Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχετε υποψην κανα μαγαζακι με ποικιλια σε PC Games στην αθηνα; περα πλαισιου, παμπλικ κλπ

ψαχνω να εχει μπολικα retail για να μεγαλωσω την συλλογη μου :D

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι εχω πετυχει καποια που δεν ειναι καν στο σκρουτζ, πχ ενα μαγαζι στην πλατεια γκυζη, διπλα στο σπιτι μου, που πουλαει κεραιες τηλεορασεων και games :P

• Like 2
Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι εχω πετυχει καποια που δεν ειναι καν στο σκρουτζ, πχ ενα μαγαζι στην πλατεια γκυζη, διπλα στο σπιτι μου, που πουλαει κεραιες τηλεορασεων και games :P

Game Explorers       ΠΑΝΟΡΜΟΥ 31,

δεν κανω διαφημηση , απλα εχω παρει τα παντα απο κει , σε καλες τιμες και εχει ποικιλια και ειναι κοντα σου

• Like 3
Δημοσ.

Game Explorers       ΠΑΝΟΡΜΟΥ 31,

δεν κανω διαφημηση , απλα εχω παρει τα παντα απο κει , σε καλες τιμες και εχει ποικιλια και ειναι κοντα σου

Το game exploreρs έχει μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές. Βέβαια είναι αποθήκη, οπότε μη περιμένεις πως θα πας εκεί και θα μπορείς να χαζέψεις. Πάντως τα παιδιά εκεί είναι πολύ εξυπηρετικά και ξέρουν και τι τους γίνεται, άρα μπορούν να σε βοηθήσουν αν ψάχνεις κάτι.

Λίγο πιο πέρα έχει και ένα seven spot (κανονικό μαγαζί αυτό), με σχετικά καλή ποικιλία και τιμές. Εγώ θα σου έλεγα να πας και στα δυο.

Δημοσ.

Περαν των μεγαλων αλυσιδων μονο τα σκρουτζομαγαζα εχουν μεινει οπως εχει αναφερθει.

Οσο για το game explorers εχει μεγαλη ποικιλια ισχυει. Αλλα στο θεμα τιμων εχει καλες τιμες μονο οταν κυκλοφορουν τα παιχνιδια.

Οταν υπαρχει ζητηση για ενα παιχνιδι και ελλειψη διαθεσιμοτητας στην αγορα,το βλεπουν σαν μαυρη αγορα και χτυπανε τις τιμες στα υψη οπως πχ στο Bloodborne

https://www.skroutz.gr/s/7681477/Bloodborne-Game-of-The-Year-PS4.html

Πατηστε εξελιξη τιμων και δειτε που σε λιγο διαστημα διπλασιαστηκε η τιμη του.....

Επισης για το game explorers εχουν αναφερθει και αρκετα προβληματα με τις online παραγγελιες δυστηχως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...