dr_papas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Βλέπω στο φισάκι της πρίζας λάθος τα καλώδια βαλμένα. Εχουμε και λέμε ; στην πρώτη εικόνα θα ακολουθήσουμε την κάτω σειρά που αντιστοιχεί στο γράμμα Α και θα πάνε από αριστερά προς δεξιά : πορτοκαλί λευκό - πορτοκαλί - λευκό μπλε - μπλέ. Στην δεύτερη εικόνα αντίστοιχα έχουμε από αριστερά προς δεξιά : λευκό καφέ - καφέ - λευκό πράσινο - πράσινο. Βάλτα έτσι και το φισάκι όπως που είπα και πιστεύω θα παίξεις κανονικά.
noobogadgetakias Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Οποτε κανονικα συνδεω και τα 8 και τελειωσαμε.εχω μια απορια σχετικη με τα καλωδια.στο απλο καλωδιο τηλεφωνο παλι και τα 4 καλωδιακια συνδεεις στο φις;
dr_papas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Όχι τα δύο μεσαία είναι μόνο στο καλώδιο τηλεφώνου.
rfc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Σε ενα ζευγαρι θα ερχεται το τηλεφωνο. ακουμπατα να δεις σε ποια 2 ερχεται το σημα και.... αυτα θαναι.
noobogadgetakias Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ωραια.επιστρεφω στο πρωτο ζητημα και ζητω εκ των προτερων συγγνωμη.εχουμε και λεμε..εφταιξα το καλωδιο με φις κανονικα.εβαλα το ρουτερ επανω και συγχρονισε αμεσως.εχω και wifi και ολα.το μονο προβλημα ειναι οτι εστειλα το καλωδιο που εφτιαξα το εθερνετ με τον ιδιο ακριβως τροπο-σειρα χρωματων στον υπολογιστη αλλα δεν εχω ιντερνετ στον υπολογιστη.η καρτα δικττου δουλευει κανονικα αναψε το λαμπακι κολις το συνδεσα επανω.το εικονιδιο ομως στην επιφανεια εργασιας εχει γινει κοκκινο. Χιλια συγγνωμη.εκανα επανεκκινηση και δουλεψε κανονικα. 1
rfc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Πως το εφτιαξες? Μηπως δε το εφτιαξες καλα και σου ξανατυχει? Εχεις πρεσα?
noobogadgetakias Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 εχω πρεσσα κανονικα απλα για καποιο λογο οταν εβγαλα το καλωδιο απο πανω το κιτρινι το εθερνετ και συνδεσα αυτο που εφτιαξα ηταν σαν μην ειχα ιντερνετ.προφανως δεν το ανγνωριζε?δεν ξερω.εκανα επανεκκινηση τον υπολογιστη και οταν ανοιξε ο υπολογιστης ειχα κανονικα..τα καλωδια παντως ειναι οπως μ ειπατε και ειναι καλα πρεσαρισμενα..αν ηταν θα ειχα εστω καποια αποσυνδεση η εστω κατι αλλα δουλευει ρολοι.στοχος επετευχθη..το μονο που μενει ειναι να δω αν δουλευει και η μεσα πριζα στο δωματιο αλλα βαριεμαι να βγαζω την τηλεοραση που εχει τωρα η βαση για να βαλω την μικρη smart που εχω.υπαρχει καποιος αλλος τροπος ωστε να δω αν λειτουργει και αυτη??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα