vairass Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Επειδη επικρατεί πανικός στην περιοχή μας υπάρχουν οπτικές ίνες η άδικα ψάχνουμε vdsl; από Κανάρη με παπαφη έως μποτσαρη πάνω από την παπαφη Ο οτε δίνει η κάποια άλλη εταιρία;
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 https://www.cosmote.gr/fixed/check-availability?redir=1&p_l_id=44064&p_v_l_s_g_id=0
vairass Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 https://www.cosmote.gr/fixed/check-availability?redir=1&p_l_id=44064&p_v_l_s_g_id=0 Τα έχω κάνει όλα αυτά, ψάχνω άτομο το οποίο έχει ήδη vdsl και σε ποια οδό είναι κλπ.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Τα έχω κάνει όλα αυτά, ψάχνω άτομο το οποίο έχει ήδη vdsl και σε ποια οδό είναι κλπ. O λογος? Διαθεσιμότητα σου δινει το σιτε του οτε?
vairass Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 O λογος? Διαθεσιμότητα σου δινει το σιτε του οτε? Ναι αλλά στο ίδιο σημείο η 4net μου λέει όχι, πως γίνεται;
NikosKallithea Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ναι αλλά στο ίδιο σημείο η 4net μου λέει όχι, πως γίνεται; Αυτο μονο η 4net το ξερει
vairass Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Αυτο μονο η 4net το ξερει Μήπως υπάρχει συμφωνία με τον ΟΤΕ να δώσει η 4νετ vdsl μετά από 2 χρόνια ας πούμε; Γιαυτό θέλω να μάθω αν έχει κάποιος γενικώς στην περιοχή μου.
Liakos10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Εγώ μένω 3 στενά πάνω από τον Αγ. Φανούριο και πιάνω 20mb με vdsl από cyta. Είχε έρθει και τεχνικός της cyta να τσεκάρει και μου είπε ότι δε πάει παραπάνω. Εναλλακτικά, έχω γνωστό που μένει στην Καππαδοκίας, 1 στενό πάνω από τον Οτέ, και από τι μου έχει πει πιάνει σχεδόν 30mb με vdsl από cosmote.
djuan1988 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Εγώ μένω 3 στενά πάνω από τον Αγ. Φανούριο και πιάνω 20mb με vdsl από cyta. Είχε έρθει και τεχνικός της cyta να τσεκάρει και μου είπε ότι δε πάει παραπάνω. Εναλλακτικά, έχω γνωστό που μένει στην Καππαδοκίας, 1 στενό πάνω από τον Οτέ, και από τι μου έχει πει πιάνει σχεδόν 30mb με vdsl από cosmote. Εγώ μένω ψηλότερα από την Καππαδοκίας και πιάνω με Cyta 35/3 σταθερά.
vairass Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καμιά σχέση και οι δύο... Εσείς είστε κοντά στον οτε, μόλις;μιλάμε από μποτσαρη έως Κανάρη με παπαφη, σε εκείνο το σημείο με ενδιαφέρει για vdsl και μόνο.
djuan1988 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μπες στο site της cyta όπου σου δίνει μια σχετική απόσταση από το dslam, αν είσαι κάτω από 800 μέτρα έχεις ελπίδες για καλό συγχρονισμό, διαφορετικά περιμένεις τις καμπίνες, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Πρέπει να είσαι οριακά και στις δύο περιπτώσεις. Από την Μπότσαρη και ανατολικά έχει σίγουρα καινούργιες καμπίνες, αλλά στη δική σου οδό όχι. 1
vairass Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μπες στο site της cyta όπου σου δίνει μια σχετική απόσταση από το dslam, αν είσαι κάτω από 800 μέτρα έχεις ελπίδες για καλό συγχρονισμό, διαφορετικά περιμένεις τις καμπίνες, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Πρέπει να είσαι οριακά και στις δύο περιπτώσεις. Από την Μπότσαρη και ανατολικά έχει σίγουρα καινούργιες καμπίνες, αλλά στη δική σου οδό όχι. Τόσο γκαντέμης κλασικά...
GoS Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 είσαι πανω απο 800μ φίλε μου όποτε μην περιμένεις να πιάσεις! Λογικά εκεί σε dsl πρέπει να πιάνεις το πολύ 14 σωστά; Περίμενε να δεις ποιος isp θα κερδίσει την μάχη για τις καμπίνες της τούμπας και αποφασίζεις τότε 1
vairass Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 είσαι πανω απο 800μ φίλε μου όποτε μην περιμένεις να πιάσεις! Λογικά εκεί σε dsl πρέπει να πιάνεις το πολύ 14 σωστά; Περίμενε να δεις ποιος isp θα κερδίσει την μάχη για τις καμπίνες της τούμπας και αποφασίζεις τότε 9-14 ειμαι ναι. Ποτε θα μπουνε οι καινουριες καμπινες ;
GoS Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 μετά τον οκτώβρη του 17 θα ξανα γίνει διαγωνισμός για το ποιος θα τις βάλει όποτε μεχρι τότε δεν νομίζω να μπουνε.. προβλέπω όμως πως άλλος εκτός οτε θα τις πάρει μάλλον voda 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα