Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέτοια θύρα είχα δει σε φωτογραφική μηχανή και κατέληγε σε rgb για τηλεόραση.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άκυρη ερώτηση, γνωρίζει κανένας αν η Sony ελέγχει τα τρόπαια που έχουμε πάρει, αν είναι από ψηφιακό ή κανονικό retail παιχνίδι; Αν έχεις τρόπαια από παιχνίδι που έχει μόνο ψηφιακή έκδοση πχ Sam & Max ελέγχει αν φαίνεται στο λογαριασμό σου ότι είναι αγορασμένο; Η εσυ μπορεί να το έχεις αγορασμένο από άλλο λογαριασμό και έτσι δεν μπορεί να κάνει τέτοιο έλεγχο;

Πιο αναλυτικά:

Spoiler

Αυτό το παιχνίδι το αγόρασα με έναν παλιό λογαριασμό που έχω στο psvita. Στο PS4 έχω δυο λογαριασμούς έναν βασικό που έχω και στο psvita και έναν δεύτερο που χρησιμοποιώ πιο συχνά. 

Το παιχνίδι ήταν cross buy όποτε κατέβηκε και στο PS4, αλλά σήμερα που το έπαιξα με τον δεύτερο λογαριασμό πήρα κάποια τρόπαια και όταν πήγα στο PSN για να δω για DLC μου έδειχνε τιμή και για το παιχνίδι, επειδή με αυτό το λογαριασμό δεν το έχω αγοράσει, μόνο με τον παλιό. 

Σε τέτοια περίπτωση η Sony μπορεί να μου δώσει ban, μπορεί να ελέγξει αν αυτό το παιχνίδι είναι αγορασμένο με τον βασικό λογαριασμό της κονσόλας; Γενικά γίνεται διασταύρωση των τροπαίων με τον λογαριασμό που τα έχει αν πρόκειται για ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού ή για retail; Σε περίπτωση πειρατικού ψηφιακού παιχνιδιού θα γίνει ανάλογη διασταύρωση; 

Επεξ/σία από JIMYB3
Δημοσ.

Δεν παίζει να γίνει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν και οικογένειες που έχουν χρήστες διαφορετικούς για τους ίδιους και τα παιδιά τους και παίζουν τα ίδια games (είτε ψηφιακά είτε σε φυσική μορφή).

Και εγώ 2 χρήστες έχω στο ps4 μου (δικός μου + του αδερφού μου) αλλά games μόνο εγώ αγοράζω ψηφιακά, αλλά εφόσον το έχω primary παίζει και εκείνος ότι θέλει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

hello , έχω το henkaku σε 3.68 σε ps vita 2000 (white model) το οποίο απαιτεί να τρέχω το h-encore κάθε φορά που σβήνει. Θα ήθελα να περάσω μόνιμο hack, είναι εφικτό; Μπορώ να κάνω πρώτα downgrade με το modoru σε 3.65 και να περάσω enso μετά;

διαβάζω λίγο ένα guide του modoru και έχω μπερδευτεί από τη μια λέει

With this utility, you can downgrade to any firmware version that your PSVita’s motherboard supports which means that you can install FW 3.60/5 on almost every PSVita/PSTV console, except for the latest PSVita 2000 models (i.e those that come with FW 3.67/8 out of the box)

και πιο κάτω

As of right now, modoru only works on firmware versions that are PUBLICLY hacked (FW 3.60, 3.65, 3.67 and 3.68). As of right now, modoru only works on firmware versions that are PUBLICLY hacked (FW 3.60, 3.65, 3.67 and 3.68).

πως θα ξέρω αν δουλευει στο δικό μου ps vita που έχει henkaku 3.68 αλλά είναι psvita 2000 αγορασμένο το τελευταίο χρόνο;

edit:

μάλλον βρήκα την απάντηση στο σχετικό repository

A: Unfortunately, there are some devices with factory firmware above 3.65. These cannot be downgraded (yet). This means no bootloader hack for you.

σίγουρα το vita 2000 όταν το αγόρασα δεν είχε 3.65, νομίζω είχε 3.66 ή 3.67 χωρίς να είμαι σίγουρος. Οπότε μάλλον άκυρο. Θα περιμένω όταν βγεί exploit για το 3.70 και θα παίξω με το modoru στο phat vita που έχω.

Επεξ/σία από shadowlike
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είδα πριν 2-3 ημέρες αυτό. Ντάξει πολλά τα λεφτά. 😛

Σήμερα είδα και για ps3 κάτι παρόμοιο.

Επεξ/σία από Grim Ripper
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθώ να παιξω το ratchet and clank 2 στο psv αλλά πέφτει πολύ το FPS μερικές φορές φτάνει στο 10-12. 

Δεν είναι μόνο ότι τα βλέπεις όλα σε slow motion αλλά μερικές φορές η κίνηση δεν γίνεται ομαλά.

Μηπως έχει κάποιος κάποια λύση; Έχω περάσει plug-in για overclocking του psvita αλλά δεν άλλαξε κάτι. 

Επεξ/σία από JIMYB3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, JIMYB3 είπε

Προσπαθώ να παιξω το ratchet and clank 2 στο psv αλλά πέφτει πολύ το FPS μερικές φορές φτάνει στο 10-12. 

Δεν είναι μόνο ότι τα βλέπεις όλα σε slow motion αλλά μερικές φορές η κίνηση δεν γίνεται ομαλά.

Μηπως έχει κάποιος κάποια λύση; Έχω περάσει plug-in για overclocking του psvita αλλά δεν άλλαξε κάτι. 

Δυστυχως αυτες οι PS2 επανακυκλοφοριες στο PS Vita είναι όλες αθλιες, ειδικά το Jak & Daxter, το 2 με τα 1000 ζόρια εκατσα και το τελειωσα.

11 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Το είδα πριν 2-3 ημέρες αυτό. Ντάξει πολλά τα λεφτά. 😛

Σήμερα είδα και για ps3 κάτι παρόμοιο.

Είναι κακασχημο αλλιως θα το επαιρνα : )

• Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Δυστυχως αυτες οι PS2 επανακυκλοφοριες στο PS Vita είναι όλες αθλιες, ειδικά το Jak & Daxter, το 2 με τα 1000 ζόρια εκατσα και το τελειωσα

Σε ευχαριστώ πολύ, γνωρίζεις μήπως αν ισχύει το ίδιο με τις εκδόσεις για το PS3? 

Πάντως είναι κρίμα θεωρώ ότι είναι καλά παιχνίδια και δεν νομίζω ότι ήταν τόσο μεγάλη η δυσκολία ώστε να τρέχουν σωστά. 

Εννοώ έπαιξα και τα god που θεωρώ ότι είναι πιο βαριά και δεν είχαν κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, JIMYB3 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ, γνωρίζεις μήπως αν ισχύει το ίδιο με τις εκδόσεις για το PS3? 

Πάντως είναι κρίμα θεωρώ ότι είναι καλά παιχνίδια και δεν νομίζω ότι ήταν τόσο μεγάλη η δυσκολία ώστε να τρέχουν σωστά. 

Εννοώ έπαιξα και τα god που θεωρώ ότι είναι πιο βαριά και δεν είχαν κάποιο πρόβλημα.

Στο PS3 είναι πολύ καλύτερα.

Το God of War παίζεται αν το παρεις σαν ανεξαρτητη κυκλοφορια, σαν μεταφορα απο το PS2 έχει αρκετά θέματα, είναι κριμα που δεν εβγαζαν παιχνιδια σε πολλες game cards και έπρεπε σώνει και καλά να τα χωρέσουν όλα σε μια κάρτα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Έριξα μια ματιά στις 101 σελίδες και χάθηκα.

Έχω ένα ps vita με έκδοση 3.70 οπότε απ΄ότι καταλαβαίνω δεν έχει βγεί κάτι για την έκδοση αυτή σωστά?

Παίζει να βγεί ή τώρα που σταματάει η υποστήριξη πάει για τα σκουπίδια ?

Βασικά έψαχνα για αγορά παιχνιδιών αλλά μιλάμε πολύ ακριβά για τόσο παλιά ( ειδικά απο το ps store ) .

Δημοσ.

Θα περιμένεις λίγο ακόμα. Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι θα βγει σπάσιμο για 3.69/3.70, δεν ξέρουμε ακριβώς πότε αλλά γενικά έχουμε πει για μετά το τέλος κυκλοφορίας της κονσόλας (έχει συμβεί ήδη από αρχές του μήνα αυτό).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/3/2017 στις 11:47 ΠΜ, xaerialtwistx είπε

Το PSVita δέχεται μόνο της κάρτες της Sony  :-D

Πιστεύω πως μπορεί να τρέξει Kodi αλλά δύσκολο να το δούμε μιας και θέλει πολύ δουλειά.

υπάρχει και η sd2vita επιλογή στην οποία χρησιμοποιείς έναν adapter (μπορεις να τον βρεις στο amazon, ebay κ.α)  και με κάποια απαραίτητα plugins. στα περισσότερα παιχνίδια λειτουργεί .

Επεξ/σία από Johnaras052005
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Johnaras052005 είπε

υπάρχει και η sd2vita επιλογή στην οποία χρησιμοποιείς έναν adapter (μπορεις να τον βρεις στο amazon, ebay κ.α)  και με κάποια απαραίτητα plugins. στα περισσότερα παιχνίδια λειτουργεί .

Ξέρει κάνεις το h-encore σε ποιες γλώσσες είναι γραμμένο;

Πηγές και ξεθάψεις μήνυμα 2 ετών, τότε δεν υπήρχε SD2Vita ;ρ

Φυσιολογικά σε C. Αν γράφτηκε με το VitaSDK.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

12 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Πηγές και ξεθάψεις μήνυμα 2 ετών, τότε δεν υπήρχε SD2Vita ;ρ

Φυσιολογικά σε C. Αν γράφτηκε με το VitaSDK.

Ξέρετε μήπως πως μπορώ να κατεβάσω ενα psp demo σε ενα ps vita slim 3.70 και να το μετατρεψω σε full game?

Επεξ/σία από Johnaras052005
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...