Elfed Lied Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 χρειαζομαι να μαθω το premiere pro σε windows..ξερω καλο final cut pro, εχω ασχοληθει και με after effects που με δυσκολεψε.το ψιλοεμαθα παντως. το κακο ειναι οτι εγω δουλευω με MacOs και φοβαμαι μην εχω θεμα με τα Windows..επισης θα ηθελα να μαθω και για το αν ειναι δυσκολο σαν προγραμμα το premiere.. 2 ερωτησεις λοιπον.. ειναι δυσκολο το premiere? ειναι ποιο δυσκολο για καποιον που δεν ξερει καλα απο windows? *το χρειαζομαι σε δουλεια γιαυτο πρεπει να το μαθω με windows, αλλιως θα ημουν χαλαρος..
L-Griever Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Το Premiere Pro είναι εύκολο πρόγραμμα. Δεν έχει διαφορές ανάμεσα στο Windows και Mac. Το μόνο που αλλάζει είναι τα shortcuts. To Premiere Pro σε σχέση με το After Effects είναι πιο εύκολο ενώ το άλλο όχι τόσο μιας και απαιτεί εμπειρία.
makfil Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Όλα τα προγράμματα αυτά της Adobe έχουν τρομερές δυνατότητες και, στο ερασιτεχνικό video editing που κάνουμε, χρησιμοποιούμε ελάχιστες από αυτές τις δυνατότητες. Αφού δουλεύεις το AE θα σου φανεί εύκολο και το Premiere και οι δυνατότητες πολλαπλασιάζονται αφού με το Bridge έχεις τη δυνατότητα να μεταφέρεσαι από τη μια εφαρμογή στην άλλη, να διορθώνεις και να επιστρέφεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα