Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν είχε σχεδόν κανένας αναγνώριση πριν το 2000!

Η ψηφιακή τεχνολογία άρχισε στην ελλαδα καπου το 1993, το 2000 η μιση+ Ελλάδα ήταν με αναγνώριση κλήσεων απο τα ψηφιακά κέντρα

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν είχαν πολλά χρόνια που είχαν κυκλοφορήσει τα κινητά εδώ στην Ελλάδα, πριν 20+ χρόνια, και ο πατέρας μου είχε πάρει ένα. Τα κινητά ακόμη και τότε είχαν από προεπιλογή ενεργή την αναγνώριση κλήσης.

Στο σταθερό δεν είχαμε αναγνώριση κλήσης και δεν ξέραμε ποιος μας έπαιρνε τηλέφωνο.

Κάποιοι συμμαθητές από την τάξη μου είχαν αποφασίσει να μου κάνουν πλάκα στο σταθερό, και ποιο συγκεκριμένα έκαναν κοριτσίστικη φωνή και έλεγαν ότι είναι ένα συγκεκριμένο κορίτσι από το σχολείο. Ο συμμαθητής που ανέλαβε να μιλήσει μου συστήθηκε με κοριτσίστικη φωνή σαν το συγκεκριμένο κορίτσι, και μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού.

Εγώ το πήρα αμέσως χαμπάρι ότι μου έκαναν πλάκα γιατί η μίμηση ήταν της πλάκας. Είπα στην "κοπέλα" να με ξανακαλέσει σε 5 λεπτά για να πάω να δω τι ώρα είχα φροντιστήριο στα αγγλικά για να κανονίσουμε αναλόγως και το "ραντεβού".

Με το που κλείνουμε αμέσως αμέσως βάζω προώθηση από το σταθερό στο κινητό (ήμουν μικρός τότε αλλά στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα ότι περιοδικό ή/και βιβλίο έπεφτε στα χέρια μου, και είχε πέσει στα χέρια μου ένα φυλλάδιο του ΟΤΕ με τεχνικές πληροφορίες).

Μετά από 5 λεπτά με κάλεσε πάλι η "κοπέλα" αλλά χτύπησε στο κινητό και είδα το νούμερο το οποίο κατάλαβα αμέσως σε ποιον φίλο άνηκε. Τελικά καταλήξαμε να κοροϊδεύω εγώ αυτόν.

Δημοσ.

Οι χρυσές εποχές που δεν υπήρχε ούτε αναγνώριση κλήσης στο σταθερό ούτε τίποτα.

Μερικές φάρσες που θυμάμαι.

Από το καρτοτηλέφωνο του σχολείου παίρνουμε την πυροσβεστική:

"Γεια σας, η π...... μου πήρε φωτιά ελάτε να την σβήσετε"

"Άντε από εκεί ρε ....."

Σε σπίτι φίλου βρίσκουμε μια αγγελία από εφημερίδα για μανικιούρ πεντικιούρ. Ο φίλος παίρνει τηλέφωνο και προσπαθούσε να υποδυθεί γυναικεία φωνή:

"Παρακαλώ"

"Γεια σας είμαι μια βιτσιόζα και ψάχνω για μανικιούρ στα νύχια μου και μπλα μπλα"

Ακούστηκαν κάτι βρισίδια και το έκλεισαν μετά.

Σε άλλη φάρσα στο σπίτι της γιαγιάς μου. Παίρνω κινητό τηλέφωνο από ένα telemarketing που διαφήμιζαν κρέμες. Πριν καλέσω ήπια μια coca cola. Με το που το σηκώνουν κάνω ένα τεράστιο ρέψιμο και το κλείνω. Μετά μας κάλεσαν πίσω και δεν το σήκωνα, πήγε να το σηκώσει η γιαγιά μου και της λέω άστο μην το σηκώνεις πήρα κάπου και το έκλεισα. Τελικά το σήκωσε και της άρχισε κάποιος τα παράπονα με κράξιμο, λέει η γιαγιά μου "δεν ξέρω ήταν κάποιο παιδί και κάτι έκανε" και στο τέλος της λένε "αν έχετε όρεξη για ρέψιμο εμείς έχουμε για μήνυση", μετά το έκλεισαν.

Η ψηφιακή τεχνολογία άρχισε στην ελλαδα καπου το 1993, το 2000 η μιση+ Ελλάδα ήταν με αναγνώριση κλήσεων απο τα ψηφιακά κέντρα

Αναγνώριση κλήσεων υπήρχε στα κινητά. Στα σταθερά, ακόμα και μετά το 2000 δεν θυμάμαι κανέναν να είχε συσκευή με αναγνώριση εκτός από μαγαζιά πιτσαρίες κτλ.

• Like 2
Δημοσ.

Νούμερο 1 κανόνας μια σωστής φάρσας....Μην αρχίζεις να βρίζεις. Άμα άρχισες τα βρισίδια έχεις χάσεις το παιχνίδι :)

• Like 7
Δημοσ.

Εμεις παλι με την παρεα μου χτυπουσαμε κουδουνια και τρεχαμε....μετα ομως μας φαινοταν λιγο ανουσιο....οποτε αντι να χτυπαμε κουδουνια πετουσαμε αυγα στα πατζουρια....

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Εμεις παλι με την παρεα μου χτυπουσαμε κουδουνια και τρεχαμε....μετα ομως μας φαινοταν λιγο ανουσιο....οποτε αντι να χτυπαμε κουδουνια πετουσαμε αυγα στα πατζουρια....

Αυτα τα παντζούρια θα μπορούσαν να τα είχαν φάει παιδιά στην Αφρική.
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω χτυπαγα κουδούνια και κρυβομουν με φιλους, η ρωταγαμε περαστικους "τι ωρα ειναι".

Eσύ είσαι οff topic.

Δες ξανά τον τίτλο του θρεντ :ρ

Δημοσ.

Νούμερο 1 κανόνας μια σωστής φάρσας....Μην αρχίζεις να βρίζεις. Άμα άρχισες τα βρισίδια έχεις χάσεις το παιχνίδι :)

Νομίζω ισχύει και για το τρόλινγκ αυτό

Δημοσ.

Kαι βέβαια ραντεβου στα τυφλά από γραμμές που είχαν μπλέξει κτλ κτλ. Ακόμα και τώρα σπάμε πλάκα με καλή φίλη που είχα γνωρίσει με αυτό το τρόπο.

Ωραία η δεκαετία 80 και 90. Το μόνο κακό τότε ήταν οτι δεν είχαμε ίντερνετ και κινητά (και περιμέναμε ουρές στις δημοσιες υπηρεσίες, τράπεζες και στα νοσοκομεία υπήρχαν ράτζα. Oh wait...)

• Like 3
Δημοσ.

Kαι βέβαια ραντεβου στα τυφλά από γραμμές που είχαν μπλέξει κτλ κτλ. Ακόμα και τώρα σπάμε πλάκα με καλή φίλη που είχα γνωρίσει με αυτό το τρόπο.

Ωραία η δεκαετία 80 και 90. Το μόνο κακό τότε ήταν οτι δεν είχαμε ίντερνετ και κινητά (και περιμέναμε ουρές στις δημοσιες υπηρεσίες, τράπεζες και στα νοσοκομεία υπήρχαν ράτζα. Oh wait...)

Φίλε καλύτερα χωρίς κινητά... Είχαμε ζωή τότε.

• Like 1
Δημοσ.

Πιο παλιά είχαμε πάει βόλτα με κάτι παιδιά και με έπαιρνε ένας άλλος φίλος μου τηλέφωνο. Βάζω προώθηση το τηλέφωνο σε ένα κρεοπωλείο που ήταν εκεί πιο πέρα και καθόμασταν απ'έξω και ακούγαμε. Πήρε 2-3 φορές και μετά το βγάλαμε και πήρε εμένα. Και καλά μπερδεύτηκαν οι γραμμές :P

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν την καλύτερη φάρσα την κάναμε το 1996 με κινητό.. Έξω από νεκρό μαγαζο. Κοιμόταν ο μπαρμπσς, του κάνω κλήση και έκανε εκτίναξη Χαχαχα!!! Σου λεει πελάτης... Χάχα.. Το γωνιακό στην Λαγκαδά με μέτωπο για Σταυρούπολη μετά τις 12οροφες!!

Δημοσ.

Κι εγω στο τοπικό πεθαμενατζη πηρα και ζητουσα αποζημιωση γιατι δεν μου αρεσε η κασα μου και εν παση περιπτωση αφου αναστηθηκα ειναι αχρηστη και να περασω να συζητησουμε επιστροφη ποσου

Ενω σε ιατρειο μικρων ζωων πηρα και ειπα οτι ειμαι αρρωστος γατος τι ωρες ειναι ανοιχτα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...