Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Stefasteri είπε

Καλησπέρα στην παρέα.

Εχω ενα PsVita Fat εχω περάσει Enso (ειχα 3.68 henkaku που εβλεπε την SD2Vita , αλλα κατέβηκα σε 3.60 για να περάσω enso)

Το πρόβλημα μου ειναι οτι δεν βλέπει με κανεναν τρόπο την SDcard.  Δηλαδη οτι και να κανω δεν μπορει να δημιουργησει Uma0. Εχω φάει εβδομάδες και δεν γίνεται τίποτα. Ενω διαβάζει την καρτα (ετσι φαινεται επειδη αναβει το λαμπάκι) αλλα δεν εμφανίζεται πουθενα π.χ μεσα στο VitaShell ή στο Adrenaline...

Λέτε να έχει χαλάσει ο Adapter? (δεν εχω αλλο να δοκιμασω αυτος που έχω ειναι version 3)

Παιδια  θα εκτιμήσω την κάθε λεπτομέρια.

Αν έχει κάποιος 2ο adapter για να δοκιμάσω μήπως φταίει ο δικός μου; 

Ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας.

Φιλε μου εχω φαει 2μιση μηνες και σε μενα τοπ ιδιο! και Δ παταω αλλα δε μου τη διαβαζει! και δε ξερω γτ ενω τα κανω ολα σωστα! απ οτι καταλαβα λογικα εχω θεμα με το φορματ της καρτας και εχω 2 ανταπτορες! Τι να πω εκτος αν και οι 2 εχουν θεμα και εχω την εκδοση 5.0

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω δοκιμασει και άλλη κάρτα με format comple κτλ δεν παιζει. όταν παταω Δ να κανω Mount uma0 otan παταω  λεει USB  (Mount uma0: and attach your USB flash drive.)

Επεξ/σία από Stefasteri
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Stefasteri είπε

εχω δοκιμασει και άλλη κάρτα με format comple κτλ δεν παιζει. όταν παταω Δ να κανω Mount uma0 otan παταω  λεει USB  (Mount uma0: and attach your USB flash drive.)

Εμενα οταν το παταω δε μου την εμφανιζει καν μου δειχνει μονο το Internal του PSVIta 1000 που ειναι 2,5Gb. Επισης μου βγαζει πως πρεπει να κανω φορματ για να μπορω να την χρησιμοποιησω. Δοκιμασε, πατα start και αλλαξε το usb σε sd2vita Και κανε Mount.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Stefasteri είπε

Το εχω κανει το ιδιο μηνυμα βγαζει,.

Δε ξερω τι αλλο αληθεια! αλλα και εγω το ιδιο προβλημα εχω με εσενα. :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

CAESAR III

DzeZv2UXcAEsVhj.jpg

'Ενα port του γνωστού Caesar III όπου ο σκοπός είναι να χτίσετε την απόλυτη Ρωμαϊκή πόλη (για όποιον τυχαίνει και δε γνωρίζει τον τίτλο, μπορεί να σκεφτεί το Age of Empires).

Κατέβασμα από εδώ.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...