχα δει τι κάνει το τρίγωνο. Βγαίνει από εκεί η επιλογή rename.

Επεξ/σία από fytotech
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, fytotech είπε

Έφτασα μέχρι το τέλος του 2. Μου λες να μετονομάσω το ux0 και ur0.

Στο Vitashell τα βλέπω. Στο PC, δε φαίνονται. Πάνω από τους φακέλους app, appmeta, bgdl κλπ στο PC φαίνεται απλά USB drive. Υπάρχει τρόπος να μετονομαστεί από το PS Vita ή κάτι δεν έκανα καλά;

Ώπα: Τώρα είδα πως έγραψες να μετονομάσω τον φάκελο tai. Το καταφέρνω στο ux0, που ανοίγει αυτόματα. Στο ur0 όμως πώς θα πάω;

Άκυρο: Δεν είχα δει τι κάνει το τρίγωνο. Βγαίνει από εκεί η επιλογή rename.

Τα ur0 ux0 θα τα μετονομάσεις απο το vitashell.

Οταν συνδέεις το vita με το pc βλέπεις και μπορείς να επεξεργαστείς τα αρχεια του ux0.

Δηλαδή οταν το συνδέεις βλέπεις τα περιεχομενα του ux0.

Στο FileZilla παλι βλέπεις ολους τους φακέλους.

Εάν έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα-απορία πές το μου

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Johnaras052005 είπε

Τα ur0 ux0 θα τα μετονομάσεις απο το vitashell.

Οταν συνδέεις το vita με το pc βλέπεις και μπορείς να επεξεργαστείς τα αρχεια του ux0.

Δηλαδή οταν το συνδέεις βλέπεις τα περιεχομενα του ux0.

Στο FileZilla παλι βλέπεις ολους τους φακέλους.

Εάν έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα-απορία πές το μου

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Πέρασα και το Henkaku στην 3.60.

Τώρα θα χρειαστεί να το ξανακάνω;

Ή επειδή είναι στην 3.60, δε θα ξαναχρειαστεί;

Επίσης, για τη συνέχεια, τι υπάρχει σε Homebrew; Πού έχει πληροφορίες που μπορώ να ψάξω;

Edit: Μόλις είδα την απάντηση στο πρώτο post του thread που τα γράφει αναλυτικά.

Επεξ/σία από fytotech
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, fytotech είπε

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Πέρασα και το Henkaku στην 3.60.

Τώρα θα χρειαστεί να το ξανακάνω;

Ή επειδή είναι στην 3.60, δε θα ξαναχρειαστεί;

Επίσης, για τη συνέχεια, τι υπάρχει σε Homebrew; Πού έχει πληροφορίες που μπορώ να ψάξω;

Edit: Μόλις είδα την απάντηση στο πρώτο post του thread που τα γράφει αναλυτικά.

Θα σου πρότεινα να βάλεις το h-encore του TheFlow (Andy Nguyen)

Ειναι offline, δλδ για να το ενεργοποιήσεις δεν χρειάζεσε καθόλου internet.

ο πιο ευκολος τρόπος για να το εγκαταστήσεις είναι αυτός: https://github.com/noahc3/auto-h-encore/releases

• Thanks 1
Δημοσ.

Ps vita Hacking 3.67

Καλησπερα σας!

Μπορει κανεις να με βοηθησει; Εχω ενα ps vita (PCH-1004) και προσπαθω να το χακαρω/τσιπαρω. Αλλα μου βγενουν προβλήματα! Ενα ειναι οτι ο υπολογιστης μου δεν αναγνωριζει την συσκευη (προβλημα: Αγνωστη συσκευη) αλλο ενα ειναι οτι το ps vita βγαζει προβληματα οπως το κλασικο "could not connect to pc". Μπορει να ειναι χαλασμενο και το usb cable αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος! (Επισης δεν φορτιζει ευκολα δηλαδη πρεπει να βγαζω και μα ξαναβαζω το καλωδιο στην θυρα για να φορτισει) Παρακαλω βοηθηστε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...