Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να βάλουν οι mod μια πασχαλινή προσφορά πχ 1.500 δωρεάν like προς όλους και ένα πασχαλινό αυγό.Οι πρώτοι 10 θα πάρουν και μια πασχαλινή λαμπάδα Χανταμπάκη :lol:

• Like 3
Δημοσ.

έχει καταντήσει σκανδαλώδες.... από χθες πριν τα αποτελέσματα αποχώρησης χανταμπάκη, μου έχουν τελειώσει οι θετικές, και ενώ έχω λάβει πάρα πολλές, δεν μπορώ να δώσω τίποτα (το οποίο αποδεικνύει ότι δεν αυξάνονται τα δικά μου ανάλογα με το ποσα παίρνω, που είχε αναφέρει κάποιος σε ένα άλλο θρεντ.. άντε να έδωσα μία σήμερα; δεν θυμάμαι, μετά πάντως ξαναμπλόκαραν)

τουλάχιστον αν ξέραμε πόσα δικαιούμαστε ανά 24 θα βοηθούσε.

Δημοσ.

Μπορεις να κανεις και το αλλο φιλε..

Μου το ειχαν κανει και μενα και οταν το ειδα (οχι απο mobile εκδοση) παραξενευτικα. Μετα το εκανα και εγω σε αλλους και το κανω αν δεν βαριεμαι να ανανεωνεται η σελιδα καθε φορα (απο mobile εκδοση).

Κανεις like στο ποστ του redhotstef, και μετα του κανεις ξε like. Η ειδοποιηση οτι μου εκανες like θα μου ερθει ετσι και αλλιως, και ας το μετανιωσες μετα! Εγω αν βρισκομαι στη mobile εκδοση δεν θα μπορω να ξερω αν υπαρχει η οχι ακομα το like σου.

Οποτε κανεις και ξε κανεις like σε πανω απο 1000000000 ποστ τη μερα. Φανταζομαι δηλαδη, δεν το εχω δοκιμασει ουτε εξαντλησει το φαινομενο. :)

Δημοσ.

Μπορεις να κανεις και το αλλο φιλε..

Μου το ειχαν κανει και μενα και οταν το ειδα (οχι απο mobile εκδοση) παραξενευτικα. Μετα το εκανα και εγω σε αλλους και το κανω αν δεν βαριεμαι να ανανεωνεται η σελιδα καθε φορα (απο mobile εκδοση).

Κανεις like στο ποστ του redhotstef, και μετα του κανεις ξε like. Η ειδοποιηση οτι μου εκανες like θα μου ερθει ετσι και αλλιως, και ας το μετανιωσες μετα! Εγω αν βρισκομαι στη mobile εκδοση δεν θα μπορω να ξερω αν υπαρχει η οχι ακομα το like σου.

Οποτε κανεις και ξε κανεις like σε πανω απο 1000000000 ποστ τη μερα. Φανταζομαι δηλαδη, δεν το εχω δοκιμασει ουτε εξαντλησει το φαινομενο. :)

βλακείες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...